Şimdi Ara

Mitsubishi Ankara yetkili servisi Azizoğlu rezaleti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
7.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Katil(!?) sanayi ustaları" diyenler gelsin... Görelim şöyle bir.

• iyi, samimi bir sanayi ustası bulursan yetkili servis hikaye..

ama kötü bir ustaya denk gelirsen doğduğuna pişman eder :)

• öne çıkardım. ulan bu ne,yetkili servise de güvenmeyeceksek kime güveneceğiz.bir de dalga geçer gibi müşteri anlamaz tarzı konuşmalar.araçtaki kamerayı farkedemeyecek kadar aptal ama kendi akıllı müşteri saf öyle mi.rezil oğlu reziller...

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

bize zarar verir mi diye düşünerek susmamamız lazım hocam. Adamlar alenen dolandırıcılık yaptı. Bunu herkesin bilmesi duyması lazım

• cemilguler61 C kullanıcısına yanıt

Ceza verdireyim derken ceza yersiniz o manada diyorum.

Biliyorsunuz sizin olayiniz gizli kameraya giriyor ve şu zamanda kanunen gizli kamera görüntüsü delil olmuyor.

Kanun farklı ise bilenler doğrusunu yazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav valla şu videoları izledikçe midem bulanıyor kime guvenecez yahu eğer garantiye girmiyorsa cevabı ver geç daha ötesi yok, yazık günah milletin parasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 29 Haziran 2021; 9:37:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan bu ne ? Elim ayağım titredi. Alenen güveni kötüye kullanma suçu. Hatta bu sebepe bağlı kaza gerçekleşse yaralanma yada ölüm olsa (allah korusun) bilinçli taksirden ceza bile verilebilir sorumlulara bence. Öne çıkardım. Geçmiş olsun.

• Muhtemelen yeni üründe de tornalama yapılabilir diyecekler. Sizin başkalarının izinsiz konuşmalarını yayınladığınız için başınız derde girebilir. Avukata sorun. Sildirir büyük ihtimal. Kendi açınızdan yazın, anlatın. Kameramı dinledim, şöyle bir durumla karşılaştım, kayıtlar duruyor diye belirtin gerekirse.

• Ekşi'de konu açıldı mı ? baya ses getirir.

• Ekonomik yönden dibe battıkça böyle şeyleri daha sık göreceğiz. Satışı az olan ekonomi sınıfındaki araçlarda ise baya sık oluyor bu durum.

Aşınmış diskler normalde torna ile düzeltilebilir , bunda sorun yok ama kullanıcıya böyle aleni yalan söylemek büyük şerefsizlik. Araç kaç km de bilmiyorum ama disklerdeki bu aşınma için kullanıcı hatası da diyebilirler

• vay arkadaş ya mevzuya bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Araç içi kameralar gizli kameraya girmiyor. Güvenlik kamerası gibi düşünün. Okuduğum kadarı ile mahkeme bu tarz kameraları delil sayıyor. Ama dediğiniz gibi avukatlar en doğrusunu bilir.

• İnşallah çok saygıdeğer ve adaletiyle meşhur mahkemelerimiz videoları delil olarak kabul eder. Bence ingilizce altyazı ekleyip mitsubishi global'e de gönderin videoları. Belki çekerler distribitörün kulağını.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Araç 79.000 de disk ve balata değişimi 77.000 civarında yapıldı. Yani 2.000 km olmadan torna işlemini yaptılar heberim olmadan

• Yeni balatan ve servis bakımların artık ücretsiz olur ama gerçekten yaptıkları çok büyük ayıp kurumsal firmanın yapacağı iş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Size çoğu kullanıcı savcılığa veya polise giderek şikayetçi olun demiş,umursamamışsınız.Buradaki platformdan beklentiniz nedir?

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyeti süreci sürüyor. Buradaki amaç herkesin duyması. Kimse bu tarz şeyleri kanıtlamazssan maalesef inanmıyor.

• olaya bakar mısınız ya, kime nasıl güveneceğiz kim bilir daha neler neler oluyordur bizim bilmediğimiz. Ekşi Sözlük hesabı olan bir arkadaş oraya taşırsa mümkün olduğunca fazla kişiye ulaştırılması lazım bu konunun, insanlar en azından bilinçlensinler yetkili servislerdeki uyanıklıklara karşı tedbirli olsunlar. Sadece Türkiye'de yaşanabilecek bir olay olmuş umarım arkadaş işin peşini bırakmaz.

• cemilguler61 C kullanıcısına yanıt

Yine de danışın sonuçta içinde siz yoksunuz çekildiğinden haberimiz yoktu komplo yapmış montaj falan derler iş uzar

• ekşi sözlüktede açın başlığı mutlaka

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.