Şimdi Ara

micra CVT vs Megane ST dci EDC Privilage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlığı okuyunca bu nasıl kıyaslama demişsinizdir ama danışmak istedim.
    Ailemizin ikinci aracı olarak kullandığımız 6 aylık henüz 3000 km de Micra Match CVT aracımız var. Satın alma aşamasında çok düşünmüştüm ve piyasada kredi kullanmadan bütçemizin sınırlarında olan, donanım, acemi bir sürücü için kullanım kolaylığı, nispeten yakıt ekonomisi vb. özellikleri ile amacına hizmet eden sınırlı sıfır araç seçeneklerinden
    birisi olarak eşimin de tercihi ile bunda karar kılmıştık.
    Şimdi benim sıfır kmden beri 3 yıldır kullandığım, herhangi bir arıza, kaza vb yaşamamış, 70000 kmye gelmiş şirket filo aracını Micra'nın değeri üzerine cüzi bir ek maliyet ile alma şansım olacak. Dolayısı ile Megane Micra yerine ailemizin ikinci aracı olabilecek ve yılda max 7-8 bin km ile hayatına devam edecek (Diğer araç da kompakt bir C segment station olacak)
    Bu durumda Micra ve Megane 'ın 4-5 yıl sonraki olası piyasa değerleri,yıpranma payları, hizmet edecekleri kullanım amaçlarını düşündüğünüzde siz mevcudu korumayı mı yoksa Megane ST ye geçmeyi mi düşünürdünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin yerinizde olsam megane`yi alırdım bizimde bir micramız var ablam acemiliğini atsın diye alındı ama benim gözümde beş para etmez araç yakıt tüketimi çok fazla (araç 65 bg şehir ici tüketim 8-9lt) parçası pahalı teneke hissi var tek başarılı yanı cvt şanzumanı bence. Kesinlikle parasının arabası değil
  • Çok mantıklı bir değişim olur. Sınıf, konfor ve güvenlik anlamında seviye atlanacak. Ayrıca uzun yıllar kullanilacagi da göz önünde bulundurulursa, arac eskidiginde parça temini ve değer konusunda Megane çok daha avantajli olacaktır

• fikirler için teşekkürler, sanırım megane tercih edeceğim tabi filo firması makul bir teklif yaparsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat ibiza 2011 1.2tsi Dsg
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.