Bildirim
mf-3 8.000 ile tıp mı genetik mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tıp tabisi -
Bu senin tercihin hangisini istediğine bağlı. Şunu yaz bunu yaz diyenleri dinleme sen karar ver. Burda ne desek boş sen istediğini yazacaksın en sonunda. İkisi arasında kararsız kalsam boğaziçi genetik derdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: zelishnur
tıp tabisi
ama ktü :o bi de mecburi hizmetten falan korkuyorum nasıl olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
Bu senin tercihin hangisini istediğine bağlı. Şunu yaz bunu yaz diyenleri dinleme sen karar ver. Burda ne desek boş sen istediğini yazacaksın en sonunda. İkisi arasında kararsız kalsam boğaziçi genetik derdim.
ankarada tıp okuyacağım diye çıktım yola ama tutmadı ankaradakiler şehir de neden seçtim bilemiyorum ama şimdi trabzona gidip tıp okumak ankaraya odtüye gidip genetik okumaktan kötü geliyo :/ kararsızım -
genetik hakkında araştırma yaptın mı? bildiğim kadarıyla iş imkanı az ya da maaşı düşük bunlar sorun olmayacaksa genetiği daha yakın buluyorum kendime diyorsan yazquote:
Orijinalden alıntı: sla_94quote:
tıp tabisi
ama ktü :o bi de mecburi hizmetten falan korkuyorum nasıl olacak
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: sla_94
quote:
Bu senin tercihin hangisini istediğine bağlı. Şunu yaz bunu yaz diyenleri dinleme sen karar ver. Burda ne desek boş sen istediğini yazacaksın en sonunda. İkisi arasında kararsız kalsam boğaziçi genetik derdim.
ankarada tıp okuyacağım diye çıktım yola ama tutmadı ankaradakiler şehir de neden seçtim bilemiyorum ama şimdi trabzona gidip tıp okumak ankaraya odtüye gidip genetik okumaktan kötü geliyo :/ kararsızım
Ha mesela kendim için söyleyeyim derece yapsam ama hacettepe de tıp okurdum
-
genetik yaz karpuz şeklinde ışıldayan domatesler yaparsınquote:
Orijinalden alıntı: emmesenquote:
quote:
ankarada tıp okuyacağım diye çıktım yola ama tutmadı ankaradakiler şehir de neden seçtim bilemiyorum ama şimdi trabzona gidip tıp okumak ankaraya odtüye gidip genetik okumaktan kötü geliyo :/ kararsızım
Ha mesela kendim için söyleyeyim derece yapsam ama hacettepe de tıp okurdum
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
ama genetik okursan türkiyede pek olanağı yok çalışma alanı dar yani yurtdışında daha iyi çalışma alanı var -
Yerinde olsam antep tip yazardim :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
ktü tıp mı yoksa odtü ya da boğaziçi genetik mi seçsem karar veremedim?
kırıkkale tıp da olur aslında -
Bazı meslekler için hep geleceğin mesleği derler ama o gelecek bi türlü gelmedi.quote:
Orijinalden alıntı: dukanyapanveganquote:
kırıkkale tıp da olur aslında -
quote:
Orijinalden alıntı: erciyesharita
Bazı meslekler için hep geleceğin mesleği derler ama o gelecek bi türlü gelmedi.
gelecekten kastettikleri 200 300 yıl falan sanırım -
quote:
quote:
kırıkkale tıp da olur aslında
samsunda olduğum için en yakınımda ktü var o yüzden orayı seçtim aslında -
quote:
Orijinalden alıntı: Placeb0
genetik yaz karpuz şeklinde ışıldayan domatesler yaparsın
iyi fikir -
aslında hacettepe diş de yazabilirim biraz daha araştırayım da bilgisi olan var mı okuması bitirdikten sonrası falan hakkında? -
Bunu soruyorsan bence genetik yaz da arkandaki akıllı adamlara yer açılsın.quote:
Orijinalden alıntı: sla_94quote:
Orijinalden alıntı: Placeb0
genetik yaz karpuz şeklinde ışıldayan domatesler yaparsın
iyi fikir
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: diyetisyen1
Bunu soruyorsan bence genetik yaz da arkandaki akıllı adamlara yer açılsın.
Akıllı adam? -
quote:
ince...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbrbrgl -- 25 Temmuz 2012; 21:58:32 > -
tıp isteyenler rakip eliyor olabilir bence kesinlikle tıp yaz çünkü tıp okursan genetiğin çalışma alanlarının hepsinde çalışabileceksin zaten.quote:
Orijinalden alıntı: brkbrbrglquote:
ince...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- üniversite öğrencilik bilginiz bulunmamaktadır ne demek
- uçak mühendisliği işsizlik oranı
- sat sınavı soruları
- cr 24 elektron dizilimi
- hazırlıkta yatay geçiş yapılır mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X