Bildirim
Modem wired sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En son bağlı cihazı gösteriyor olabilir mi? Fiziksel olarak bağlı değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Modemi reset edip wifi şifresini değiştirerek deneyebilirsiiniz. -
Buyuk ihtimalle dediginiz gibidir hocam. Modemin verdigi ip adreslerinden kontrol ettigimde wifi ile bagli olup sonrasinda wifi baglantisi kapali olan cihazlari bu sekilde gosteriyor. Girip guncelle dedigimde duzeliyor. 2 yildir bu cihaz bende hocam her yazilim yukseltmeden sonra reset ariyorum ama bu boyle hic degismiyor. Arayuzde bagli cihazlar kisminda her defasinda en az 10 cihaz gorunce aklima bu cihazlarin istemci sayisina gore hizi boldukleri aklima geldi. Acaba bu durum da wired ile bagli gosterilen cihazlar icin hiz bolumlemesi yapiyor mudur ? Ya da hiz ve ping e bir etkisi olur mu diye merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X