|
Bildirim
Galiba bu konuda bilginiz yok ama HWID aktivasyon method'unu kullandığınızda script kendini bir Windows 7 cihazı olarak tanıtıyor ve Microsoft'tan ücretsiz Windows 10/11 yükseltmesi için bir çağrıda bulunuyor.
Bu haberden sonra bakalım HWID ne durumda olacak... |
Çalışmıyormuş, MS sunucuları red veriyormuş öyle yazmışlar. Bu zamana kadar w10/11 kullanım oranını artırmak için bilerek açık bıraktıklarını düşünüyorum, bu yol olmasaydı şuan w10/11 kullanım oranı yerlerde olabilirdi. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Çalışmıyormuş, MS sunucuları red veriyormuş öyle yazmışlar. Bu zamana kadar w10/11 kullanım oranını artırmak için bilerek açık bıraktıklarını düşünüyorum, bu yol olmasaydı şuan w10/11 kullanım oranı yerlerde olabilirdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Umarım MAS dev'leri bir şekilde tekrar HWID çalıştırmayı becerir. Yeni PC toplama sürecindeydim ve KMS ile hiç uğraşmak istemiyorum. Bir dev çözüm aradıklarını yazmış. Windows 10/11 için değil, Microsoft korsan kopyalara hep o gözle bakmıştır. Windows ekosisteminde olun yeterki, isterseniz korsan isterseniz legit. Kullanım oranı HWID veya KMS ile etkilendiğini sanmıyorum. Her şekilde yüksek olurdu. |
kaç yıl oldu 7'den 10'a geçmemişlerse ne yapsın microsoft |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bul bi w10 mak key, Kms fln uğraşmaya gerek yok... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel Durum: Çözmüşler, yeni method geliştirmişler ve doğrudan dijital lisans sistemiyle alakalı bir methoda benziyor, ve engellenmesi MSin başını ağrıtacak cinsten. Office içinde perma çözüm bulmuşlar bu arada.(Neden kimse libreoffice,openoffice kullanmaz anlamam) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 13 Ekim 2023; 13:3:30 > |
Evet haberim var bir süredir. Şu yeni 14. nesil Intel işlemciler çıksa da sonunda anakarta işlemci takıp Windows kurabilsem. (Yıllardır Arch Linux ve LibreOffice kullanan biri olarak hem fikirim, Windows kurma sebebim dual boot o da çok nadir, OpenOffice tavsiye etmiyorum ama) |
https://codeload.github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts/zip/refs/heads/master |
Malum yollardan windows 10 veya 11'e geçmeyi önerir misiniz arkadaşlar. İdare etsin diye windows 8.1 kullanıyorum. Aklım hala 7'de. 6 GB RAM var. Güncel oyun oynamam, cs 1.6, fifa 08, bf3 yetiyor. tavsiyeniz nedir |