Şimdi Ara

Mitsubishi Colt 2001 model 31500 tl'ye almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mitsubishi colt 2011 model yarı otomatik 75000 km'de temiz araç. 31500 tl'ye almak mantıklı mı? Lütfenyardımcı olun forumdaşlar. Kafam çok karışık.

• https://www.sahibinden.com/mitsubishi-colt/yari-otomatik?a5_max=2011&a4_max=80000&a4_min=70000&a5_min=2011#/

Diğerlerinden ucuza bırakmış piyasa altında (27.800 lüğü geç adam sıkıntılı bir tip gibi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27.800 olna zaten İzmir'de hocam. İzmir'e gidemem.
  • 2001 model araca 30 bin TL para yatırılır mı hocam?
    Biraz daha modelli bir araç bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yasinda araca o kadar para vereceginize en kotu sifir dacia, ibiza alin daha iyi.
  • O yaşta o arabaya o para verilmez.yazık olur paraya

• 2001 model mitsubishi ye o para verilmez hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç 2011 model. Arkadaş başlığa yanlış yazmış. Konu içini okumuyorsunuz.
  • İstediğim bir araçtı bence alınır. Sorunsuz , ekonomik ve otomatik olması avantaj. Bir önceki kasada özellikle kabin içi sesten şikayet ediliyordu ve süspansiyondan. Bu kasa nasıl bilmiyorum , sürüş testi yapıp karar verin isterseniz.
  • Boya ne renk durumu nedir ?
  • fiyat olarak birşey diyemeyeceğim ancak kullanan birisi olarak aracın çok keyifli olmadığını söyleyebilirim.. yarı otomatik vites yakıt ekonomisi hariç hiçbir artı sunmuyor.. vites geçişlerini hiç beğenmedim.. yokuş kalkış destek sisteminin olmaması özellikle hanım sürücüler için büyük sorun..malzeme kalitesi ve işçilik vasat.. kalite algısı çok düşük..ikinci eli sanıldığı kadar hızlı değil..yerinizde olsam başka araç bakardım..
  • herkes çok övüyor colt u ama yarı otomatik araç. en büyük handikapı bu benim için.
  • Bende jazz ve colt arasında kalmıştım , henüz jazz'a binme şansım olmadı ama bir kaç sefer colt'a bindim ve direk listemden çıkardım, 1 ve 2 viteste rahatsız edici bir motor sesi geliyor arabaya.
  • Bir önceki kasada kalas gibi süspansiyonlar vardı ve bayağı motor gürültüsünü içeri alıyordu yani araba demeye dilim varmıyor ama bu kasa nasıl bilmiyorum, deneyin öyle karar verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.