Şimdi Ara

Millenicom Müşteri Temsilcisine Hiçbir Şekilde Ulaşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi millenicom müşteri temsilcisine gün boyu defalarca aramama rağmen hiç bir şekilde ulaşamadım.Firma battı mı kapandımı ne oldu. Önce aboneliğimi iptal etmek istiyordum hatta faks gönderdim müşteri temsilcisine ulaşamadığım için sonra iptal etmekten vazgeçtim şimdi iptal mi ederler yoksa durur mu bilmiyorum hiç biriyle görüşemedim telefonda niye kimse açmıyor.

• kardeşim ben bu gün xdsl numaramı almak için aradım aramaz olaydım tam 1 saat 10 dakika bekledim o iğrenç müziği dinlettirdiler
  • hrnatcn H kullanıcısına yanıt
    Faturada yazmıyor mu o 10 haneli numara
  • hrnatcn H kullanıcısına yanıt
    Faturada yazıyor o 2. Sayfa tarife detayı tablosu 1. Satırda yazan 10 haneli numara.
  • armax kullanıcısına yanıt
    Evet bende gördüm ikinci sayfada bendeki 17 ile başlıyor.
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Iptal etmek konusu turknet veya farklı alıcı işletmeye geçiş içinse alıcı işletme abonelik sözleşmesiyle birlikte ABONENİN İŞLETMECİ DEĞİŞTİRMESİ İÇİN TALEP FORMU var, operatör değişikliği gibi eski işletmeci otomatik olarak iptal oluyor. 2. Yöntem olarak online işlemlerden fesih başvurusu yapılabiliniyor.
    Önce kendim iptal edip Türk Telekom dan Tivibu lu internet alacaktım. Faks çektim iptal için. Sonra TurkNet in Türk Telekom ile anlaştığını gördüm. 100 mb hızı modem dahil 85 tl ye verdiğini görünce Türk telekom dan vazgeçtim TurkNet e geçmeye karar verdim. Yani son durumda iptal etmemem daha avantajlı benim için çünkü TurkNet e mevcut bir aboneliği taşırsam 66 tl ücret çıkmaz.
    Sonrasında tekrar faks çektim iptal etmek istemiyorum diye bakalım ne olacak hayırlısı
    Kurtulmaya çalışıyorum bir türlü olmadı borç çıkarmışlar. İptal edecez deyip etmiyorlar. An itibariyle 27dk da bağlandım hemen ararsanız buna yakın bit sürede bağlanabilirsiniz bence
  • ehmengineer E kullanıcısına yanıt
    TurkNet e geçin sizde iptal etmeye uğraşmayin zaten ulaşılamıyor kendilerine.
    Bulunduğum yere milleni bile hizmet veriyor türknet vermiyor. Kablonete geçtim onunda milleniden farkı yok
  • ehmengineer E kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun yerde milleni hizmet veriyorsa TurkNet te veriyordur TurkNet telekom la anlasti fiber de veriyor
  • Bende Zam durumunu sormak için ulaşmaya çalıştım 12 dakikadan sonra kapadım telefonu çünkü bakan yok.
  • mh'ler ölmüş ağlayanı yok :) hele bir whatsapp hatları var evlere şenlik bir bilgi almak için yazdım...24 saat geçti üzerinden birisi cevapladı abone no veya tc alabilir miyim diye.Cevapladım sonra dönüş yapan olmadı,aradan bir 24 saate yakın geçecek neredeyse cevap veren yok hâlâ

bir derdimiz olursa düşman başına valla işimiz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 15 Eylül 2020; 22:10:26 >
  • Whatsapp hatları nerdeyse 1 aydır cevap vermiyor. Müşteri hizmetleri ortalam 20 30 dakika bekletiyor şansınız varsa telefon yüzünüze kapanmıyor. Hadi bağlandınız diyelim denk geldiğiniz müşteri hizmetleri bilgi mi yoksa sizi mi geçiştirmeye çalışıyor yine şansa kalıyor. :D İSS seçerken 2 hatta 3 kere düşünün
  • Bende ualaşamıyorum. Sorunları da çözmüyorlar. Fiyata da zam yapmışlar.
  • TurkNet e geçin ben öyle yaptım
  • speedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/10140950680
    100 Mbit fiber internet hız 1.6Mbit telefonla aradım 30 dakika beklemenin ardıkdan kimse çıkmadı. 100 lerce şikayet kaydı açtım sonuç alamadım. Whattapp cevap yok. Siz siz olun bulaşmayın bu firmaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.