Herkese merhabalar. Bir kaç ay içinde nasip olursa bu iki araçtan birini almayı düşünüyorum. Ancak ilk aracım olacağından ve çevremde de bu ikiliden pek olmadığı için sizlere danışmak istedim. 40.000 TL'lik bir bütçem var. Aylık gelirim de ortalama 2500 TL civarı. Bunu söylüyorum çünkü yakıt parça gibi detayları da merak ediyorum. Aylık 1000 km bile bana çok uzak bir mesafe gibi şuanda iş güç derken o yüzden dizele bir kaç bin tl fazla vermeyi düşünmüyorum. Tam otomatik yada yarı otomatik düşünüyorum ancak kullanıcılardan tabi ki detaylı bilgiler istiyorum. Hız gibi bir tutkum yok, rahat rahat gitmeyi hep tercih etmişimdir. Konfor, donanım, sürüş, parçaları, varsa kronik sorunları, 100 kilometrede kaç lira yakarım yada bir depo ile ne kadar mesafe yaparım gibi. Araç ile uzun süreli bir ilişki düşünüyorum mat siyah kaplama vs derken para harcayabileceğim kadar seveceğim bir araç olmalı tabi ki, bir süredir bmw 1 serisi sunroof vs olan şekilde ilgimi çok çekiyordu ancak yine mini'yi de es geçemedim ve arada kaldım. Şimdiden teşekkür ederim umarım sizinde katkınız ile en doğru kararı veririm
1000 km bile fazla diyorsanız dizel önermek çok saçma olur yani işinize bu arabayla gitmeyecek ve sadece haftasonu keyfi kullanmak gibi düşünceniz varsa benzin alın derim. Mini cooper fiyatı baya yüksek donanım-fiyat olarak düşünürsek bu yüzden 1 serisi daha mantıklı görünüyor . Mini gereksiz pahalı nedenini bilemiyorum. 1 seriside bu yıl makyajlı modeli tanıtıp getirecek.
konfor ve rahatlık arıyorsan mini yi direk ele
mini cooper s al bence
mini neden bu kadar pahalı hiç anlamış değilim. çok konforsuz ve rahatsız edici bir araç. 1 serisi en azından verdiğinin karşılığını verir.
İş oldukça yoğun sürüyor bu yüzden çok fazla gezme tozma şansım az, o yüzden bende benzin diyorum ki kesinleşti artık. 1 serisinin makyajlı kasası malum fiyatta yüksek olacaktır o yüzden o kadar yeni alabileceğimi sanmıyorum. Konfor olarak bmw ye kayıyorum bende ama servis bakımları konusunda ne tarz durumlar söz konusu olur acaba örneğin 100.000 bakımı ortalama kaça patlar bize ve çok çok büyük önem taşımasa da yakıtta önemli tabi.
Hocam mini cooper ve bmw 1.16 tamamen birbirinden farklı iki araç. Bence ne aradığına iyi karar vermelisin.
Konfor arıyosan mini cooper dan hız arıyosan 1.16 dan uzak dur..
ikincisi bende şuan 1.16 bakıyorum fiyatları acayip yüksek alabileceğin temiz bi 1.16 50.000 tl civarından başlıyo. aynı model aynı km mini cooper 40.000 tl civarından başlıyo.
daha konuşulacak çok sey var aklıma gelmiyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme