Şimdi Ara

Millenicom santral kaynaklı DSL problemimi halletmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türk telekomla olan taahhütüm 17ocakta bitti ben de millenicoma devir işlemi yaptım ancak türk telekom faturalandırmaya devam ediyordu modemden millenicom kullanıcı adım ve şifremle giriş yapıp millenicomu kullanmaya başladım taa ki 20sinde türk telekomu iptal ettirmeye gidene kadar. 20 ocakta türk telekom faturalandırmaya devam ettiği için gidip iptal ettirdim.iptal ettirince komple dsl ışığım gitti hiçbir şekilde sinyal alamıyorum ve millenicomu da kullanamıyorum 1 haftadır millenicom bu saçmalığı düzeltemiyor ve düzeltildi diye mesaj atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal_anl -- 26 Ocak 2020; 19:46:41 >

• immortal_anl kullanıcısına yanıt
    Durumu “millenicom” hesabına müşteri numaranızla birlikte PM atabilir misiniz.
  • attım umarım ilgilenirler çünkü 1 haftadır ne whatsapp hattı ne saha ekibiniz ne de müşteri hizmetleriniz çözemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal_anl -- 26 Ocak 2020; 20:41:56 >
  • Merhaba , sizlere yardımcı olabilmemiz için pm üzerinde bizlere iletişim bilgileriniz paylaşabilir misiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.