Geçen yıla kadar böyleydi onlarda uyandi artik sonunda e sim aldilar |
MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (11. sayfa)
-
-
Umarım faydalı bir sonuç alınır.
-
Twitter hastag i de ilk mesaja sabitlenebilir mi? -
Twitter hashtagı daha 7 defa kullanılmış. Hı hı, kesin kalkar böyle kota... Hiç kimsenin mi X hesabı yok?.. -
Ben bulamadigim icin kullanamadim. Simdi bakayim.
-
BTK ve Cimer'e yazan var mı arkadaşlar? Yazdıktan sonra belirtirseniz ne kadar talep olduğunu da görebiliriz.
Şu an tek başıma yazmışım gibi hissediyorum umarım öyle değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Ağustos 2024; 16:4:42 > -
Ben yazdim cevremdekilere de soyledim
-
20 yıldan daha fazla önceki yıllarda telsim diye bir operatör vardı gprs bağlantısı ile 5 TL ye sınırsız İnternet verirdi şimdi o alt yapının 10 binlerce güçlü alt yapısında sınırsız İnternet yok
-
Benle beraber 8 kişi oldu :D -
Yukarııı -
2011’lerin başıydı sanırım. Vodafone’da sınırsız internetli tarife vardı.
-
red paketlerinde halen var. red sınırsız lite de 5mbps, hiper 10mbps mega da limitsiz hız ile sunuluyor.
-
Konuyu başlattığınız için teşekkürler @BlackLead
Konuyu destekleyen üyelere ayrıca teşekkür ederiz.
Çağrınızın daha fazla kişiye ulaşması için haber yayınladık.
Haberi sosyal medya hesaplarınızdan arkadaşlarınızla paylaşarak kampanyanın daha geniş kitleye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
x (formerly twitter)DonanımHaber (@donanimhaber) on Xhttps://x.com/donanimhaber/status/1828439736391721174
-
Bazı mesajlar içler acısı.. bunların hangi partiye oy verdiği bile net bellidir..Aziz Nesine rahmet olsun.. -
DESTEK
-
Sonuna kadar haklı talepler. Bi an önce başlamalı -
Destek -
Süpersiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X