Şimdi Ara

Modern hırsız vodofone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 haziran günü 40tlye 6gb faturasız hat tarifemdeki internetim 9 haziran gününe kadar kullanım süresi olmasına rağmen bitmiş ve vodofone 9tl karşılığında bana 250mb gibi devasa bir interneti hiçbir onayım vs olmadan bana tanımlamış. Bu olayı öğrendiğimde müşteri hizmetlerini ilk aradığımdaki şahsiyet size önce İnternetinizin %100 ünü tamamladığınız bilgisi gelmiş sonra 9tlye 250mb tanımlanmış dedi mesajlarımı kontrol ettiğimde ise olayın tam tersi olduğunu gördüm yeniden müşteri hizmetlerini aradığımda ise bu seferki şahsiyet hesabımda param olduğu için ve internetim bittiği için vodofone bana 9tl karşılığında 250 mb interneti tahsis etmiş yani çalmış ben onay vermemiş dahi olsam bunu her firma yapıyormuş yani hesabımda olan 30tl yi istediği gibi çalıp bana 1mb internet verebilir ve bu çok normal bir modern hırsızlıkmış. Bununla ilgili ne tür bir yol izleyebilirim ilk iş hesabımdaki tüm parayı 0layıp türk telekoma geçiş yapacağım ama bu olay yanlarına kalsın da istemiyorum böyle bir kullanıcı sözleşmesi vs birşey mi varki bu kadar rahat hırsızlık yapabiliyor bu firmalar...

Modern hırsız vodofone

Modern hırsız vodofone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 5 Haziran 2021; 8:18:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone ile tanışmış oldunuz, bimcell öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bir problem göremedim. Paketiniz bitmiş ve aşım paketi devreye girmiş. Diğerleri bu konuda daha kötü. Vodafone yine insaflı davranmış bence. Türk Telekom'da kullanılan MB kadar ücretlendirme yapıyordu. Turkcell ise 10TL'ye 100MB veriyordu.

Önce paket tanımlandı SMS'ine gelince, attığınız SMS'lerin tamamı aynı anda geldi muhtemelen. O nedenle ilk o SMS geldi son bu geldi'nin bir anlamı yok.

SMS'ler bütün operatörlerde gecikmeli gelir, bu hepsinde böyle. Sizin internet paketinizden ne kadar kaldığını ara ara kontrol etmeniz gerekiyordu.

Faturasız hat kullanırken içinde TL bırakmamaya özen gösterin. Bu butun operatorler için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 5 Haziran 2021; 13:4:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB01A2BC7

Ben bir problem göremedim. Paketiniz bitmiş ve aşım paketi devreye girmiş. Diğerleri bu konuda daha kötü. Vodafone yine insaflı davranmış bence. Türk Telekom'da kullanılan MB kadar ücretlendirme yapıyordu. Turkcell ise 10TL'ye 100MB veriyordu.

Önce paket tanımlandı SMS'ine gelince, attığınız SMS'lerin tamamı aynı anda geldi muhtemelen. O nedenle ilk o SMS geldi son bu geldi'nin bir anlamı yok.

SMS'ler bütün operatörlerde gecikmeli gelir, bu hepsinde böyle. Sizin internet paketinizden ne kadar kaldığını ara ara kontrol etmeniz gerekiyordu.

Faturasız hat kullanırken içinde TL bırakmamaya özen gösterin. Bu butun operatorler için geçerli.

Aşım paketi adı altındaki paketin bir uyarıya tabi olması gerekmez mi yada bir sözleşmede bize imzalatıldı mı varmı bir dayanağı bu firmada tada diğerleirnde bilmiyorum o yüzden soruyorum yani bu olayda hiçbir problem yok size göre o zaman bu aşım paketi sizin hattınızda 30tlye 1mb olsa bile bunda anormal bir durum görmeyip kabullenecektiniz öğle mi?

