Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ LANCHER İLE VECTRA B BİRLEŞİRSE NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır düşünüyorum.Opel vectra b alma planlarım var piyasalar biraz normale inince.Aklıma takılan soru şu:Vectra b yi modifiye ederken mitsubishi lancher in ön tamponunu takabilme imkanımız olurmu?Modifiye merakı olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Edit:Saygı çerçevesinde her türlü yeni fikre açığım.Şimdiden teşekkürler:)
     MİTSUBİSHİ LANCHER İLE VECTRA B BİRLEŞİRSE NE OLUR? MİTSUBİSHİ LANCHER İLE VECTRA B BİRLEŞİRSE NE OLUR?

• Karasovalye_38 K kullanıcısına yanıt
    bence harçlıkları biraz daha biriktirip halıdada gideninden alın hatta ortadan kesin ön evo arka vecto olsun
  • Aman hocam sakina kaş yapayim derken göz cikartmayin ikiside sekil olarak guzel arabalar yapacaginiz sey sanayi isi olucaksa ki oyle sanirim hic bulasmayin derim arabanizdan sogursunuz orjinal hali ile kullanin bence ama illa yapacam derseniz yapilabilir uyrurular bi sekilde ama ne kadar guzel olur onu bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    Photoshop bilen arkadaşlar belki uygularsa işe girmeden malzemeyi görmüş oluruz:)
  • Çok fazla uğraş gerektirir . Lancer ile vectranın genişlikleri illaki farklıdır . Onun için prtadan falan kesmek lazım ki ebadı yakalabilirsin . Vida,tırnak yerleri farklıdır . İkisinin farları ve panjuru farklı onlara göre ince işçilik ister . Birde Lanced da tampon panjurla bir çizgi takip ediyor o çizgi vectra da yok anlamsız bir parça olur kısaca .
  • Amatör photoshop bilgisiyle yaptım böyle bişey çıktı.Çok şekil ya hayran kaldım
  • Aslında yapan var yurt dışında ama çok büyük bir işçilik istiyor.
    Misal:
  • Opsibishi lenctra bhark olir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19onur19 -- 9 Mayıs 2015; 18:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.