Şimdi Ara

Mezunlar çalışmaya ne zaman asılacaksınız?(Eski mezunlar da içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepimizin hedefleri var.Bu başlık altında hepimiz birbirimize tavsiye versek,daha fazla ve daha düzenli nasıl çalışabileceğimiz konusunda birbirimize yardımcı olsak güzel olur.
    Başarılı olmuş mezunlar sizlerin de tavsiyelerini beklerim.

• Bayramdan sonra ki pazartesi başlayacağım dershane ile daha düzenimide kuramadım ders çalısma masasi felan ayarlicam kendime öyle yani evde tek olmuyo yapamiyorum sıkılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben önce hatalarımı bir kenara not etmekle başladım bir de şunu anladım kendimde ben mola verip çalışamıyorum yani bir oturdum mu yapmam gereken her şeyi yapıp kalkınca daha verim aldığımı hissediyorum daha içime siniyor
  • firefliess kullanıcısına yanıt
    Hatalari not almak iyi fikir.Ben de mola verdigimde geri derse donmeye zorlaniyorum bi seyler yiyorum tvye daliyorum filan molayi kisa tutmak lazim.

• Benim dershane 2 haftadir basladi ama tanima dersleri gibi bi seydi 19 unda tam anlamiyla basliyor.Gecen yil dershaneye gitmemistim bu sene gidecem umarim forum olarak dershaneye gidenimiz de gitmeyenimiz de duzenini saglar.

• 98aydin05 9 kullanıcısına yanıt
    Hangi dershane hocam

• Ben sınav sonucu açıklandığı gün başlamıştım çalışmaya

• 20 sinde asılıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 98aydin05

Benim dershane 2 haftadir basladi ama tanima dersleri gibi bi seydi 19 unda tam anlamiyla basliyor.Gecen yil dershaneye gitmemistim bu sene gidecem umarim forum olarak dershaneye gidenimiz de gitmeyenimiz de duzenini saglar.

Molalar kısa olmuyor bende ya sıkılıp elime bi telefonu alıyorum 2 dk diye kendime 2 saatten once gelemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: osmancem67

20 sinde asılıyorum hocam

Tek asıldığın şey derslerindir umarım...
  • keşkee
  • Etüt merkezi hocam öyle bilindik bir yer değil yani.
  • Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    O kadar hızlı başlayabildiysen iyiymiş hocam çoğu konuyu halletmişsindir herhalde.
    Ben üniye gidiyom bu sene ama biyolojiyi ve fiziğin çoğunu halletmiştim yazın kimya ygs lys den de birer kitap bitirmiştim mate ve geo sevmediğim için çok üstelemedim onları

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Üniversiteye gidiyorum derken iyi hazırlanıyorum kazanacağım anlamında mı yoksa üniversiteden ayrılıyorum bir daha sınava gireceğim anlamında tam ayırt edemedim hocam kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 98aydin05 -- 12 Eylül 2016; 15:59:26 >
  • Suana kadar ygs geo konulari bitirmis mattada yarilamis durumdayim 1tanede paragraf sb bitirdim eylul 23unde dershaneyle beraber tam tempo goturmeyi dusunuyorum.
    Dershane acilana kadar ygs kimyayi bitirmeye calisicam kotu sinifta olmamak icin haftanin 6gunu dershanenin kutuphanesinde 4 5 saat calisip geri kalan zamani evde degerlendircem kasima kadar ygsden ne koparirsak kardir.Kasimla beraber ful lys calisicam haftada ygayi dershaneyle gotururum. İns plani uygular faydasini gorurum

Sıram 15927 idi bu sene ank diş yazdım ve tekrar hazırlanmayı düşünmüyorum :)

• ben de asılmaya başlıyorum yakında
  • Kac bine girdin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ceku61

Kac bine girdin hocam

45 binden düştüm lys ye çalışamadan girdiğim için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.