Şimdi Ara

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
4
Favori
138.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

Buda benim sistemim...
  • ya bu solo 7 yi arabaya bağlayabilir miyiz
  • Beyler bir sorum olucaktı. Bende X-540 var ve müzik dinlemeyi çok seven bir insanım fakat x-540 tatmin etmemeye başladı. Metal müzik dinlerim,çok kafa ütülüyor acaba müziğimi kaldıramıyorum yoksa set mi kötü diye kendimi süzmeye başladım. Solo 7 alsam çok fark eder mi? Eğer uygun olursa Solo 7 alıp müzikte x-540 te oyunda filmde kullanmayı düşünüyorum. Bu arada metal dedim diye sadece o değil gitar soloları, bazen jazz-blues-techno-trance ama genel olarak metal dinlemeyi düşünüyorum.
  • madc0de

Solo7 kullanmıyorum ama metal müzik dinleme hakkında bir iki şey söyleyebilirim. Bahsettiğin durumu çokiyi anlıyorum. Bu durumun nedeni de, bass gitar seslerin normalde uydulardan gelmesi gerekirken subwooferdan çıkmaya çalışması ve bateri pedalı ile çakışarak uğultu haline gelerek kafa şişirmesi. Solo7 bu konuda X540'dan daha başarılı olacaktır ama tatmin meselesi biraz geniş bir konu olduğu için kesinlikle memnun kalırsın gibi bir şey söyleyemem.
  • Öncelikle şu an wooferı modifiyeli bi x530 kullandığımı belirteyim, aldığım ses kalitesi berbat ötesi ve her türlü distorsiyonu duyabiliyorum (evet yaptığım dandik modifikasyonun da payı var ama yapmasam set çöpe gidecekti, uzun hikaye). Arşivim sadece orj cd ler ve flac riplerden ibaret ve cd'm olsada müziği pcden dinlemeyi tercih ediyorum (lounge, chillout, electro dan acid jazz'a ordan punk rock'a uzanan bi dinleme aralığım var). bass delisi değilim ama 50Hz'in altına uğultusuz inebilmeye bayılıyorum. Mid-high diyebileceğim (2k~3kUSD) sistemleri de çokca dinledim ve dinliyorum ama hiç sahip olmadım. Şimdi (doğru düzün) hoparlörsüz kalınca ve kendi paramı kazanmaya başlayınca kaliteli bir stereo hoparlör arayışına girdim.
    Bunları neden anlattım, çünkü tavsiyelerinizi bekliyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

walla tam olarak bende ne tür dinlediğimi bilmiyorum.. çünkü her tür dinliyorum (rap, jazz hariç).. techno rock pop vs vs.. sesler orta düzeyde geldi bana.. son seste biraz fazla ses bozuyor gibime geldi.. x-540 bile böle bozmuyordu.. ve bassları bana çok güçsüz geldi.. zaten wooferin yanaklarını görünce bu fazla vuramaz demiştim.. doru çıktı.. anca güm güm vuruyor.. etrafı sarsamıyor.. tizler muhteşem.. midler 10 üzerinden 6 fln alır bence.. sanki mid sesler böle boğuk katı bi şekilde geliyor

Bir ayağı çukurda olan x530um yerine sonunda bu solo7 yi buldum diye seviniyordum ama mawoix'in yorumu beni endişelendirdi. En başta çizdiğim profile göre sizce Solo7 beni tatmin eder mi? Bu arada benim kurulumum da mawoix'in gönderdiği resmin tıpkının aynısı olacak.
    Bir de istanbul'da Solo7yi nerede elden teslim satın alabiliriz? HB'de ve GG'de filan var ama kargo beklemek istemiyorum.

