Bildirim
MF4 70K Bilgisayar Mühendisliği Tercih Listem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sakarya ya da KTÜ olur. Ama devamı olmayacak mı bunun? Açıkta kalmayasın. -
Hocam bunlardan biri olmazsa seneye kalırım zaten o kadar da ölmedik :) -
Gazi üni. 2. olan bilgisayar muh. nin teknoloji fakültesi olup olmadığına dikkat ettin mi?quote:
Orijinalden alıntı: cegaunist
Sakarya ya da KTÜ olur. Ama devamı olmayacak mı bunun? Açıkta kalmayasın. -
kardeş ordakilerin bazıları galiba teknoloji fakültesi olduğunu biliyormusun gazininki orda teknoloji mesela -
Bence en sona 75binlik Kocaeli İÖ yaz. -
teknolojinin ne farkı varquote:
Orijinalden alıntı: cegaunist
Bence en sona 75binlik Kocaeli İÖ yaz. -
Teknoloji fakültelerine meslek liseleri ek puanla girebiliyorlar.Girdikten sonra 1 sene bilimsel hazırlık(fiz,kim,bio) dersleri görüp 1. sınıftan normal liseden girenlerle birlikte başlıyorlar.Birde teknoloji fakülteleri biraz daha uygulamaya yönelik.Şu an için tek. fakültelerinin imza yetkisi konusunda tam doğru bilgi yok muhendisler odası teknoloji fak. mezun olanlara imza yetkisi verilmesini istemiyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: moncall
teknolojinin ne farkı var -
Arkadaşlar Gazi Teknoloji olduğunu şimdi fark ettim sağolun.quote:
Orijinalden alıntı: Ciftcimuh
Teknoloji fakültelerine meslek liseleri ek puanla girebiliyorlar.Girdikten sonra 1 sene bilimsel hazırlık(fiz,kim,bio) dersleri görüp 1. sınıftan normal liseden girenlerle birlikte başlıyorlar.Birde teknoloji fakülteleri biraz daha uygulamaya yönelik.Şu an için tek. fakültelerinin imza yetkisi konusunda tam doğru bilgi yok muhendisler odası teknoloji fak. mezun olanlara imza yetkisi verilmesini istemiyorlar.
Alıntıları Göster -
Teknoloji fakültesini gönül rahatlığı ile yazabilirsin resmi olarak Mühendislik fakültelerinden bir fark yok.quote:
Orijinalden alıntı: Blitzkreig
Arkadaşlar Gazi Teknoloji olduğunu şimdi fark ettim sağolun.
Alıntıları Göster -
Alttaki Gazi Teknoloji Fakültesi olanı çıkarıcam ısınmadım, KTÜ'yü Sakaryanın üstüne yazıcam galibaquote:
Orijinalden alıntı: Hasta Siempre Comandante
Teknoloji fakültesini gönül rahatlığı ile yazabilirsin resmi olarak Mühendislik fakültelerinden bir fark yok.
Alıntıları Göster -
yukarı yukarıquote:
Alttaki Gazi Teknoloji Fakültesi olanı çıkarıcam ısınmadım, KTÜ'yü Sakaryanın üstüne yazıcam galiba
Alıntıları Göster -
up upquote:
yukarı yukarı
Alıntıları Göster -
updullahquote:
up up
Alıntıları Göster -
Sakarya gelir gibi,ben Kocaeli ikinci öğretimi Sakarya'nın üstüne yazdım.quote:
updullah
Alıntıları Göster -
http://www.aa.com.tr/tr/haberler/357226--teknoloji-fakultesi-mezunlari-muhendis-olabilecekquote:
Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon
Sakarya gelir gibi,ben Kocaeli ikinci öğretimi Sakarya'nın üstüne yazdım.
Alıntıları Göster
Yanlış bilgilendirme yapmayın
-
Hocam harcı falan var bir de akşam okuyosun sonuçta bana sıkıntı gibi geliyor :( -
Ben emin olamadım hepsi sallantıda biraz. Gelmeme ihtimali olabilir fazla ümitlenme derim. Aynı şeyi yaşadım çünküquote:
Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon
Sakarya gelir gibi,ben Kocaeli ikinci öğretimi Sakarya'nın üstüne yazdım.
Alıntıları Göster -
uparkatquote:
Hocam harcı falan var bir de akşam okuyosun sonuçta bana sıkıntı gibi geliyor :( -
Hocam bak Kocaeli İÖ yaz derim ben. Yoksa ucu ucuna açıkta kalacaksın ve cidden harç dediğin yıllık 1500 lira bir şey. 4 yılda 6bin lira eder. Bir yıl mezuna kalsan 6bin rahat çıkacak zaten senden. Akşam dediğinde normal öğrenim adam 1de girip 4te çıkacak sen 5te girip 8de çıkacaksın. Bazıları sırf bunun için bilerek İÖ yazıyor.
Bence bir daha düşün.
Benzer içerikler
- trigonometri için bilinmesi gereken konular
- cu2s yükseltgenme
- 1 ile 1 aralarında asal mıdır
- işletme zor mu
- azerbaycan"da tıp okumak ekşi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X