Şimdi Ara

Mezunum dersane konusunda yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sincanda oturuyorum. kızılaydaki feme gitmek istiyorum. sizce değer mi onca yolu gitmeye? sabahları da trafik falan olur büyük ihtimal. ne yapayım akıl verin. sincanda da fem var ama ben istemiyorum orayı da

• up
  • yardım edin
  • İkinci sene ben de merkez dersaneye gideceğim. Bence rakip olması açısından daha iyi , semt dersanelerinde bunu bulamıyoruz. Ben değer diyorum :)
  • sabah trafiği gözümü korkutuyo sadece. eğitiminden, rehberliğinden en ufak şüphem yok. cevap için teşekkürler
  • up
  • rapinfo13 R kullanıcısına yanıt
    Dostum fiyatının 7000 tl oldugunu biliyorum benimde oraya gitme ihtimalim var..Merkez olması açısından mutlaka bir fark olacaktır eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elvankentte oturuyorum dip dibeyiz. Okulum bahçelideydi dershanem kızılay sınavdı. Her gün sabah erkenden okula gidip oradan dershaneye geçip aksam 9-10 larda yorgun bitkin eve gelip ders calısamadan yemek yiyip uyuyordum direk. Sana tavsiyem amacın cidden hedefine ulaşmaksa evine yakın bir yerde dershaneye git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_sexyT -- 2 Ağustos 2014; 3:03:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıhhiye açı diyorum başka bişey demiyorum , tam metro çıkışında. Çalışan adama etut sınırı yok kaç saat istiyosa alıyor 10 15 , hocalar efsane 3900gibi bi fiyatı var. Odev kontrolu yapılır, denemeler ve sonuçları düzenlidir. Sınıflar15 civarı. Tek sorun kalabalık dershane mesela bi denemeye gidiyonuz 30 sınıfta dolu. Gerçi hemen başka bi kst daha açıyolar açıkta kalmıyonuz ama acayip kalabalık ya. Başka sıkıntısı yok geçen senede ordaydım bu sene mezun olarakta ordayım.

• ben 5000 tl civarı bekliyodum biraz pahalı sanki. indirim yaparlar umarım
  • mezun olmasaydım dediklerine uyardım. okul olmadığı için çok vaktim olacak kafam rahat yani :)
  • rapinfo13 R kullanıcısına yanıt
    Sanmam dostum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.