Ben hiçbir mesaj atmadım gelen mesajlar o şekilde otomatik gelmiş gecikme olması anormal değil evet ama önce hesaptan para alınıp internet tanımlayıp sonra aa bakın sizin internetiniz şu dakikada bitti haberiniz olsun mesajı aynı saniye içinde gelsin demiyorum madem internetim bitti benim internetimi kesersin mesajı atarsın sonra ben onay verirsem bana bir paket tanımlarsın bu olay mantıkken böyle olması gerekmez mi o zaman üstte söylediğim gibi benim hesabımdan 30tl çeksin 1mb internet tanımladım sana desin bizde bunu kabullenelim öğle mi nasıl bir olay olduda bana çok önemliymiş gibi paket tanımlanıyor can güvenliğim vs mi tehlikedeydide beni kurtaracak 250mb gibi bir paket tahsis edilmiş

Ben 2 hat kullanıyorum diğeri turkcell bir ay birine diğer ay diğerine yada iyi kampanya olursa 2 ayda bir diğerine geçiyorum arada da telsiz kullanım ücreti alındığında azda olsa para kalıyor bu kalan parada onlardan bir kısmı idi

• CB1111 C kullanıcısına yanıt

Vodafone'da tarife değişikliğinde veya hat açılışında zaten SMS geliyor paket bitiminde bu şekilde bir paket tanımlanacağı.

Diğer operatörlerde de aldığınız/kullandığınız paketin detaylarında yazıyor zaten paket bitiminde bu şekilde ücretlendirme uygulanacaktır diye. Zaten paketi satın aldığınızda bu şartları kabul etmiş olursunuz.

Faturalı Duran paketler hariç Faturalı/Faturasız hiçbir paket/tarifede internet bittinizde durup size sormaz, kullanıma devam ederseniz paketin ücretlendirmesime göre ücretlendirilir veya paket tanımlanır.

Keşke sistem dediğiniz gibi bittiğinde duran bir biçimde olsaydı ancak bu durum tüm operatörlerde boyle, yapılabilecek pek bir şey yok. Önlem olarak hatta TL bırakmamak lazım bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB01A2BC7

Vodafone'da tarife değişikliğinde veya hat açılışında zaten SMS geliyor paket bitiminde bu şekilde bir paket tanımlanacağı.

Diğer operatörlerde de aldığınız/kullandığınız paketin detaylarında yazıyor zaten paket bitiminde bu şekilde ücretlendirme uygulanacaktır diye. Zaten paketi satın aldığınızda bu şartları kabul etmiş olursunuz.

Faturalı Duran paketler hariç Faturalı/Faturasız hiçbir paket/tarifede internet bittinizde durup size sormaz, kullanıma devam ederseniz paketin ücretlendirmesime göre ücretlendirilir veya paket tanımlanır.

Keşke sistem dediğiniz gibi bittiğinde duran bir biçimde olsaydı ancak bu durum tüm operatörlerde boyle, yapılabilecek pek bir şey yok. Önlem olarak hatta TL bırakmamak lazım bu yüzden.

Şimdi ben normalde vodofone hattımda 40tl 6gb konuştukça kazan tarifesini kullanıyorum bu tarife içinde internetiniz veya konuşma yada sms kullanımınız bittiğinde size otomatik olarak 9tl karşılığında bir paket tanımlanır diye bir uyarı mı var ben hiç denk gelmedim yada dikkat etmedim var ise nerde yazıyor paket detaylarında olmayan kullanıcıya bildirilmemiş bir durum bu benim bildiğim tarifen biterse konuşma internet yada smsiniz 60 kuruş yerine 1tl den hesaplanır gibi bir mesaj geliyor size paket tahsis ederiz diye bir şey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Vodafone ile tanışmış oldunuz, bimcell öneririm.

Salı günü bime gidip forum doldurduk cuma günü gece 2 de geçişim sağlandı gerekli yerlerede şikayette bulundum bakalım ne tür bir gelişme olacak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt
    İnşallah çözülür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.