Şimdi Ara

MMT SANZUMAN VE OTOMATİK ARIZASI YAŞAYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar otomatik araç alıcam fakat araça karar kılmışken auris yarı oto.alma dediler tam al diyolar yarı oto.auris kullananlar sorunlumudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşman başına. Evlat olsa cebine eroin koyar polise ihbar ederdim. Mmt öyle bir şanzıman.
  • 7 yıldır kullanıyorum.ıkı arac toplam110000 km yaptım.huc arıza vermedı.konforsuz bır şanzıman onun dısında gayet ıyı.
  • Arıza vermez ama her viteste 2 ileri 1 geri halay çekersin
  • Mmt kullanmayi bilirsen gayet iyi bi sanzimandir bos laflara inanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf777

Merhaba arkadaşlar otomatik araç alıcam fakat araça karar kılmışken auris yarı oto.alma dediler tam al diyolar yarı oto.auris kullananlar sorunlumudur ?

240.000 km de 2006 dizel mmt corolla kullanan tanıdık çok memnun

• 2011 megan 1.6 otomatik aldım gayet memnunum çok araştırdığım aurise şimdilik tanışamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf777 -- 8 Mart 2017; 4:3:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSG şanzıman ses sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem mmt hem de auto6r kullanıyoruz, ikisinide çok küçük noktalara dikkat ederseniz gayet konforlu kullanırsınız, bunun dışında nerdeyse tam anlamıyla sorunsuzdurlar, kronik bir arızası yoktur, manuel araçtaki gibi belli km de debriyaj değişir o kadar
  • yarı otomatiklerin genelinde dikkatli kullanmak gerekiyor, e otomatik araba alınca manuel gibi durunca boşa at kalkışlarda çok gaza yüklenme gibi ugraşak ve manuel gibi balata değiştirirsek bunun adı pek otomatik olmuyor :)
    bu yüzden tam otomatik daha iyidir daha sorunsuz masrafsız.
    jazz içinde aynı şey söylenir i-shift alma cvt al gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.