Konu kapatılmış iyzico kampanyası kapsamında halen kod alamayanlar yazabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Konu kapatılmış iyzico kampanyası kapsamında halen kod alamayanlar yazabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros, itibarı zedelendi diye foruma ihtar mı çekti nedir? Konunun kapatılması için birsebep yok. Kapatılmayı bırak, biten fırsatlara taşınması bile mantıksız olurdu. Çünkü her salı kampanya sürecekmiş.
|
Adminlerin bu sıralar çok beceriksizleştiğini düşünüyorum, konuyu niye kaldırdıklarını ben de anlamadım, ya okuma yazmalarında sıkıntı var ya da kötü niyetliler. Biten sıcak fırsatlar diye bir bölümün mantığı ne o zaman?
|
Konuyu kapatmaları saçma olmuş. Ekim sonuna kadar her salı olacak kampanyanın konusu neden kapatılıyor?
KAMPANYA DETAYLARIhttps://www.iyzico.com/kendim-icin/gecerli-magazalar bu linkteki sitelerden iyzico ile öde seçeneği seçilerek yapılan ödemelere %50 nakit iade var. Maks 500 TL. İlk harcamaya özel 150 TL var onunla kombo oluyor. Market vb kampanyasına da katılırsanız o da kombolanır. Kredi kartı kampanyalarınızla da birleşir. Ben feneriumdan maskot ve forma aldım 2 hesapla. ölücü timin büyük çoğunluğu migrostan aldı. 1000 TL ödeyip 500+200+150 iade aldılar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 11 Ekim 2024; 17:15:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yerimizi alalım 3gündür bir kod göndermek bu kadar zor olmamalı.harcama itirazı mı yapacağız yoksa hakem heyeti mi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinim35 -- 11 Ekim 2024; 17:18:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu cevabın aynısı bana da geldi, şikayet var a da yazdım 3 ayrı kayıt oluşturdum. Bakalım daha ne yapılabilirse yapacağım. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4 gündür bir sorunu çözemediler. |
Konuyu neden kaldırmışlar bilemiyorum, espriyle yazdığım bir mesaj vardı onu da silmişler konuyu da silmişler. Ne amaçlandi anlayamadım, halen kod gelmedi bi arada, ne arayan ne soran var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |