Bildirim
minibook xp den 7 ye geçiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
forumda bi yerde görmüştüm bu konuyu.. açıklıyorlardı ama unuttum. bi arama yaparsan bulabilirsin -
sen Söyledikten sonra araştırdım ama Bulamadım Abi :( , Bulabilen veya bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ?? -
Usb dvd writer vs.takıp halledebilirsiniz yada flash bellekten boot edebilen bir format sistemi hazırlayabilirseniz o şekildede halledebilirsiniz -
-
Teşekkürler Arkadaşlar Hadi Hayırlısı , Sonucu Burdan söylicem Başlıyorummmm ... :) -
kolay gelsin.. -
arkadaşlar Yardımlarınız İçin teşekkürler Sonunda windows7 ye geçtim ANCAK bir sorun var Ben Bunu Türkçe Yapamıyorum.. NASIL YApabilirim Çok canımı sıktı Yaa :S -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yurtalan92
arkadaşlar Yardımlarınız İçin teşekkürler Sonunda windows7 ye geçtim ANCAK bir sorun var Ben Bunu Türkçe Yapamıyorum.. NASIL YApabilirim Çok canımı sıktı Yaa :S
Start>ControL PaneL..
Clock, Language and Region başLığı aLtındaki "Change Display Language" Linkine tıkla.. Keyboards and language tab ı aLtındaki "İnstall/Uninstall Languages.." e tıkLa ardından açılan pencereden "install display languages" e tıkla "Launch Windows Update" Ardından TüRkçe yi seç, tmmdır. -
malesef Bulamadım O yok bitek orda :S hatta resmi koyayım :(
-
Clock, Language and Region varya dostum :) -
içinde Change Display Language Yok ,
-
region and langue diyeceksin. -
Sadece win 7 ultimate surumunde dediginiz gibi dil degistirme var pbur versionlarda malesef o ozellik yok -
Peki İlerde Çıkma Şansı varmı :( -
ekstradan böyle bir özellik koymazlar, ingilizce windows u çevirmek yerine baştan temiz kurmak daha iyi, ultimate de dil çevirince baya performans düşüşü görmüştüm -
pes ettim artık Bunu Zor yaptım :D Neyse İngilizce pekiştiririz -
Minibooklarda windows xp bence daha iyi çalışır. Geçmeni tavsiye etmem.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar mouse algılamıyor
- ekran kartı görüntü vermiyor
- cd deki videoyu bilgisayara aktarma
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- udf indir
- zyxel modem kurulumu
- telefon ısınması neden olur
- laptop menteşe tamiri
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X