• arkadaşlar ben de bu solo7 lerden almak istiyorum, şu anda FC 861 MICROLAB 5+1 SES SİSTEMİ kullanıyorum. acaba bu ses sistemim solo7 ile uyumlu çalışırmı. FC 861 in ön sağ ve sol kolonlarının yerine kullanmayı düşünüyorum solo 7 yi.
  • Nerde kullanacaksınız ? Bununla ılgılı detay verebılır mısınız ? ( kullanacagınız odanın kac m2 olması gıbı )

Bu arada quatroxx solo ları koydugunuz yer fena gorunmuyor.

mawoix, kusura bakma uzun zaman olmus gozumden kacmıs. Gorusmeyeli iyisindir umarım
    Bu arada hoparlorler odana ve masaya cok buyuk kacmıs. Bogulma ve sesin geri gelmesi icten bıle degıl. Nasıl son durum ??

quote:

Orijinalden alıntı: Achilles01

arkadaşlar ben de bu solo7 lerden almak istiyorum, şu anda FC 861 MICROLAB 5+1 SES SİSTEMİ kullanıyorum. acaba bu ses sistemim solo7 ile uyumlu çalışırmı. FC 861 in ön sağ ve sol kolonlarının yerine kullanmayı düşünüyorum solo 7 yi.

• şu anda bu hoparlör en ucuz nerede bilgilendiren arkadaşa şükranlarımı sunuyorum
  • @tolgaabi iyiyim senden??

evet ya bu hoparlör bu odaya çok fazla.. sesi yarıdan fazlaya açmaya başladığımda ses odada boğulmaya başlıyor :S
  • arkadaşlar bunları arabaya takabilirmiyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

şu anda bu hoparlör en ucuz nerede bilgilendiren arkadaşa şükranlarımı sunuyorum

http://www.hepsiburada.com/microlab-solo7-11-ahsap-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850488

http://www.hizlial.com/BILGISAYAR/MONITOR-HOPARLORLER/MICROLAB-SOLO7-2-0-AHSAP-SUBWOOFER-150-WATT-RMS_30.057.1465.0030.HTM

hb de bir ara kumandalısı da vardı.

• bu hızlıal güvenilir bir site midir? alışveriş yapan oldu mu?
    ayrıca solo7 güzel bir sistem olmasına rağmen boyutları nedeniyle itici geliyor
    kocaman kabin şeklinde
    aslında altec mx5021 alacaktım bulamadım... creative i-trigue 3800 alsam nasıl yaparım sizce
  • hızlıal da 10 a yakın alışverişim oldu,sorun yaşamadım
  • ok hocam saolasın sanırım bana microlab solo 7 yolu gözüküyor
  • Bende Bu Gün Aldim Arkadaşlar SOLO 7 Vatan Bilgisayardan Kumandalı Modeli Uzun Zamandir Düşünüyordum Birden Oldu Bitti Çok Ucuza Geldi :) Aksam Sabirsizlıkla Bekliyorum Türkiye maçı da var bağlıyacam tv ye
  • kumandadakı ozellıkler neler acaba sadece ses acıp kapama mı yoksa baska seylerde varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

Bende Bu Gün Aldim Arkadaşlar SOLO 7 Vatan Bilgisayardan Kumandalı Modeli Uzun Zamandir Düşünüyordum Birden Oldu Bitti Çok Ucuza Geldi :) Aksam Sabirsizlıkla Bekliyorum Türkiye maçı da var bağlıyacam tv ye

Arkadaşım hayırlı olsun.Öncelikle aldığınız fiyat nedir? Bir de kumandalı olması gerçekten çok iyi ama kumandadan hangi denetimler yapılabiliyor.Bilgilendirirseniz seviniriz.Güle güle kullanın.
  • kaça aldın hocam? ses kalitesi ve beğenmediğin yönleri hakkında bilgilendirir misin? hayırlı olsun...
  • sağolun arkadaşlar ben biraz torpilli aldım 250 TL ye nakit tanıdık vasitasıyla ses kalitesinden çok memnunum altın uçlu philips kablo aldım 40 tl ye de lcd den ses sistemine bağladım çok iyi oldu eminim böyle bi ürünü sony üretse en az 700 800 TL olurdu!
  •  ..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

..::MİCROLAB SOLO 7 2.0 İNCELEMESİ::..

Kumandanın üstünde bass, tizz ses ,mute düğmesi ve input var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 6 Eylül 2009; 23:20:47 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.