Şimdi Ara

MITSUBISHI SEAT OPEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam sayin site sakinleri daha once de burdan arwc tavsiyesi istemistim ama teknik aksakliklar nedeniyle alamaistim(kovuldum:) yardimci olan arkadaslara tekrar cok tesekkur ederim. suan yine alma durumum olustu ama yine kararsiz kaldik. Simdi 3 araca yoneldim tavsiyelerinize ihtiyacim var.
    1. 1999 opel corsa 105.000 km boya dahi yok 13.000tl arkadasimdan alacam baya indirim yapti bana
    2. 2000 mitsubishi carisma
    3. 2000-2001 seat cordoba signo
    Her makul insan gibi temiz gecmisi bilinen opel tercih edilmeli gibi gelio ama bi turlu sevemedim o arabayi tipi cok kotu gorunuyor gozume gram binesim yok yani. Normalde japon arac dusamiyimdir ama mitsubishiyi bi ayri seviyom biraksalar mitsubishi alacam ama son sahibi olursun parcasi pahali diye diye soguttular arabadan. bugun dusndum kendi masrafim arabanin yakitiydi masrafiydi derken ben arabayi ancak 5-6 yil sonra degistiririm. yani aldigim araci tekrar satma gibi bi derdim yok beni korkutan yedek parcasi. seatin da icini sevdim bi tek cok yakiyo diye ondan da korkuyom. Evet sayin sakinler siz olsaniz hangisini alirdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de tercihim Carisma'dan yana olurdu ancak Corsa'nın tek avantajı arkadaşınızdan olması. Hepsini kullanıp, kararı verin bence. En doğru kara kendi verdiğinizdir.
  • tanıdıktan şaşmam ama corsanın o kasalarda çok tipsiz hocam diğerlerinede yaklaşamam piyasası yok diğerlerinin 5-6 yıl sonraya 92 şahin olacak bu arabalar binerim ederim biraz hikaye kalır
  • Temiz bi Carisma bulursan kaçırma derim.

• ilk arabamız 72 model bmw idi sonra 89 golf aldık eski arabaya yabancı değilim aileden geliyo:) binilir de mitsunun parça fiyatları korkutuyo forumlarını gezdim gerçekten pahalı diyenler var gibi ama ortalama japon araçlarının hepsinin parçası pahalıymış yani yurt dışından set halinde gelince servis de set halinde satıyomuş demiş birisi ne kadar doğru bilmem ama toyotayla mitsu parçaları arasında çok fark var mı mesela bilenimiz var mı ki?
  • Hocam arkadaşım indirim yaptı demişsinde Corsa B lerin fiyatları zaten o civarlarda, boyasını çiziğini geçtim istersen fabrikadan şimdi çıkarsınlar edeceği rakam odur. Zamanında yengeme almıştık ben araçsız kaldığım dönemlerde 3-5 defa işe git gel yaptım. Kemikli tok bir araç ancak gerçekten tipsiz, b sınıfı bir araç olmasına rağmen kısa mesafe kullanımına hiç uygun değil yakıt tüketimi aşırı fazla onun dışında günlük kullanımlarda normal. Aynı şekilde vites oranları şehir içinde ataklık sağlarken otobana girdiğiniz anda can sıkabiliyor. Birazcık sert süspansiyonlara sahiptir 1.4lt 90hp motoru ile ufak bir karting keyfi yaşatabilir. Çıkma yan sanayi veya orjinal parçalarını bulmakta hiçbir zorluk çekmezsiniz ve sıcak çalışan motoru ile de lpg de hayli tasarruf yaşarsınız.

Carismanın da Cordobanında sizi daha fazla memnun edeceğine eminim. Carismanın parça fiyatları pahalıdır bilemiyorum ancak ne kadar fark olabilirki. Zaten temizini bulursanız kolay kolay sanayiye sokmayacağınız bir aracın parça fiyatları neden göz korkutsun. Tam olarak bütcenizi söylerseniz aslında belki birkaç alternatif daha bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 12 Şubat 2014; 0:56:36 >

• Carisma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    14 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Butce 13.000 hocam

• Temiz Carisma bu üçü arasında öne çıkar.
  • Carismalar güzel araçlardır.Fakat temizini bulmazsanız yolda her Mitsubishi gördüğünüzde küfredersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.