Şimdi Ara

Modem Önerisi Rica Ediyorum (sorun yaşıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 9 aydır TP-LİNK TD-W8961ND modem kullanıyorum, PS3'e direk kablo ile bağlantı kuruyorum, online olarak FİFA 13 oynarken gayet başarılıydı ve hiç sorun yaşamıyordum, fakat FİFA 14 oyununu oynamaya başlar başlamaz oyunda DNS hataları almaya başladım, oyundan atılıp yenik sayılıyorum, sorunu çözebilir diye modeme ps3 için port açtım, sorun düzelmedi.
    daha sonra modeme reset attım modem iyice çıldırdı, bu sefer internet bağlantımda kopmalar ve dalgalanmalar olmaya başladı, bırakın oyundan atmayı PSN'den atmaya başladı, bende TTNET'in verdiği eski dandik Airties tek portlu modemi kurdum, şaka gibi ama sorun düzeldi, fakat bu modemde de oyunu oynarken lag sorunu yaşıyorum, şimdi yeni bir modem almak istiyorum, evde 20 mgbit fiber internetim var, online oyunda bana sorun çıkarmayacak, 100-150 TL arası ping konusunda iyi bir modem tavsiye etmenizi rica ediyorum, aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmayacağımı bilmiyorum ama şu an en mantıklı çözüm modemi değiştirmek gibi görünüyor.

Şimdiden teşekkürler.

• fiberden kastiniz vdsl mi? oyleyse o fiyat araligina uygun olarak airties air 5650 adsl/vdsl i tavsiye ederim. ben kullaniyorum. usb yi modeme takip torrentden dosya indiriyorum. bir suru ozelligi var, dlna vs...
    1gbitlik wan portuda var.

Airties 5650

Chipset: Broadcom 63168 (dual core@400mhz)
    DRAM: DDR3 128MB
    Flash: SPI 16MB
    Wi-Fi: 2.4G—BCM63168, 802.11b/g/n, 2T2R

BCM63168:

High performance 400MHz dual-core MIPS CPU
    with packet and Quality of Service offload for
    advanced routing and service provided
    applications

www.broadcom.com/products/Broadband-Carrier-Access/xDSL-CPE-Solutions/BCM63168

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

fiberden kastiniz vdsl mi? oyleyse o fiyat araligina uygun olarak airties air 5650 adsl/vdsl i tavsiye ederim. ben kullaniyorum. usb yi modeme takip torrentden dosya indiriyorum. bir suru ozelligi var, dlna vs...
    1gbitlik wan portuda var.

Airties 5650

Chipset: Broadcom 63168 (dual core@400mhz)
    DRAM: DDR3 128MB
    Flash: SPI 16MB
    Wi-Fi: 2.4G—BCM63168, 802.11b/g/n, 2T2R

BCM63168:

High performance 400MHz dual-core MIPS CPU
    with packet and Quality of Service offload for
    advanced routing and service provided
    applications

www.broadcom.com/products/Broadband-Carrier-Access/xDSL-CPE-Solutions/BCM63168

ttnet yalın fiber adsl kullanıyorum dostum.

(Dönüşüm)Yalın FİBERNET LİMİTSİZ (20 Mbps 'ye Kadar)
    Yalın FİBERNET LİMİTSİZ (20 Mbps 'ye Kadar) [M]

• Bu modeli kullandiginiza gore adsl kullaniyorsunuz. Ille vdsl isteginiz yoksa dsl-n55u dusunebilirsiniz en iyi oyunperf ni verecektir, ha butceniz varsa dsl-n66u da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Bu modeli kullandiginiza gore adsl kullaniyorsunuz. Ille vdsl isteginiz yoksa dsl-n55u dusunebilirsiniz en iyi oyunperf ni verecektir, ha butceniz varsa dsl-n66u da var

evet doğru adsl fibernet kullanıyorum, hızım 20 mgbit, fiber interneti destekleyen ve ps3 üzerinden online oyun konusunda başarılı bir modem önerebilir misiniz? çok aşırı özellikli olmasına gerek yok ben usb, torrent vs. özellikleri kullanan biri değilim, arada bir bilgisayardan film indiririm, birde online oyun oynarım.

teşekkürler.
  • Ben de AIR-5650 kullanıcısı olarak memnunum.TTNET üzerinden alınan modemlerin yazılımları farklı oluyormuş bilginiz olsun.Torrent özelliği TTNET modemlerinde yokmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.