forumda sadece ikimiz varız buna rağmen mimarlık gerilemezse tercih edenler kesin söylemiyorlar hocam:d
Mimarlık garanti geriler Bi kaçına bak yök atlasda sürekli geriliyor
emrebaba184E
kullanıcısına yanıt
53k ile 45k lık yeri tercih ettim 8-9 geriler mi sence
cildiracagim galiba
kullanıcısına yanıt
Hangi üni hocam 2018 2019 ne olmuş? en popülerden itü mimarlık(ing) bile 11k lardan 16k Ya düşmüş
emrebaba184E
kullanıcısına yanıt
ytü. 2018 31k 2019 45k
cildiracagim galiba
kullanıcısına yanıt
H.o gelir gibi
emrebaba184E
kullanıcısına yanıt
inşallah hocam cevap için teşekkürler :)
mimarlık çok boktan bi durumda arkadaşlar. 8 yıllık mimarım. sektörün ciğerini biliyorum.
bu sene 2018-2019 arası yaşanan düşüş gibi bir düşüş yaşanabilir mimarlıkta.
WalterWhite00
kullanıcısına yanıt
mimarlığın durumunun bile bile isteyerek yazdım ve de ilk tercihim. mimarlığı en başından beri çok istiyordum kazanmam için de 8-9k gerilemesi yeterli. geriler mi sizce ?
cildiracagim galiba
kullanıcısına yanıt
bana geriler gibi geliyor. yüzde 70 diyorum..
DrchitectD
kullanıcısına yanıt
Hocam umarım ya 53k yım ve ilk tercihim %30 ing olanıydı. İnşallah dediğiniz gibi olur da girebilirim
İtü mimarlık ing 25k İtü mimarlık 35 k Ytü mimarlık ing 35k Ytü mimarlık 55k Akdeniz mimarlık 90k Van - dicle - fırat gibi 60 düşük puanlı mimarlığın ise 250k ya kadar yolu var Özeller dahil toplam 150 mimarlık fakültesi var toplam kontenjan 9000 civarı 2019'da tercih edilmediği gibi bu yılda ücretli -yarı burslu ya da tam burslu mimarlıklar tercih edilmeyecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme