Merhabalar. Eskiden türknet kullanıcısı olarak, tek sorunum akşam 10dan sonra sabaha kadar internetin çok kötü olması, 2k pinglere cıkmasıydı. Ben de geceleri aktif olduğumdan dolayı yeni tasındıgım evime 1 ay önce millenicom bağlatmayı dusundum baktım bayağı övülüyor. alt yapı sorguladım ve 66mbps alabilecegimi gördüm. Peki dedim 35mbps alayım. Beni aradılar başvuru için, karsıdaki abimiz de benim altyapıma baktı ve 60mbps desteklediğini ve bana da 35mbps'lik interneti uygun gördüğünü söyledi. Ben de evet bunu düşünüyordum lütfen bu olsun dedim. Buraya kadar bir sıkıntımız yok 2 ahafta sonra geldiler bağladılar falan. İnternet gayet güzeldi oyunlarda 16ms alıyordum 2-3 video arkada acık oldugu halde sorun yasamıyordum. 1 hafta oldu olmadı bir düşüş yaşandı. dedim olur boyle şeyler ama bu devam ediyor 3 haftadır neredeyse. Ve şöyle söyleyeyim hiçbir şey yapmıyorken bile şuan 90-100-500 tekrardan 80-90 diye gidiyor sürekli böyle. Bırakın oyun oynamayı instagrama bile bazen giremiyorum. Şimdi de asıl saçma olaya bağlamak istiyorum uzatmadan. Ben tekrardan millenicomdan sorgulattım altyapıyı ve 16mbps görünüyor şuan. ben 5.dairede oturuyorum ve diğer dairelerin alt yapısına baktıgım zaman 66 mbps görünüyor. bir tek benim dairem 16mbps görünüyor şaka gibi. Ve bana bunlar VDSL 60mbps oldugu icin 35mbps'yi önerdiler ve şuan alt yapımda 16mbps görüyorum. Hız testinde 3.5 mbps alıyorum. Ek olarak türknetten sorgulattıgım zaman diğer daireler 35mbps, benim daire yine 16mbps görünüyor. Bana lütfen yardımcı olun bu nasıl bir saçmalıktır? Yakın bir zamanda da iletişime geçeceğim bunlarla ne diyecekler merak ediyorum. |
Bildirim