Şimdi Ara

MİLENYUM KASA ACCENT 1.5 GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.97 model marea 1.6 elx aracımı yeni satmış bulunmaktayım eski aracımda yaşından kaynaklı yaşadığım bazı elektriksel problemler nedeni ile daha düz ve daha yüksek modelli bir araç almayı planlıyorum. gözüme hem yüksek model hem düşük km hem de uygun fiyatlı bir milenyum kasa accent gt çarptı.araç 2001 model ve km si 100 bin civarında klimalı sıralı lpg li değişensiz orjinal bir araç fiyatı da 12.000 tl. sedan versiyonlarına göre ikinci elinin zayıf olduğunu ve bu yüzden fiyatının düşük olduğunu biliyorum.ancak bu paraya yumurta kasa boş bir accent almak yerine daha donanımlı daha modelli olan bu aracı almak mantıklı geldi..araç ile ilgili bir kaç sorum olacak aracı kullananlar veya bu araç hakkında bilgisi olanlar yorum yapıp beni aydınlatırsa sevinirim.
    bu gt'lerde bulunan motor ve yürüyen aksam ile milenyum kasa gls'lerde bulunan 1.5 16v 102 hp'lik doch motor ve yürüyen aksam aynı mı?gt'lerin parça fiyatları diğer milenyum kasa accent'lere göre nasıldır?(bagaj kapağı,tampon arka stoplar..vs) gt'ler ile hatchback versiyonlarının kore imalatı olduğunu duymuştum doğru mudur? benzin&lpg'deki yakıtı,yegek parça bulunabilirliği,kronik arızaları, bu aracı alırken ve aldıktan sonra dikkat etmem gereken baktırmam gereken noktaları kısaca aracın tüm + larını ve - lerini anlatırsa çok sevinirim.son olarak aracı kullanmak için alıyorum ama ileride illaki satma gibi bi durum oluştuğunda elden çıkarması marea'dan daha zor olur mu?

• Ben bu araçdan bi ay a yakın kullandım oldukça seri ve az yakan bir araçtır ve spor dur.. tek kapısı vardı bende oldukça beğenmiştim düz yumurta kasalardan bin kat daha iyidir biraz pazarlıkla ve teste soktukdan sonra alınır ve binilir hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Ben bu araçdan bi ay a yakın kullandım oldukça seri ve az yakan bir araçtır ve spor dur.. tek kapısı vardı bende oldukça beğenmiştim düz yumurta kasalardan bin kat daha iyidir biraz pazarlıkla ve teste soktukdan sonra alınır ve binilir hayırlısı olsun

Yumurta kasalar neden daha çok tutuluyor ?

Dikkatimi çekti hem estetik olarak,hem özellik olarak hem de hacim olarak yeni milenyum kasalar daha avantajlı duruyorlar.Ancak piyasada tutulma durumuna bakıldığında,eski kasalara rağbet daha fazla.

Yaklaşık 3-4 hafta kadar önce,evime yakın bir yerde,kavşakta kaza olmuştu.Clio symbol ile dediğiniz milenyum kasa accent önden,tamponun kenarlarından düşük hızda çarpışmışlardı. Hyundai nin tampon yerde ve çamurluk kağıt gibi katlanmıştı.Ama ne hikmetse clio da sadece göçük vardı. Acaba milenyum kasalar gövde,saç yani kaporta olarak daha az mı,dayanıklı ?

• Halen 1.5 accent milenyum kasa kullanicisi olarak. - yönlerini belirtmek gerekirse, kaporta dediginiz gibi biraz zayif. En ufak dokunmada özellikle kapilar göçüveriyor. Alt takimlarina, amortisörüne bi baktirin. Lpgli ise ilk marsta calisma problemi olup olmadigini sorun. Onun disinda 10.000de bir bakim disinda servise gitmezsiniz eger arac fazla yorulmadiysa. Cok atik ve cyumurtaya gore yakisikli bi arac. Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için teşekkür ettim.bugün bi milenyum accent daha buldum.sedan modeli 2001 1.3 lx klimasız sol arka kapı sacı değişik parça boyaları var km 120 binde lpg li ve muayenesi yeni. ilk mesajımda belittiğim araç ile bu araç arasında kararsız kaldım. biri 2001 model 107 bin km'de değişensiz tek parça lokal boyalı, yeni takılmış sıralı lpg li, KLİMALI 1.5 accent gt (3kapı); diğeri ise yine 2001 model 120 bin km'de tek parça değişen(sol arka kapı sacı) ve parça boyalı lpg'li yeni vizeli KLİMASIZ mpi motor 1.3 accent lx (4 kapı). her iki aracın da fiyatı aynı. hangisini önerirsiniz? 1.5 gt modeli daha güçlü motora sahip ve daha donanımlı (çelik jant sis farı klima..vs) km si de biraz daha az ancak ne yazık ki ikinci eli zayıf. 1.3 lx modeli ise ikinci eli canlı kolay satılabilir piyasada tutulan bir araç ancak diğer araca göre km si biraz daha fazla ve donanımsız.sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.