Şimdi Ara

Mitsubishi kasa degisimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mitsubishi modellerinin kasa degisim zamanlari kac yil arayla olur.sure sabitmidir degiskenlik varmidir.

• 2007 de oldu en son, 2013 e kalmaz sanırsam...!(lancer)
  • Sanirim Mitsubishilerde kasa degisimleri 7-9 yili buluyor.pajeronun katalogunu inceledim.simdiki 4.cu jenerasyon.onceki tum jenerasyonlarda kasa degisimleri 7-9 yil araliginda olmus.5.ci jenerasyonda 2015 te cikacak sanirim.simdiki donanim olarak cok geri.75bin euroluk bir aracta anahtarsiz calisma usb girisi geri gorus kamerasi navigasyon gibi ozellikler yok.yeni olarak lancer sportback cikarttilar.benim fikrim mitsubishi teknolojiyi araclarina gec uyguluyor.kasa degisimleride diger araclarin 2 kati kadar yil oluyor.sattigi araclar donanim olarak dusuk seviyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn joshcyoon

Arkadaslar mitsubishi modellerinin kasa degisim zamanlari kac yil arayla olur.sure sabitmidir degiskenlik varmidir.

ilk cikan araca 2-3 sene sonra bir makyaj yapilir o makyajla 2-3 sene daha gider ortalama 5-6 sene sürer bu

Pajeroda dogru o dediklerin yok belki ama Q7 de x5 te var ama ayni yolun yolcusu degiller Pajeroyu kiyaslamak istersen Toyota Land crusier ile mukayese et bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kSenwS

quote:

Arkadaslar mitsubishi modellerinin kasa degisim zamanlari kac yil arayla olur.sure sabitmidir degiskenlik varmidir.

ilk cikan araca 2-3 sene sonra bir makyaj yapilir o makyajla 2-3 sene daha gider ortalama 5-6 sene sürer bu

Pajeroda dogru o dediklerin yok belki ama Q7 de x5 te var ama ayni yolun yolcusu degiller Pajeroyu kiyaslamak istersen Toyota Land crusier ile mukayese et bence

Land cruiserda bu saydiklarim mevcut.bugun bayide lancerin 2009 da son kasa olarak geldigi soylendi.arkadasimizda birkac yil once demisti yukaridaki mesajinda hangisi dogru.pajero katalogtan cok farkli duruyor.katalogta spor gibiydi ama bayide distan land cruiser gibi bir arac bulunca sasirdim.ama dedigim gibi birde yukaridaki ozellikler olsa guzel olurdu.2012 modele koyarlar belki

• quote:

quote:

quote:

Land cruiserda bu saydiklarim mevcut.bugun bayide lancerin 2009 da son kasa olarak geldigi soylendi.arkadasimizda birkac yil once demisti yukaridaki mesajinda hangisi dogru.pajero katalogtan cok farkli duruyor.katalogta spor gibiydi ama bayide distan land cruiser gibi bir arac bulunca sasirdim.ama dedigim gibi birde yukaridaki ozellikler olsa guzel olurdu.2012 modele koyarlar belki

Lancer ilk olarak 07 de geldi 09 da makyajlandi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman 2012-13 gibi kasa degisebilir.mitsubishilerin hepsinin konsolu ayni.asx e bindim lancera bindim ayni.biraz pajeroda fark var.konsolu sade sevenler icin mitsubishi ideal secim.ben biraz konsolda ekran olmasi taraftariyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    seat leon gosterge sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman 2012-13 gibi kasa degisebilir.mitsubishilerin hepsinin konsolu ayni.asx e bindim lancera bindim ayni.biraz pajeroda fark var.konsolu sade sevenler icin mitsubishi ideal secim.ben biraz konsolda ekran olmasi taraftariyim.

Paraniz varsa Mitsubishide her turlu aksesuar var Dokunmatik ekranli teyp double din gps tv v.s

• şimdi facebook mitsubishi sayfasından mesaj geldi.pajero için kasa değişimi 2014 yılında olacak diye.mitsubishide araç standart donanımla geliyor.örneğin sunroof deri döşeme ısıtmalı kotuk navigasyon geri görüş kamerası anahtarsız çalışma gibi donanımlar bazı modellerde yok.bunlar opsiyon sunulsa daha iyi olur kannatindeyim.örneğin test ettiğim asx modeli baz modeldi fakat bayi geri görüş kameralı navigasyon donanımını taktırmış fakat hiç beğenmedim sonradan takıldığı belli ve kalitesiz duruyor.bir olayda pajero modelinde katalogtaki navigasyon ekranı sonradan siparişle getirilip takılıyor dediler.baştan standart koyun fiyatınıda ekleyin daha mantıklı bence.lancer modelindede sunrooflu modeli yoğun istek üzerine satışa koyduk dedi satış temsilcisi.sonradan serviste takılanlar orjinal olsa problem yok.ama bir sunroof anahtarsız çalışma deri döşeme ısıtmalı koltuk gibi donanımları yapamazlar o nedenle opsiyon sunulması taraftarıyım.

