Şimdi Ara

modemin sürekli fişte takılı kalması sorun çıkartır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar modem yaklaşık 3 aydır prizden hic çıkmadı adaptörü elledim ateş gibi sorun çıkartır mı ilerde
    2.sorumda şu ttnet fibernet tılgın modem kullanıyorum çok fazla ping var fiber bide paramızın karşılığını alamıyoruz ne yazık ki

• Bizimkisi 4 yıldır prizden çıkmıyor hiç bir şey olduğu da yok. Ping sorununa gelince birden fazla cihaz internete bağlanıyorsa ping oluşabilir.
  • 1 cihaz bağlı olduğu halde pingim baya yüksek online oyunlarda sorun çıkartıyor
  • Sorun çıkarmaz korkma. 2. sorununa gelirsek evde birden fazla kisi baglandiginda mi bu sorun oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modem fişi çekiliyormuyduki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok tek kişi bağlı oldugumda bile ping fazla kablosuz laptopdan baglanıyorum bide fiber diyolar bunların fiberi buysa adsl dusunemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WishBonee -- 16 Şubat 2016; 14:12:41 >
  • Sorun çıkarmaz fiş çekip takmanız da ip değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç bir şey olmaz... adaptörler ısınır basit trfo kullanıyorlar adi saç ısınıyor... kaliteli saç tam yükte ısınıyor... o modemde QoS vardı QoS aktif olsun pcNi ayarla 1. o olsun... nasıl deme huaweide farklı o...
  • kabloyla bağlanmayı deneyin. Kesinlikle pinginiz düşecektir. Tecrübreyle sabit
  • kablo ile baglanmak zor modem diğer tarafta benim odama uzak yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.