Şimdi Ara

Mondeo glx mi Laguna rxt mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 13000 tl var.Alacağım arabanın tutulması veya satışı önemli değil.Satılırsa ekime satılmazsa da önemli değil.Ayrıca aylık benzin,gaz parası da önemli değil.Babayiğit birisiyim(185cm boy 90 kg).arabada tek aradığım şey motorun sağlam ve araba içerisinin konforlu olması.tüm bunları gözetince karşıma iki araç çıkıyor.Birisi ford mondeo.diğeri laguna 1997-1999 model.Mondeonun tasarımı hoşuma gidiyor,lagunanın volvo motoru.çok kararsız kaldım.özellikle bu araçları kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.şimdiden teşekkürler

• hiç mi kullanan yok bu arabaları
  • Uzun yıllar Mondeo Glx kullandım. Yol tutuşu çok iyi sürüş keyfi yüksek bir araçtır. Glx'lerde 14" jant bulunur. 12.000 TL civarına Ghia bakıp kalan 1.000 TL ile de kapsamlı bir bakım yaptırırsanız önemli bir sorunla karşılaşmadan aracınızı uzun süre kullanabileceğinizi söyleyebilirim. HB/liftback kasa tercih ederseniz sahip olacağınız bagajın kullanışlılığı sizi şaşırtacaktır.
  • eyvallah hocam yardım edenin çok olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_umut

merhaba arkadaşlar 13000 tl var.Alacağım arabanın tutulması veya satışı önemli değil.Satılırsa ekime satılmazsa da önemli değil.Ayrıca aylık benzin,gaz parası da önemli değil.Babayiğit birisiyim(185cm boy 90 kg).arabada tek aradığım şey motorun sağlam ve araba içerisinin konforlu olması.tüm bunları gözetince karşıma iki araç çıkıyor.Birisi ford mondeo.diğeri laguna 1997-1999 model.Mondeonun tasarımı hoşuma gidiyor,lagunanın volvo motoru.çok kararsız kaldım.özellikle bu araçları kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.şimdiden teşekkürler

""Satılırsa ekime satılmazsa da önemli değil."" :D:D sayın babayiğit abi :D:D abi bende 1997 model hatchback mondeo var 2.0 motor konfor on numara herşeyinden memnunum.. piyasası yavaş işleyen bi araba ama bizimde düşüncemiz "Satılırsa ekime satılmazsa da önemli değil." :) olduğu için sıfır aldık 1997 yılından beri kullanıyoruz.. zaten mondeosu olan pek satmıyor.. lagunalarda iyidir zevk meselesi, söylemeden geçemem bizim mondeonun malzeme kalitesi daha iyi sanırım döşemeleri yepyeni duruyor.. ama bu ayardaki lagunalar bana pek temiz gelmemişti..

mondeocu olarak burdayız.. sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz..

• 140 ps Volvo motorlu temiz Laguna bulursan kaçırma derim
  • Laguna derim süper araç konfor, motor, yol tutuş bakımından fransız aracı alınmaz flan diyenleri takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mondeo o yıllarda çok kullanıcısını konforuyla etkilemiştir.

Gaz parasıda önemsiz diyorsanız mondeo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.