Şimdi Ara

Minik Dinazorlarınızı Almayı Unutmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hai millet! Şimdi bu 7.1 ile gelen mini dinazorlardan bahsetmek istiyorum. Çoğunuz biliyorsunuzdur ama hem hatırlatmış olayım hem türkçe kaynak olsun. Çünkü bu mini dinazorlar diğer "pokewow" lara göre daha farklı bi senaryo ile geldi. Başlayalım;

Öncelikle bu mini dinazorlardan 4 çeşit bulunuyor;

Snowfeather Hatching

Sharptalon Hatching

Direbeak Hatching

Bloodgazer Hatching

Bu mini petleri almanız için World Questlerinin aktif olması gerekiyor. Şuanda 2 tanesi aktif ve 2 gün boyunca aktif olacak. Aktif olanlar; Sharptalon ve Snowfeather.

Ayrıca bu minikleri almak için başka birşeye daha ihtiyacınız var; yemek. Her pet farklı yemek ile ilgileniyor bunlar;

Bloodgazer Hatchling - Azsuna - Azsunian Grapes

Direbeak Hatchling - Stormheim - Pungent Vrykul Gamalost

Sharptalon Hatchling - Val'sharah - Dried Bilberries

Snowfeather Hatchling - Highmountain - Smoked Elderhorn

Tüm bu yemekleri herhangi bir Broken Isle food&drink vendoru yada inn npcsinden temin edebilirsiniz.

Gerekli yemeği alınca WQ alanına gidiyorsunuz. Yapmanız gereken işlem şu; Bu alanda Matriach isimli dinazoru kesmeniz gerekiyor. Bu dinazor elite ve 15k civarında HP si var. Spawn rate i yüksek. Bunu kestiğinizde bu elite dinazorun etrafında beliriyorlar. Tek seferde belirmedi diyenler var ama bana 2 side tek seferde belirdi. Şuan aktif olan bu 2 minik dinazorun spawn kordinatları;

Snowfeather Hatching; "32 28"
    Sharptalon Hatching; "47 10"

Not: Bu kordinatlar %100 doğrudur, eğer buralarda yok ise Matriach isimli dinazoru yeniden kesin ve yeniden bakın.

Bu minnakları gördüğünüzde sağ tıklayın açılan sayfada eğer çantanızda varsa istediği yemeği ver seçeneği çıkıyor, bastığınızda bu minik direkt olarak pet koleksiyonunuza ekleniyor.

BİTMEDİ DUR SAYFADAN ÇIKMA ASIL OLAY ŞİMDİ BAŞLIYOR.

Bu miniği yanınıza çıkardığınızda kafasında görev işareti çıkıyor. İlk görev kendisini 25 level yapmamızı istiyor. Bunu yaptıktan sonra ise aşağıda yazacağım görev zinciri başlıyor.

Not: Ben iki petide 25 yaptım, görevi tamamlama sayfasında "minik bu maceradan dolayı çok yoruldu ve biraz dinlenmesi gerekiyor" yazısı çıktı. Tamamladım görevi ve dinazor oldugu yerde uyumaya başladı. Herhangi bir görev çıkmadı, sanırım belli bir saat beklememiz gerekiyor.

Sonrasında çıkacak görevler şunlar;

1-Minik dinazorunuzla beraber ait olduğunuz faction(Horde, Ally) a bağlı büyük bir şehire gidin. (orgrimar vs)
    2-Dinazorunu 3 tane belirli yabani pokewow ile dövüştür.
    3-Dinazorun yanında iken belirli bir haritada 5 tane World Quest tamamla.
    4-Dinazorun yanında ve ilk öncelikli pokewow'un ayarlı olarak 3 tane pet savaşı world questini tamamla.
    5-Dinazorun yanında iken 1 tane Elite Rare World Quest tamamla.
    6-Dinazorunu 3 tane belirli yabani pokewow ile dövüştür. (2. numaradaki görevden farklı tür ile dövüştürmenizi isteyecek.)
    7-Dinazorun yanında iken 3 tane PvP World Quest tamamla.
    8-Dinazorun için Dalaran'dan bir eşya satın al.
    9-Dinazorunu 3 tane belirli yabani pokewow + farklı bir türe bağlı 2 tane pokewow ile dövüştür.
    10-Dinazorun yanındayken bir tane Dungeon Bossu öldür. (herhangi bir mod olur normal,hc vs)
    11-Dinazorunu 3 tane belirli yabani pokewow + farklı bir türe baplı 2 tane pokewow ile dövüştür.
    12-Dinazorun yanında iken bir tane Raid Bossu öldür (mesela Xavius)

Şuanlık bilinenler bunlar, bazı kaynaklara göre daha fazla görev geliyormuş ileride.

Peki bunlar bize ne katacak? Bunlar bize 4 tane "Ultimate Battle-Training Stone" verecek. Bu taş herhangi bir pokewowu direkt olarak 25 level yapmanızı sağlıyor.

