Şimdi Ara

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lexco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
28
Favori
28.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Change.org icin bir kampanya vardi aslinda belki yeni bir kampanya baslatilabilir daha detayli gorseller ve metinler ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun en basa sabitlenmesi iyi olur bence

• Cimer ve btk ya yazilacak taslak mesaja limitsiz paket ve tarife talebi de eklenmeli.

• Sabah detaylı şekilde bakacağım desteğimi vereceğim. Yıl olmuş kaç verdikleri hız çekim kalitesi kota vs yerlerde. Aldıkları ise söylemeye bile gerek yok…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evimde işimde fiber var bana gene kota fazla geliyor 5-6 gb lik ucuz tarifeler istiyorum 10 gb dayatmasınlar, hele kışın 3 gb yi bile geçmiyorum.

millet ne yapıyor anlamıyorum zaten metroda dizi sezonu filanmı bitiriyorsunuz MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ağustos 2024; 1:14:28 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Evet

Herkesin ihtiyacına saygılı olmak gerek. Mesela siz 5-6gb içeren ucuz tarifeler istemişsiniz. Sizin talebiniz nasıl meşru ise, bu konuyu başlatan veya destekleyenlerin sınırsız paket talebi de meşrudur. Yani şöyle de diyebilirsiniz mesela, düşük gb içeren paketler de olsun ve ucuz olsun. Sınırsız internet içeren paketler de olsun ama fiyatları ulaşılabilir seviyelerde olsun.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Operatör için 10 ya da 3 vermek çok fark etmiyor o yüzden fiyatı düşürmüyor pek

• Mobil paketim sinirsiz ve gecen ayki kullanimimim bu sekilde. Ev internetinim de acik.

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)

• Hotspot engeli + aylık misal 200 GB sonrası 5-10 mbps gibi bir hız limiti getirilerek mevcut altyapılarla gayet de verilebilir. Yine canınızı sıkacak bişey söyleyeyim, turistler zaten alıp kullanıyor bunları, isteyen alabilir bizlerden de. Aylık 1500-2000 TL arası fiyatı var. Bir de root'lu eski bir android cihaz ayarlarsın hotspot olayını kandırırsın + routerini wifi extender moduna alıp bütün eve bağlarsın hayırlı olsun:) Altyapı olmayan yerler için biçilmiş kaftan. İlk linkte Turkcell veya Turk Telekom istediğini seçebiliyorsun o anki keyfine göre. Diğerleri sadece Turk Telekom sanırım.

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)
    MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)etravelsim
    Buy Turkey eSIM | Unlimited Data Plans | Best eSIM for Turkey
    https://etravelsim.com/products/turkey-esim?variant=42341115691189

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)maya.net
    eSIM Turkey - Prepaid & Unlimited Data | Maya Mobile
    https://maya.net/esim/turkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 27 Ağustos 2024; 8:52:35 >

• Değil Cimer, rahmetli başkan Kennedy'e bile yazsanız olmayacak iş.

Cep interneti limitsiz olursa Ev interneti satamazlar kimseye. Baz istasyonları kaldırır kaldırmaz olayına girmeye bile gerek yok.

Ama fiyatlar fahiş... Bunun için kampanya yapılabilir. Upload ile limit tüketmesin ya da 1 bytelık iletişimde bile minimum aktarım boyutu ile trafiklendirmesin denebilir.

Ama kotasız olsun demek maalesef gerçekçi değil.

Sözüm ona birden fazla sağlayıcımız var / rekabet var. Ama ne kalitede artış ne fiyatlarda uygunluk söz konusu. Belli ki arkada bir tekel dönüyor. Bunu çözsek zaten çağın gerektirdiği aylık 50-100GBlık paketleri insani fiyatlara alabileceğiz zaten.

• gozcelik kullanıcısına yanıt

Tamam.

• konuya destek vererek ilgili yazıları bende yazdım.

• acestreamf1 twitter hesabımda ve discord kanalımda paylaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 27 Ağustos 2024; 9:17:35 >
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt

Elinize saglik

• gsmtr G kullanıcısına yanıt

OKMOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) 

• Konudaki bazi kisileri anlamak mumkun degil, benim paketim sinirsiz oldugu halde kotali kullananlarin hakkini savunuyorum. Kotali kullanan adam sirketi savunuyor.

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

Eksi de baslik acilsa super olur

• BTK şikayet sistemi biraz saçmaymış. BTK sadece aracılık yapıp şikayetinizi ilgili kuruma iletiyor. İlgili kurum şikayetinize cevap veriyor.

Ben şikayet kısmında Turkcell'i seçtiğim için bana Turkcell aşağıdaki gibi dönüş yaptı.

"Sayın xxx, tüketici şikayetlerinin ilgili işletmeciyle abonelik sözleşmesi imzalamış olan tüketicilerin kendisi tarafından iletilmesi durumunda değerlendirmeye alınabildiği hususunda bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ"

Arkadaşlar hem BTK hem Cimer'den başvurulara devam edelim. Klasik bir cevap dışında bilgi alana kadar devam.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.