Şimdi Ara

Migros kod alamayanlar (iyzico)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
11
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu kapatılmış iyzico kampanyası kapsamında halen kod alamayanlar yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu kapatmaları saçma olmuş. Ekim sonuna kadar her salı olacak kampanyanın konusu neden kapatılıyor?

KAMPANYA DETAYLARIhttps://www.iyzico.com/kendim-icin/gecerli-magazalar bu linkteki sitelerden iyzico ile öde seçeneği seçilerek yapılan ödemelere %50 nakit iade var. Maks 500 TL. İlk harcamaya özel 150 TL var onunla kombo oluyor. Market vb kampanyasına da katılırsanız o da kombolanır. Kredi kartı kampanyalarınızla da birleşir.

Ben feneriumdan maskot ve forma aldım 2 hesapla. ölücü timin büyük çoğunluğu migrostan aldı. 1000 TL ödeyip 500+200+150 iade aldılar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu niye kaldırmışlar bilen var mı.. fırsat bittiyse biten fırsata taşırsın,komple kaldırmak nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros, itibarı zedelendi diye foruma ihtar mı çekti nedir? Konunun kapatılması için birsebep yok. Kapatılmayı bırak, biten fırsatlara taşınması bile mantıksız olurdu. Çünkü her salı kampanya sürecekmiş.

• Muhtemelen kodlar gelmez artık gelse 3 güne gelirdi. Haftasonu giriyor araya şimdi. Bizim kod işi yalan oldu.

• Mağdurum da mağdurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adminlerin bu sıralar çok beceriksizleştiğini düşünüyorum, konuyu niye kaldırdıklarını ben de anlamadım, ya okuma yazmalarında sıkıntı var ya da kötü niyetliler. Biten sıcak fırsatlar diye bir bölümün mantığı ne o zaman?

• Bugün dördüncü defa aradım. hallediyoruz yollayacağız başka bir halt söyledikleri yok.

• Yerimizi alalım.

• Konuyu kapatmaları saçma olmuş. Ekim sonuna kadar her salı olacak kampanyanın konusu neden kapatılıyor?

KAMPANYA DETAYLARI
    iyzico.com
    iyzico ile Öde: Geçerli Mağazalar
    https://www.iyzico.com/kendim-icin/gecerli-magazalar
    bu linkteki sitelerden iyzico ile öde seçeneği seçilerek yapılan ödemelere %50 nakit iade var. Maks 500 TL. İlk harcamaya özel 150 TL var onunla kombo oluyor. Market vb kampanyasına da katılırsanız o da kombolanır. Kredi kartı kampanyalarınızla da birleşir.

Ben feneriumdan maskot ve forma aldım 2 hesapla. ölücü timin büyük çoğunluğu migrostan aldı. 1000 TL ödeyip 500+200+150 iade aldılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 11 Ekim 2024; 17:15:27 >

• Migros kod alamayanlar (iyzico)

• Hala gelmedi kod

• Ben de defalarca aradım sonuç yok yasal yollardan hakkımızı aramak dışında bir kanal kalmadı yazmadığımız. Bankaya harcama itirazında bulunacağım artık

• yerimizi alalım 3gündür bir kod göndermek bu kadar zor olmamalı.harcama itirazı mı yapacağız yoksa hakem heyeti mi

• Ben iyzico sanal karta para yükleyip kodu aldım şimdi harcama itirazını kime yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinim35 -- 11 Ekim 2024; 17:18:5 >
  • 366.gün kullanıcısına yanıt

Bu cevabın aynısı bana da geldi, şikayet var a da yazdım 3 ayrı kayıt oluşturdum. Bakalım daha ne yapılabilirse yapacağım.

• yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 gündür bir sorunu çözemediler.

• Bankaya itiraz talebi yaptım bu da olmazsa mahkemeye veririm

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Konuyu neden kaldırmışlar bilemiyorum, espriyle yazdığım bir mesaj vardı onu da silmişler konuyu da silmişler. Ne amaçlandi anlayamadım, halen kod gelmedi bi arada, ne arayan ne soran var.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.