yaklaşık 2 ay kadar sonra nasip olursa düğün yapacağım. beyaz eşya konusunda kararsız kaldım.yardım bekliyorum eğer ederseniz. markaları geziyorum çok farklı yorumlar alıyorum . farklı markaların en uygunfiyat/ performans istiyorum. şuan belki ucuz ürün alıp kar elde etmişsayılıp bu ürünü uzun yıllar kullanmak istiyorum. ucuz diye hemen her ürünü almak istemiyorum.
çamaşır makinesi: 7-8 kg maksimum fiyat 1450. iki kişi kullanacak. yorgan v.b için 8kg olsun diyorlar. kararveremedim. ama sonuçta bir tane alacağım.buda mı bosch olsun lg de iyi diyorlar. tam böyle düşünürken kimiside profilo fiyat performans olarak çok iyi diyor. bazı markalar aynı fabrikada sadece etiket farklı diyorlar. buda kafamı karıştırdı.
buzdolabı: bosch marka aldım. buz kırma sesi beni delirtiyor.keşke forumları okusaydımönceden. bu site ile yeni tanıştım.
bulaşık makinesi: normal birşey olsa yeterlii. kullanışlı olması yeter.tencere falan koyarken sorun olmasın yeter.800-1000arası 3 program yeterli olurbence...
fırın: fırın mı alsam( set üstü+börekçi fırın) sonuçta belli bir süre sabit ev olmayacak. kiracıyım da fiyat tam belli değil
süpürge: arçeliks7424 toz torbasız 2200w bir model düşünüyorum. toz borbasız + hepa filtre olsun istiyorum fiyat max350 verebilirim yukarıda yazdığım fiyatları biraz daha ekleme olabilir .yaklaşık olarak her ürüne bir iki marka yada bana gerçekten faydası olacak ve bir ömür kullanabileceğim birkaç isim yazarmısınız.