Millet elinde telefonla mı uyuyor - araç fiyatları artmaya başladı
-
-
Az daha bekleyin milletin araci fiyat dusecekte uyaniklar ucuza alacak
Sen dolar 1 2 lira daha artinca gor.Takip ediyorum arac fiyatlari ve satislari tekrardan artmaya basladi arac almayanlar yine aglayacak.
Suan piyasada 0 fiyatindan uygun olan 2.el az km fiyatlardan olmasina ragmen sari siteden almayip fiyatlar daha dusecek daha bekleyenler cok bekliyecek.Hemde uzun sure -
Favoriye aynı araçlardan ekliyorlar birisi artırınca hepsi artırıyor işte.
-
Benim nesil iyi bilir 80lerde 90larda sabah erken kalkîp canı sıkılan paşa darbe bildirisi yayınlardı.
Simdi de sabah erken kalkan uyanir uyanmaz solugu sahibinden ilaninda aliyor. -
Okul açılma dönemi, herkes yerini belirleme derdindeyken araba alım-satımı azaldı. Millet de fiyatlar düşecek diye yorumladı.
Almayın, fiyatlar düşecek diye insanları da bekleten uyanıklar, az daha bekletin ki belki ucuza araç alırsınız.
-
Sanayiye gelen %50 doğalgaz ve elektrik zamları yerli araçların ekim fiyatlarında liste fiyatlarına yansıyacak. Ankaranın meşhur kebapçılarından biri 62 tl olan döneri 84 tl ye çıkarmış. Yaklaşık %30 zam, sadece doğalgaz ve elektrik masrafını ekledik dedi. Dönerdeki payı %30 muş elektrik ve doğalgazın.
-
Piyasa araçlarından favoriye aldığım 10dan fazla araç ve kategorinin en uygunları ne satılıyor ne fiyat azaltılıyor. -
Bana sürekli fiyat düştü bildirimi geliyor. Bu sıra aşırı durgun bir piyasa var. Bir de insanlar fiyat artırıp düşürüyorlar bildirim gitsin diye.
-
benim almayı düşündüğüm aracın fiyatı 300 binden 400 bine çıktı 1 ayda, neye göre yükseldi bilmiyorum. ben de nacizane yüzde 5 zam yaptım ilanıma. zaten 850 bine almayı düşündüğüm araçlar da 1.2 milyona çoktan çıkmıştı.
bazı modeller piyasada fazla sayıda yok, galiba birbirleriyle haberleşip piyasa yükseltiyorlar. geçmişte fiyatı aniden beşe katlanan s2000 bunun en güzel örneği.
-
Takip ettiğim bir kaç araç var. Bildiğin 2 aydır falan ilandalar. İşin komiği aman aman indirim bindirim falan olmuyor fiyatlar aşağı yukarı gidip geliyor. 600'den koymuşlardı bir ara sonra 580e indi, sonra ilan süresi bitince 625ten tekrar ilana kondu, sonra 600e indi vs.
Mesele bu fiyatların yazılması değil sanırım. Mesele bu fiyatlara satılıyor mu araçlar? Eğer satılıyorsa zaten sıkıntı yok. Ben de bir ara aracımı satmaya niyetlendim, 600 civarına verecektim. Baktım düzgün teklif yok, arayan eden yok vaz geçtim satmaktan. Ama ilanlara bakarsan malum sitelerden. En uygun benim araçtı. Ona rağmen satılmadı.
Ha tabi yarın aracımı satacak olsam ne yazık ki yine piyasa fiyatlarından koymam gerekecek çünkü başka türlü ben de bir şey alamayacağım.
-
Son dediğiniz kesinlikle doğru. Levorg alacaktım zamanında, aynısını yaptılar. Üstelik burunlarından kıl aldırmayınca vazgeçtim.
Bunlardan bağımsız ben hala piyasada hareketsizlik olduğunu düşünüyorum. Ya da marka / model özel bir durum var
-
Yaşım biraz var. Kendi adıma konuşuyorum
Eger arac alacaksam Otv inecek mtv binecek v.s. asla beklemem.
Alma gucun varsa o gun alacaksin yarina kaldi mi isin zor.
Sadece araba icin degil
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Az daha bekleyin milletin araci fiyat dusecekte uyaniklar ucuza alacak
Sen dolar 1 2 lira daha artinca gor.Takip ediyorum arac fiyatlari ve satislari tekrardan artmaya basladi arac almayanlar yine aglayacak. Suan piyasada 0 fiyatindan uygun olan 2.el az km fiyatlardan olmasina ragmen sari siteden almayip fiyatlar daha dusecek daha bekleyenler cok bekliyecek.Hemde uzun sure |
Yaşım biraz var. Kendi adıma konuşuyorum
Eger arac alacaksam Otv inecek mtv binecek v.s. asla beklemem. Alma gucun varsa o gun alacaksin yarina kaldi mi isin zor. Sadece araba icin degil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X