Şimdi Ara

Minecraft Server Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Arkadaslarla beraber 1.7.9 serveri kurup takilcaktik. Serveri acincan ben sorunsuz girebiliyorum, ama Arkadaslarima Connection Time out Error veriyor, bunu nasil cözebiliriz.

Not: Arkadaslar Türkiyeden, ben kendim Almanayadan baglaniyorum, ondan sorun olabilirmi?

Saygilar.

• Sunucuyu hangi yöntemle kurdunuz, yani ne şekilde bir bağlantı sağlamaya çalışıyorsunuz? Hamachi mi, yoksa bir şirketten VDS falan mı aldınız, yoksa evdeki makinaya kurup port mu açtınız? Yaptıklarınızı biraz açıklarsanız sorunun nedenini ve çözümünü söyleyebiliriz.
  • İrfan kullanıcısına yanıt
    Cvpladiginiz icin tsk ederim, ben Minecraft'da daha yeniyim. Hamachi ile actik Server'i. 2 tane port acmistik Firewall'dan ama dogrumu bilemicem?

Saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

Cvpladiginiz icin tsk ederim, ben Minecraft'da daha yeniyim. Hamachi ile actik Server'i. 2 tane port acmistik Firewall'dan ama dogrumu bilemicem?

Saygilar.

Hamachi ile oynuyor iseniz port açmanıza gerek yoktur. Multiplayer bölümüne girdiğiniz zaman aynı ağdaymışsınız gibi serverı görmesi lazım.
    Oyunu tek kişilikte açın, ESC tuşuna basıp Yerel Ağda Paylaş deyin, ağda paylaştıktan sonra diğerleri Hamachi'ye düzgün bağlanmış ise serverı görüp bağlanabileceklerdir.
    Arkadasta denedik biz hep Direct Connect'den IP le giriyorduk. Iste o bende olmuyor? Add Server'a bastim Isim ve Ip ekledim simdi bi ag gösterdi evet. Arkadaslar simdi girebilcekmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EShine -- 1 Temmuz 2014; 14:36:40 >
  • EShine E kullanıcısına yanıt
    Siz benim dediğim gibi yaparsanız sorununuz çözülür. Hamachi kullandığınıza emin misiniz?
    http://www.chip.com.tr/forum/minecraft-hamachi-server-kurulumu-resimli-anlatim_t251374.html
    İçeriği göremiyorum ama şuna da bir bakın isterseniz.
    Orda yazanlarin aynisini yaptik hocam. Istersen bi TW ile baglan, tabiki zamanin varsa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARMA3 server sorunu
    10 yıl önce açıldı
    LoL Client Bozuldu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Mesaj atmıştım da taslaklarda kalmış, gelmemiş. Malesef iş yerindeyim, TW bağlantısı kuramam buradan.
    Sorun degil, zamaniniz olursa bi baska günde cok sevinirim.

saygilar ve kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EShine -- 1 Temmuz 2014; 18:31:34 >
    Güvenlik duvarlarınız açıksa ondanda kaynaklanır kapatmalısınız denendi
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    bunuda deneriz cok sagolun ilgilendiginiz icin.
    Rica ederimde keşke yardım ve destek ana konu başlığına gelseydiniz daha çabuk ilgilenirdim
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin, Minecraft forumunda yeniyim, birdahakine aklimda olur tskler :)
    Ben teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.