Şimdi Ara

Mobil İnternet Sizde de Yavaş Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar Dün ve bugün mobil internet(TT) bende felç durumda ara ara normale dönüyor ara ara yavaşlıyor. Bankacılık uygulamaları olsun ekşi,dh vsde bazen bir butona tıkladığımda yada sayfa yenilediğimde tepki 15,20 snde geliyor.

Vpn açtığımda ise hiç bir şey yok fişek gibi. İnternet normalde yavaş olsa vpn de kâr etmezdi fakat vpn ile durumu şimdilik kurtardım.

Sizde de böyle bir durum mevcut mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evet hız testinde 0.20 mpbs aldım 3g de. iyice sapıttılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lokasyona göre iyi bile şuan
    Mobil İnternet Sizde de Yavaş Mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu bıraktığımdan bir süre sonra otomatik 4.5G oluyor. Alıp internet açtığımda 3 hatta 2 G ye düşüyor ve site açılmıyor denecek kadar açılmıyor! Kitleniyor resmen cihaz. 40 derece anten bölge sıcaklığı oluyor. Kaç kez şikayet ettim ama sorun yok dediler. Btkya şikayet ettim. Oradan da bunun mh çıktı aradı, şaka gibi. Şu an mesela en düşük seviye H yazıyor. H+ yazsa bile açılmıyor. Çoğu kez bağlantı yok yazıyor hatta Chrome. Telekom bunu sorun olarak görmüyor. Anteni ayarlardan 4ten 3e sonra 3ten 4e alıyorum. 4G çekiyor ama bir süre sonra yine H oluyor. Bu sadece fatura adresimde böyle. Diğer mekanlar için sorun yok. Kısıtlama var gibi geliyor. 15 gb 1000 diğerleri 35₺ kullanıyorum. Şimdi Turkcell'de 59₺ paket var. Geçsem mi diyorum ama 24₺ fark var.

• Speed testlerde herşey normal fakat garip yavaşlama hala devam ediyor sadece TT de değil ev internetim Superonline dada durum aynı. 😐 Bir iyi bir kötü var birşey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tüketici şikayetleri menüsündenbaktığınızda -online işlemlerden- cevap olarak ne yazmış görünüyorlar?
  • Konumdan konuma değişiyor. Mesela ankara tunalı hilmi caddesin 150 mbps download hız alırken başka yerde 30 mbps alabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Konumdan konuma değişiyor. Mesela ankara tunalı hilmi caddesin 150 mbps download hız alırken başka yerde 30 mbps alabiliyorum.
    Çok enteresan,
    Ben Mi Max cihaz ile, Ulus Rüzgarlı'da 3G'de 6-7 mbps, 4,5G'de 2-3 mpbs (!!!) ancak görüyorum...
  • evim ankara batıkent' te, işyerim gimat' ta. her ikisinde de çok dalgalı olmakla birlikte genelde 2mbit, en fazla ise 20mbit alıyor. turkcell' den geçeli 10 gün oldu. bugün geri turkcell' e dönüyorum.
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    2mbit ne abi, hiç çekmese daha iyi. En azından çekmiyo dersin

• Ben Istanbul'dayim. Samsung Galaxy S9+ kullaniyorum. Telefonumda hotspot actigimda Tur Telekom hattim yavas kaliyor. Telefondan internet kullaniminda hiz normal. Hotspot kullanimi icin cihazimi internet kullanimi icin Turkcell'e geciriyorum. Cihazim dual sim.
  • Evet son zamanda sunulan hız stabil değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.