< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temelyus -- 2 Şubat 2021; 22:39:27 > |
Mi Store Poco X3 128gb 2999tl
-
-
Döviz de o kadar salmasina rağmen aşağı yönlü telefonlarda hiç doğru düzgün indirim olmadı. Döviz çıkarken merdivenleri 5er 10ar basamak çıkar gibi yazı gibi tırmanırken rakamlar inerken nazlı bir gelin edasıyla insem mi inmesem mi inmeyip de iner gibi mi gozuksem diye uyuz edercesine iskenceye maruz bırakmasına kıl oluyorum piyasanın. -
Trendyol cüzdan ile az önce hanımın kardeşine hediye olarak aldım.
Trendyol Cüzdan'a da Enpara kredi kartı ile 950 x 3 parça şeklinde yükleme yaptım. Enpara provizyon sonrası harcamaları taksite bölecek mi merak etmekteyim.
Cüzdan'a 150 TL de Worldcard'dan yükledim. Yapı Kredi 10 TL puan kampanyasına saydı.
30 TL de Trendyol Cüzdan'a iade edildi.
Dibi sıyırmaya çalıştım, inşallah başarılı olur
-
Bir de buyback yapaydiniz 20-30da oralardan koparirdiniz. -
dövizdeki düşüş fiyatlara hemen yansımaz. en az 1-2 ayı bulur.
-
Migrostada 3 k hem
İng tüketici kredisi ile 10 ay 0 faizle alabilirsiniz -
Indirim kodu var mi ya alak hemen 😂 -
Vay bee zamanında 3 bine iPhone 7 alınıyordu hemde ilk çıktığı zaman ..
-
Peki dövizdeki yükseliş neden 2 günde fiyatlara yansıyor?
-
Çünkü ahlaksızlık içimize işlemiş. Herkes birbirini düdüklemenin peşinde. -
quote:
Orijinalden alıntı: Molla31
Migrostada 3 k hem
İng tüketici kredisi ile 10 ay 0 faizle alabilirsinizO da 128 gb mi hocam
-
Baktım 64 müş pardon -
10 ay 0 faiz kredi mi, nasıl oluyor o anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 3 Şubat 2021; 3:10:58 > -
bu poco ile xioami mi9t karşılaştırılabilir mi
-
Sadece kağıt üstündeki teknik özelliklerine bakarak konuşuyorum poco her türlü alır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tonbalıklıbu poco ile xioami mi9t karşılaştırılabilir mi
Hocam mi9t de sar değeri çok yüksek bence uzak durun.
-
Migors ing tüketici kredisi yazın Google a orada tüm detayşarı yazıyor -
Migrosun bu hafta çıkan yeni insertinde 3099 idi sanırım 2999a inmiş 64lugu. Bir daha ki insertte belki daha da inecek gibi bir süre daha beklemek lazım sanki dövizdeki inislerden dolayı. -
ekranda çizgilenme oluyormuş, zamanla bu doğru mu -
Buyback nedirquote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Bir de buyback yapaydiniz 20-30da oralardan koparirdiniz.
Döviz de o kadar salmasina rağmen aşağı yönlü telefonlarda hiç doğru düzgün indirim olmadı. Döviz çıkarken merdivenleri 5er 10ar basamak çıkar gibi yazı gibi tırmanırken rakamlar inerken nazlı bir gelin edasıyla insem mi inmesem mi inmeyip de iner gibi mi gozuksem diye uyuz edercesine iskenceye maruz bırakmasına kıl oluyorum piyasanın.
|
Çünkü ahlaksızlık içimize işlemiş. Herkes birbirini düdüklemenin peşinde.
|
İşin garibi kaçak imei ile satanlar vergi zammı sonrasında fiyatlarını arttırdı.
Garantililer vergi yüzünden arttı da kaçaklar neden arttı ?! Fırsatçılık bu ülkenin genlerine işlemiş. |
Kardeş biz hırsısız. Toplumun tüm kesiminde var bu. Bugün hırsız olmayanların büyük çoğunluğu elinde böyle bir imkan olmadığından hırsız değil. |
Trendyol cüzdan ile az önce hanımın kardeşine hediye olarak aldım. Trendyol Cüzdan'a da Enpara kredi kartı ile 950 x 3 parça şeklinde yükleme yaptım. Enpara provizyon sonrası harcamaları taksite bölecek mi merak etmekteyim. Cüzdan'a 150 TL de Worldcard'dan yükledim. Yapı Kredi 10 TL puan kampanyasına saydı. 30 TL de Trendyol Cüzdan'a iade edildi. Dibi sıyırmaya çalıştım, inşallah başarılı olur |
Peki dövizdeki yükseliş neden 2 günde fiyatlara yansıyor? |
Vay bee zamanında 3 bine iPhone 7 alınıyordu hemde ilk çıktığı zaman .. |
Benzer içerikler
- vodafone 60 gb
- turknet burger king
- tobi 3gb
- bimcell yeni hat ücreti
- 1 günlük 10 gb linki
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X