Şimdi Ara

Microsoft Türkiye Imkansizligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox series x cihazimi garantiye yollamak icin garanti kaydi actirdim bana kod yolladilar maille ups e ulasin yaziyor mailde ne ups yurtici ne microsoftun kendisi telefonu açiyor . Dalga gecer gibi xbox icin 1 e basin diyor sonra tesekkurler diyip kapatiyor . Garantiyle isini yakin zamanda halledebilmis arkadaslar bana yardimci olabilir mi lutfen . Nasil yaptiniz nereye goturdunuz kargoya mi verdiniz vs . Adres yazsalar kendimiz gotursek hic degilse onuda bulamadim microsoftla alakali .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakında ups kargo varsa götürüp elden teslim edin size verdikleri kodu söyleyin , kargo üzerine adres ve iletişim bilgilerinizi yazmayı unutmayın

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Hocam bunun microsoftla alakasi yok ama ups yurtiçi nerede var bulamiyorum 6 yer aradim alayi yurtdisi burasi sadece dediler . Bilir misiniz nerededir ups yurtiçi subesi .

• Dostum UPS'i arama ile uğraşmana gerek yok ki. UPS'den online kurye çağır yap. Zaten orada tüm bilgileri giriyorsunuz. Gelip evden alıyorlar. Ben birkaç defa bu şekilde yaptım. Sorunsuz bir şekilde hallettim. Bu arada yer Bandırma. Belki senin lokasyon daha kalabalıktır ve gecikme olabilir.

• highmetin kullanıcısına yanıt

• iaaynaci kullanıcısına yanıt

Hocam kuryeyi çagirdim bekliyorumda nereye gonderecegimi nasil anlatacagim onu anlamadim . Belirttigim gibi microsoft tr maille bana bir kod verdi . Siz adresi nasil belirttiniz ups e .

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim hocam .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dostum, @kaan hocamın da dediği gibi bir kağıda isim soyisim adres telefon ve servis işlem numarası yazıp içine koyun kutunun yada üstüne yapıştırın. Birde sistemden yani mail box unuzdan adresinizi güncelleme yapın. Bazen de olsa o adresi de dikkate alıyor teknik servis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt

Tamam hocam , bekliyorum bakalim kurye gelecek mi . Gelmezse kendim topkapi subesine goturecegim neyseki yakin .

O kodu koliye yazacaksın ups ile anlaşmalı kod o. O kodu kendi sistemlerine girdiklerinde direk servisin adresi çıkıyor sen adres yazmayacaksın. Kurye yi de sitelerinden talep edeceksin ben çağırdığımda 1 saat içinde gelmişlerdi.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim bilgilendirmen için hocam .

• Bu ne kadar saçma bir başlık böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Ulasmak imkansiz demek istedim . Sacma oldugunu soyleyene kadar gormezden gelsene kardesim dm mi geldi sana konu .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.