Şimdi Ara

Mondeo'mu Passat Variant'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Mondeo alırdım.
  • Aileniz kalabalıksa passat variant daha uygun olacaktır ki zaten mondeonun yeni kasası çıktı.
    fakat passat variantların 2.eli sedanlar kadar iyi değildir bilginize.
  • peki mondeo özellik olarak daha boş ve düz vites, bunların bi eksisi olmuyormu sizce?
  • keseyi biraz daha acın trend yerine titanium modeo yu tepe tepe binin derim hayrlısı olsun inş.
  • mondeo
  • bir passat hayranı olarak diyorum ki BENCE fsi motor sizi yakıt konusunda üzer mondeo daha ii olur...eğer sadece konfor olayı ise passat...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat mı Volvo s60 mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mondeo
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanBilgisayar

arkadaşlar 2sinden birini alıcam sadece hangisi doğru tercih olur bunu merak ediyorum.

teknik detaylar bunlar

http://www.sahibinden.com/otomobil-model-detaylari/ford/mondeo/1.6-trend/1280269/

http://www.sahibinden.com/otomobil-model-detaylari/volkswagen/passat/1.6-fsi-comfortline/1902100/

Her zaman gönlünden geçeni almanı öneririm. Aklında kalır sonra keşke onu mu alsaydım diye. Zamanında ben de ikinci el bir Mondeo bakıyordum yalnız gözüme sanki diğerlerinde daha büyük geliyordu ama iç hacmi ve dizaynı hoşuma gidiyordu. Yalnız ikinci elde Passat kadar değerinin olmadığının düşüncesindeyim. Passat'ta güzel araçtır yalnız motorlarına LPG uyumu biraz sorunlu diyede duydum ama en doğru karar ikisine de binip test etmen sonuçta birine bunu beğendim diyeceksindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

quote:

Orijinalden alıntı: KaanBilgisayar

arkadaşlar 2sinden birini alıcam sadece hangisi doğru tercih olur bunu merak ediyorum.

teknik detaylar bunlar

http://www.sahibinden.com/otomobil-model-detaylari/ford/mondeo/1.6-trend/1280269/

http://www.sahibinden.com/otomobil-model-detaylari/volkswagen/passat/1.6-fsi-comfortline/1902100/

Her zaman gönlünden geçeni almanı öneririm. Aklında kalır sonra keşke onu mu alsaydım diye. Zamanında ben de ikinci el bir Mondeo bakıyordum yalnız gözüme sanki diğerlerinde daha büyük geliyordu ama iç hacmi ve dizaynı hoşuma gidiyordu. Yalnız ikinci elde Passat kadar değerinin olmadığının düşüncesindeyim. Passat'ta güzel araçtır yalnız motorlarına LPG uyumu biraz sorunlu diyede duydum ama en doğru karar ikisine de binip test etmen sonuçta birine bunu beğendim diyeceksindir.

passatlarda fsi motora lpg uygulanamıyor die biliyorum....

• Mondeo
  • LPG'ye en uygun hangisiyse onu alın....Tüketim değerleri ortada ikiside 10litreyi aşmış...
  • passatı aldım hepinize teşekkürler. ikisinide yanyana inceleme fırsatım oldu ama nedense mondeo çok kaba saba şişik ve boş bi araç gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzem_31

bir passat hayranı olarak diyorum ki BENCE fsi motor sizi yakıt konusunda üzer mondeo daha ii olur...eğer sadece konfor olayı ise passat...

mondeo çok mu ekenomik sanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen Mondeo da çok ekonomik değil ama arkadaşın maddi durum bakımından çok sıkıntısı yksa üstesinden gelir hak eden bir araç zaten
  • mondeo her zaman torq olarak passattan güçülüdür kısacası performas için mondeo lükslük için(her ikisininde fulleri çok yakın ancak passat biraz daha ağır basıyor) (ha ses sistemi için ford daha iyi sony kullanıyor ama o ayrı mesele) konfor için evet passat ama D sınıfı alcaksan 2.0 motor al 1.6 başlangıç paketi için dökçeğin parayla C veya B sınıfı full al daha mantıklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: uzem_31

bir passat hayranı olarak diyorum ki BENCE fsi motor sizi yakıt konusunda üzer mondeo daha ii olur...eğer sadece konfor olayı ise passat...

mondeo çok mu ekenomik sanıyorsunuz?

ben mondeoya çok ekonomik bir araç demedim sadece kıyaslama yaptım.......eğer çok ekonomi durumu olsaydı sıra mondeoya gelinceye kadar çooooook araba var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.