Şimdi Ara

minibook xp den 7 ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper Minibook kullanıyorum . Bu netbook'u XP den windows 7ye geçirmek istiyorum . Doğal olarak Cd girişi olmadıgı için Cd ile yapamıyorum , Sizce Ne yapmam gerek ...

• forumda bi yerde görmüştüm bu konuyu.. açıklıyorlardı ama unuttum. bi arama yaparsan bulabilirsin
  • sen Söyledikten sonra araştırdım ama Bulamadım Abi :( , Bulabilen veya bilen Varsa Yardımcı Olabilirmi ??
  • Usb dvd writer vs.takıp halledebilirsiniz yada flash bellekten boot edebilen bir format sistemi hazırlayabilirseniz o şekildede halledebilirsiniz
  • Teşekkürler Arkadaşlar Hadi Hayırlısı , Sonucu Burdan söylicem Başlıyorummmm ... :)
  • kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar Yardımlarınız İçin teşekkürler Sonunda windows7 ye geçtim ANCAK bir sorun var Ben Bunu Türkçe Yapamıyorum.. NASIL YApabilirim Çok canımı sıktı Yaa :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtalan92

arkadaşlar Yardımlarınız İçin teşekkürler Sonunda windows7 ye geçtim ANCAK bir sorun var Ben Bunu Türkçe Yapamıyorum.. NASIL YApabilirim Çok canımı sıktı Yaa :S

Start>ControL PaneL..

Clock, Language and Region başLığı aLtındaki "Change Display Language" Linkine tıkla.. Keyboards and language tab ı aLtındaki "İnstall/Uninstall Languages.." e tıkLa ardından açılan pencereden "install display languages" e tıkla "Launch Windows Update" Ardından TüRkçe yi seç, tmmdır.
  • malesef Bulamadım O yok bitek orda :S hatta resmi koyayım :(

• Clock, Language and Region varya dostum :)
  • içinde Change Display Language Yok ,

• region and langue diyeceksin.
  • Sadece win 7 ultimate surumunde dediginiz gibi dil degistirme var pbur versionlarda malesef o ozellik yok
  • Peki İlerde Çıkma Şansı varmı :(
  • ekstradan böyle bir özellik koymazlar, ingilizce windows u çevirmek yerine baştan temiz kurmak daha iyi, ultimate de dil çevirince baya performans düşüşü görmüştüm
  • pes ettim artık Bunu Zor yaptım :D Neyse İngilizce pekiştiririz
  • Minibooklarda windows xp bence daha iyi çalışır. Geçmeni tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.