Şimdi Ara

Olan bir uygulamayi TR APP STORE'da gostermemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
8.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir sey soracagim, yardimci olursaniz sevinirim.

İndirmek istedigim bir program var. Fakat bu programi TR APP STORE'da bulamiyor. Boyle bir uygulama var ama... Uygulamanin adi 'geometric lens'....kaldi ki ulkemi degistirdigim zaman hesabimdan bu sefer kredi kartini kabul etmiyor ya da adresimi de degistirmemi istiyor tabi.

Buna bir cozumu, onerisi olan var mi?
    Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiyem 10dolarlık gift kart alın. Abd hesabı açıp oraya yükleyin. Daha sonra diğer hesabınıza gift olarak yollayın. İlerde yine satın almak istediklerinizi de aynı şekilde gift olarak yollayın. Böylece her uygulamaya ulaşım ve tek hesapta toplama imkanınız olur.
  • Bende indirmek istediğim bir kaç uygulamayı AppStore'da bulamamıştım bazıları nedense olmuyor TR de
  • uygulama eger uluslararası çıkmazda sadece belli ülkeler için çıkarılırsa tr app store da bulamamanız normal. sebebi bu. bunada yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

Tavsiyem 10dolarlık gift kart alın. Abd hesabı açıp oraya yükleyin. Daha sonra diğer hesabınıza gift olarak yollayın. İlerde yine satın almak istediklerinizi de aynı şekilde gift olarak yollayın. Böylece her uygulamaya ulaşım ve tek hesapta toplama imkanınız olur.

Farklı ülke hesapları arasında gift olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholme -- 14 Ağustos 2012; 12:34:03 >
  • Bundan farklı bir olay da benim basıma geldi. Tr store'da uygulamayı ücreti karşılığı yukledim. Bir süre sonra telefondan sildim, bilgisayarı formatladim.
    Arkadasıma göstermek icin uygulamayı appstore üzerinde aradım ama bulamadım. Kafayı yediğimi falan düşünüp arkasına düşmedim olayın.
    Puzzle gibi hesaba, hıza dayalı bir oyundu. Facebook üzerinde de uygulaması vardı. Whos got biggest brain gibi bir ismi vardı sanırım.
    Gitti, yok oldu. Birinin isine mi gelmedi de sildiler artık bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3-5 gun once uygulamayi bulmustum simdi baya baya cikmiyor. Baya sinir bi sey. Fotograf programlarina merakli oldugum icin merak edip sizlere soriyim dedim.... Aynisindan da baska benzer yok. İsin ilginci internette arattigimda cikiyor ama indir dedigim an itunesda istek gerceklestirilemesi gibi bi sey diyor... Cozumu yok herhalde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üretici koymadığı için. Örneğin VEVO sadece amerikada var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Üretici koymadığı için. Örneğin VEVO sadece amerikada var.

Onu da indirme sansimiz yok dolayisiyla..

• quote:

Orijinalden alıntı: brt87

quote:

Sırf VEVO ve Google Earth için US hesabı açmıştım ve artık kredi Kartsız Appke ID alınmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Sırf VEVO ve Google Earth için US hesabı açmıştım ve artık kredi Kartsız Appke ID alınmıyor.

Aliniyor daha dun aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

quote:

quote:

Aliniyor daha dun aldim

İyimiş ozaman ben dün biryerde gördüm ondan öyle dedim

• Vevo candir

• Vevosuz olmuyor valla sırf onun için us hesabı açtım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.