Şimdi Ara

Mitsubishi Ankara yetkili servisi Azizoğlu rezaleti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
7.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha ! bu konu patlar , videolar herşeyi gösteriyor gidin dava açın süründürün ! ekşiye'de paylaşılsın yuh artık yuh

• Konuyu öne çıkara bastim gelismelerden haberdar ederseniz konuyu guncellerseniz cok iyi olur takipteyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu öne çıkardım, rezalet kelimesi hafif kalır, yapılan işlem düzmece ve soygun resmen. Takipteyiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konu kesinlikle üstte olmalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarada İBA otomativ gibi bir yer var sizin ne işiniz var bu kıydırık temsa servislerinde

İBA otomotiv içerisinde atmosferik aracı turboya çevirecek kadar donanım yazılım bilgisine sahip ustalara sahipler.

• Bildiğin cana kast etmişler !Rezillik ülkede gün geçmiyor ki şaşırmayalım.Kontrol etmese yol alışkanlığıyla frene bassa ve hesaplayamasa kaza olsa vay enayi derler.

• Şaşıracak bir şey yok ülkece istikamet Lowest Low.

**

Klibin sonunda adam düz lise mezunuyum diplomayı çevirtmeye çalışıyorum diyor.

Lan çok sert yazıp silmiştim şimdi daha da sert yazmak istemiyorum cidden bu ülke tam bir şizofreni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 29 Haziran 2021; 5:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Şu göçük için millete top çarpmıştır diyen honda değil mi bu hahahahahha

• willyyyyy W kullanıcısına yanıt

Marka çok rahat. Torna işi çok doğal diyor.

• Finland kullanıcısına yanıt

Elimden geldikçe paylaşımını yapıyorum. Ekşi de paylaşılsa süper olur tabi

• Tam bir şerefsizlik örneği

• Markayı kötüleyenler nasıl bir kafa yaşıyorsunuz. Bende 2012 lancer var. Geçen gün kendim ön fren diski (bosch çifti 330 lira) ve ön fren balatasını(trw 210 lira)değiştirdim. Araçta şu an çok hafif bir tiz sesi var ufak dokunmalarda. Bunun nedeni de disk yüzeyine tam olarak oturmayan balata yüzeyinden kaynaklanıyor. Söküp balatanın kenarından çok az taşlayıp geri takarsın. Eğer disk tornalama olmuşsa ki benim aldığım disklerin kalınlığı 26 mm, minimum değer ise 24,4 mm. Torna minimum değeri geçmemeli. İlaç dedikleri de balata spreyidir zannımca.

• Yakında İzmir Mitsubishi servisine gidicem bu videoları orda müdüre izleteyim eğer böyle iş yapıyorsanız özelde bakımlarımı yaptırayım diyiyeyim.

• Face de l200 grubu var orda da paylaşayım

• Yapılabilecek tek bir şey var. O tornaya oturtacaksin hepsini. Osururken ses cikartamasinlar diye. Başka da yolu yok.

• Bu video kayıtları size zarar verebilir mi araştırın. Kişisel hakların gizliliği falan derken size dava olarak dönebilir.

• Bu konuyu youtube'dan japonic'e gonderin bence. Mitsubishi Japonya'ya bir sekilde konunun iletilmesinde yardimci olabilir..

• Forumda uzun zamandır bu kadar rezalet içeren bir konuya denk gelmemiştim..

Sıfır olsun, garantili olsun, yetkili servis bakımlı olsun diye bir ton para harcıyorsun karşılaştığın muameleye bak..

videoda yasal bir sorun olmaz ise bence geri adım atmayın açın tazminat davanızı.. bu tarz olaylar insanı hem ruhen hem bedenen yıpratır..

torna çok doğal bir işlem ise yalan söylemeyecekler yapılacak her işlemi sizden onay alarak yapacaklar. inşallah sürünürler.

Bende aracımı sürekli yetkili servise bırakıyorum hep içimde bir kuşku oluyor çünkü arkada tarafta arabaya ne yapıyorlar bilmiyorum. Şahsen ben yetkili servislere güvenemiyorum. sırf garantisi var diye yetkili servise gidiyorum yoksa önlerinden geçmem. yağ değişimi ve filtre değişimi için 1600TL verdim yetkili servise..

forumda konusu olan Yunus bey var(alesta oto) 2. aracımı hep ona bakıma götürüyorum her işlemi tek tek anlatıp yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 29 Haziran 2021; 9:20:26 >

• "ben olsam bende tornayı kabul etmem, yeni aldığım arabaya niye torna yaptırım" Gel de sövme ... forumda bazı küfürler serbest olmalı !

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.