Şimdi Ara

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
28
Favori
28.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Camınnın önünden fiber geçen adam haklı. Adamın evinden fiber geçecek yararlanamayacak ha. Severler öyle işi der bende keserdim.Seve seve dolap atacaksın oraya.

Ben mesela bir ilçede yaşıyorum, mahallemin yarısından fazlasında hiç internet altyapısı yok, evet adsl bile yok!

gariplerim air net falan kullanıyor onlarında antenleri 4000 tl falan. İşte böylesine rezalet durumda internet.

• Kampanyaya destek verildi.

• Konu up destek

• Yunan’daki 4G hızı iyi ama, 5G hızı pek iyi değil bence. Büyük ihtimalle 4G üzerinden 5G veriyor. Bu arada Yunan’da Cosmote daha kaliteli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanyaya desteğim tam. Geçen gün Alman bir arkadaşımla sohbet ederken öğrendim, oralarda kota ne demek bilmiyorlar herkesin interneti sınırsız. Aynı şekilde dün Romen bir arkadaşımla 4G internet üzerinden discordda ekran paylaşımını izlerken ben 5 dakikada bir su gibi azalan kotamı izlerken arkadaşıma böyle bir derdinin olup olmadığını sordum, benimki sınırsız dedi. Bizde ise bırak kotayı, adamlar hem kota koyup hem de internete de su katar oldular. Başka ülkelerin internetindeki kotalarla karşılaştırıldığında bizim internet aynı işlemde 4-5 kat daha hızlı bitiyor. Lanet olsun böyle düzene.

• kesinlikle haklısınız. ya ek paket alayım diyorum neredeyse aylık ödediğim ücret kadar. salla kazan'dan hediye gb geliyor, ayarlamışlar resmen, hemen bitiyor. resmen bir dayatma bir zorunluluk var. İnşallah başarılı olunur bu konu başlığı da kaygısız gireriz internete.

• Hep destek, tam destek.

• btkya şikayeti yolladı ben de.

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

Türkiyedede cinayetler suç oranı yüksek avrupaya göre o zmn türkiyede yaşanmaz.

Genellemeniz çok saçma. Yüzlerce yazar destek vermiş kaldırılmalı diye. Aralarından 3-5tanesi abidik gubidik troll tipler olabilir. Ama ekşinin büyük cogunlugu destek vermiş bu kampanyaya dogru ve yerinde bulmuş.

Ayrıca "Ekşi Sözlük" ü fazla küçüksemeyin bence zira haftalardır bozulan monitörümü değiştiremiyordum iade edemiyordum saolsn ekşiden bir yazar sayesinde Rezalet başlıgı acınca

firma hemen geri vites yapıp hemen iade edin değiştirelim hatta ellerinde yoktu bir üst modelini gönderdiler. Maalesef Tüketici hakem heyetini bile umursamayan adamlar ekşide baslık acıp destek görünce telefonlarım susmadı resmen genel müdürlükten falan aradılar komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 28 Ağustos 2024; 13:20:13 >
  • Normalde yapılmayacak iş değil de bu üç operatörün de sabit internet sattığı bir ortamda adamlar kotayı kaldırırsa sabit telefonların sonunun geldiği gibi sabit internetin de sonu gelir. Milyonlarca sabit internet müşterisini adamlar niye kaybetmek istesin ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • comon comon up up up kkomon kamon

• Up

• Murtey M kullanıcısına yanıt

Su mantiktan gina geldi arkadas ya. Dünyanın her yerinde sinirsiz mobil internet var ne oluyor mesela vodafone uk batti mi ev interneti satiyor hala? Ya da verizon ev interneti satmiyor mu? Gecin bu ayaklari. Sinirsiz mobil internet zaten ucuz olmaz ev internetinin 2 kati fiyati da herkes odemez ama en azindan ihtiyaci olan icin secenek olur. Gercekten boyle bir mantiksizlik yok delircem ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitterda #mobildekotaya son hasthagine yazalim ve imza kampanyasina destek verelim arkadaslar.

• Tek paket sınırsız ev ve cep İnterneti yapsınlar. Evde sınırsız wifi, dışarıda sınırsız 5G kullanalım. Evde iken telefon WiFi geçer, baz istasyonundan da yük atılmış olur. Ha fiyatı aşırı kazık yapmasınlar. :)

• Destekliyorum umarım olumlu sonuç alırsınız 👍

• Konu up! Destek!

• Bu konunun en uste sabitlenmesi gerekli bence

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    hocam bana kalsa bende keserim de çözüm değil çok daha saçma olansa bir binada süperonline kablonet telekom fiberi olabiliyorken yan binada hiç altyapı olmadığı oluyor . çatıda baz istasyonu bodrumda pop noktası olupta binada fiber olmadığını bile gördü bu gözler .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.