Ayrıca şuanda kesin birşey yok ama çoooooook yüksek bir ihtimal ile, görevini yaptığınız minik dinazor bu şekilde büyüyerek mount olacak. Bu mountlar şuan verilerde görünüyor, resimleri aşağıda;

Snowfeather Hatching

Sharptalon Hatching

Direbeak Hatching

Bloodgazer Hatching

Bence kesinlikle değer arkadaşlar, mount için değil bu petlerin idle animasyonları çok güzel. Arada bir "Errrkk" "Borooo" "Errk?" gibi şeyler söylüyorlar. Ve en çok hoşuma giden idle animasyonu ise; belli bi süre yerinizde durduğunuzda etrafınızda daire çizmeye başlıyorlar

Bana pet battle ı sevdirmeye başladı bu olay, umarım ilerde daha güzel şeyler eklemeye devam ederler ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Ekim 2016; 17:07:50 >

• Pet benim olayim degil ama yararli jonu +1
  • Jurassic Park'a çevirdiler oyunu
  • müsait zamanda ilgilenip bu rehber ile alacağım, teşekkürler.
  • A. R. O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için sağolun, minik dinozorumu alayım ben de.

@CSB yazmayan adam Ejderiyalar da var ama. :/
  • Oyuna girince uğraşırım artık
    Yararlı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu için teşekkürler, bugün Snowfeather Hunter'ı aldım yarın da Sharptalon'u alacağım.
    Rehbere ek olarak bazı bilgiler vereyim.

* 12. aşamada bir raid bossunu öldürmemiz isteniyor. Snowfeather Ursoc'u, Sharptalon Xavius'u istiyor ama diğer ikisinin istedikleri bosslar Nighthold'da. Yani onlar henüz mount haline getirilemiyor.

* Bossu kestikten sonraki gün falcosaur ve 2 tane belli tür petle (örneğin Snowfeather Hatchling + 2 Undead) 3 world pet battle quest yapmanızı istiyor.

* Sonraki gün de peti yuvasına götürüyoruz ve mountu alıyoruz.

* Pet mounta dönüşmüyor, dolayısıyla pet de sizinle kalmaya devam ediyor. Pet summonluyken mounta binerseniz pette kalp işareti çıkıyor.

* Bossu kestiğiniz aşamada bir peti level 25 yapacağınız taşları alıyorsunuz.

* Görev zinciri boyunca her pet falcosaurunuza verebileceğiniz aksesuar toylar geliyor. 4 pet için 4 toy. (Sahte diş, çiçek, kaşık, çanta).

* Yeni mountlarınızdan birine binip Highmountain - Slyvan Falls'taki Aviana'ya giderseniz Talon's Vengeance factionına erişim sağlıyorsunuz. Bu factionı da exalted yapınca 8 yıl önce Magister's Terrace'taki Kael'den düşen Swift White Hawkstrider'ın üzerine en ufak grafiksel gelişim koymayan, ek olarak White'tan daha az armorı olan daha tipsiz bir bineği, Ivory Hawkstrider'ı sadece 10kya alabilme şansına erişiyorsunuz.

Sonuç olarak her şeyi tamamlayınca 4 mount + 4 level 25 falcosaur + 4 istediğiniz peti 25 yapmanızı sağlayacak taş + 4 toy + Talon's Vengeance factionına erişim ve oradan 1 mount alma şansı elde ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 12 Kasım 2016; 13:34:21 >

• Ufak bir bug var sanırım 5-6 tane 110 lvl karakteriniz var ise 2-3 güne mountu alabilirsiniz.

1. karakter ile questi alıp tamamladıktan sonra 2. karakterinizle diğer questi alıp yapabiliyorsunuz. Pet battle questleri içinde 110 lvl karaktere gerek yok. Sadece world pet battle görevinde 110 lvl karakter gerekli
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    eline sağlık hocam.
  • khroc K kullanıcısına yanıt
    bug değil hocam, pet görevleri hesap üzerine. karakter üzerine değil.
  • Teşekkür ettim güzel konu bayadır yapacaktım bekliyordu.

Yeni başladım 2 tane World Quest açıktı direk pet olarak edindim kaldı 2 tane daha ben sadece pet sanıyordum bildiğin Faction açılıyormuş :)

Ek olarak bilgi maheyitinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 21 Nisan 2019; 16:45:38 >

• Dün 3.'sünü aldım bugünde 4.'sünü aldım ilk ikisinin günlük devam questlerine başladık bakalım.
  • Güzel konu.Shaman bu haftasonu 120 yapıyım bende uğraşırım.Biraz zahmetli ama değer .
  • bloodgazer almıştım diğerlerine el atayım bari bu konuyla beraber :D
  • 4 farklı türünde 10.günü bitirdim soru var ise cevaplayabilirim.

Bu arada bunlar Dinozor fakat kuş olarak tanımlanmış :) Beast değilde Fly yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.