Bildirim
modemin sürekli fişte takılı kalması sorun çıkartır mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bizimkisi 4 yıldır prizden çıkmıyor hiç bir şey olduğu da yok. Ping sorununa gelince birden fazla cihaz internete bağlanıyorsa ping oluşabilir. -
1 cihaz bağlı olduğu halde pingim baya yüksek online oyunlarda sorun çıkartıyor -
Sorun çıkarmaz korkma. 2. sorununa gelirsek evde birden fazla kisi baglandiginda mi bu sorun oluyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Modem fişi çekiliyormuyduki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok tek kişi bağlı oldugumda bile ping fazla kablosuz laptopdan baglanıyorum bide fiber diyolar bunların fiberi buysa adsl dusunemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WishBonee -- 16 Şubat 2016; 14:12:41 > -
Sorun çıkarmaz fiş çekip takmanız da ip değişir -
hiç bir şey olmaz... adaptörler ısınır basit trfo kullanıyorlar adi saç ısınıyor... kaliteli saç tam yükte ısınıyor... o modemde QoS vardı QoS aktif olsun pcNi ayarla 1. o olsun... nasıl deme huaweide farklı o... -
kabloyla bağlanmayı deneyin. Kesinlikle pinginiz düşecektir. Tecrübreyle sabit -
kablo ile baglanmak zor modem diğer tarafta benim odama uzak yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X