• quote:

Sanirim Mitsubishilerde kasa degisimleri 7-9 yili buluyor.pajeronun katalogunu inceledim.simdiki 4.cu jenerasyon.onceki tum jenerasyonlarda kasa degisimleri 7-9 yil araliginda olmus.5.ci jenerasyonda 2015 te cikacak sanirim.simdiki donanim olarak cok geri.75bin euroluk bir aracta anahtarsiz calisma usb girisi geri gorus kamerasi navigasyon gibi ozellikler yok.yeni olarak lancer sportback cikarttilar.benim fikrim mitsubishi teknolojiyi araclarina gec uyguluyor.kasa degisimleride diger araclarin 2 kati kadar yil oluyor.sattigi araclar donanim olarak dusuk seviyede.

iyide zaten bilinçli olarak pajero alan kişinin düşündüğü son donanımlar usb giriş,, anahtarsız çalıştırma, navigasyon ( harici takılabiliyor nasıl olsa) geri görüş kamerasıdır kanımca.

bilinçli olarak pajero alan adam, yaklaşma uzaklaşma açısı, derin su geçiş mesafesi, kilitli arka difransiyelini filan hayalini kuruyordur.

pajero oyuncak jip değil ki.

piyasadaki gerçek 3-4 jipten biri. ( bence discovery, land cruiser ve pajero gerisi yükseltilmiş asfalt arabaları)

valla yeterli param olsa; arka camları manuel olsada olur ben pajeroyu alırım, bir daha da bi ömür uçan arabalar çıkana dek taşıt ihtiyacımız kalmazdı.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Nisan 2011; 15:34:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff
    quote:

Sanirim Mitsubishilerde kasa degisimleri 7-9 yili buluyor.pajeronun katalogunu inceledim.simdiki 4.cu jenerasyon.onceki tum jenerasyonlarda kasa degisimleri 7-9 yil araliginda olmus.5.ci jenerasyonda 2015 te cikacak sanirim.simdiki donanim olarak cok geri.75bin euroluk bir aracta anahtarsiz calisma usb girisi geri gorus kamerasi navigasyon gibi ozellikler yok.yeni olarak lancer sportback cikarttilar.benim fikrim mitsubishi teknolojiyi araclarina gec uyguluyor.kasa degisimleride diger araclarin 2 kati kadar yil oluyor.sattigi araclar donanim olarak dusuk seviyede.

iyide zaten bilinçli olarak pajero alan kişinin düşündüğü son donanımlar usb giriş,, anahtarsız çalıştırma, navigasyon ( harici takılabiliyor nasıl olsa) geri görüş kamerasıdır kanımca.

bilinçli olarak pajero alan adam, yaklaşma uzaklaşma açısı, derin su geçiş mesafesi, kilitli arka difransiyelini filan hayalini kuruyordur.

pajero oyuncak jip değil ki.

piyasadaki gerçek 3-4 jipten biri. ( bence discovery, land cruiser ve pajero gerisi yükseltilmiş asfalt arabaları)

valla yeterli param olsa; arka camları manuel olsada olur ben pajeroyu alırım, bir daha da bi ömür uçan arabalar çıkana dek taşıt ihtiyacımız kalmazdı.

hayırlı günler.

O acidan haklisiniz pajero arazi kullanim agirlikli bir jeep.ama rakibi olan land cruiser gibi bir aracta bu ozellikler mevcutken pajeroda olmamasi ilginc.birde su durum var.pajero katalogunda navigasyonlu mitsubishi dokunmatik ekran aksesuar alinabilir yaziyor fakat navigasyonu calismiyor diye altina not dusmusler.bu durumda almanin mantigi kalmiyor navigasyonu.bayiler ise kendileri cin mali navigasyonlari monte ediyorlar konsola ama orjinal gibi olmuyor.bu durumu asx testinde yasadim.surdugum araca servis geri gorus kamerali navigasyonlu cihazi konsola takmis fakat hic guzel durmuyordu.mitsubishinin sade konsolu daha guzeldi.

• Temsa pazarlama muduruyle yaptigim gorusmeler sonunda araclarla ilgili bazi bilgiler aldim.lancer modelinin 1.5 otomatik vitesi temmuzda satisa sunulacak.lancer sportback icin otomatik vites olmayacak.lancer evo uretimi devam edecek.asx modelinin 1.6 otomatik vitesi 2013 te gelecek.asx modelinin 1.8 dizel motoru 4x2 yada 4x4 olarak yil sonuna dogru gelecek.hangisinin gelecegi agustosta belli olacak.pajero modeli hafif makyaj gorecek.izgaralar gri renk olacak.donanim olarak araca geri gorus kamerasi eklenecek.navigasyon olayinda ise miysubishi media center (mmc) haritasinda ulkemizin sadece marmara bolgesi var.bu yuzden istege bagli geliyordu fakat sanayi bakanligi tarafindan ce belgesi alamamasi nedeniyle navigasyon iptal edildi ve artik orjinal navigasyon istege baglida gelmiyor.pajero icin kasa degisimi 2013-14 yillarinda olacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Temsa pazarlama muduruyle yaptigim gorusmeler sonunda araclarla ilgili bazi bilgiler aldim.lancer modelinin 1.5 otomatik vitesi temmuzda satisa sunulacak.lancer sportback icin otomatik vites olmayacak.lancer evo uretimi devam edecek.asx modelinin 1.6 otomatik vitesi 2013 te gelecek.asx modelinin 1.8 dizel motoru 4x2 yada 4x4 olarak yil sonuna dogru gelecek.hangisinin gelecegi agustosta belli olacak.pajero modeli hafif makyaj gorecek.izgaralar gri renk olacak.donanim olarak araca geri gorus kamerasi eklenecek.navigasyon olayinda ise miysubishi media center (mmc) haritasinda ulkemizin sadece marmara bolgesi var.bu yuzden istege bagli geliyordu fakat sanayi bakanligi tarafindan ce belgesi alamamasi nedeniyle navigasyon iptal edildi ve artik orjinal navigasyon istege baglida gelmiyor.pajero icin kasa degisimi 2013-14 yillarinda olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.