Şimdi Ara

Mondeo-Passat dizel: Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. 1,6 TDİ comfortline manuel passat almak istiyordum vw'e gittim mart başında getirebiliriz dediler. ellerinde araba yokmuş ve aldığım zamanın fiyatları üzerinden ödeme yapılacakmış. şu an 70,500 TL. Eve dönerken aklımda yokken Fordu görüp bi uğrıyım dedim. Mondeoya oturdum hoşuma gitti. tok, büyük, kaliteli bi arabaya benziyor. Geç olduğu için test sürüşü yapamadım. 1,6 tdci titanyum manuel için 65,000 lira teklif verdiler en son. Benim amacım konforlu, sessiz, güvenli bi araba almak. Passat aslında isteğimi tam olarak karşılıyor. fakat mondeo kafamı karıştırdı. Sizce marta kadar bekleyip passat mı almalıyım yoksa 2 gün sonra daha ucuz olan Mondeo yu mu almalıyım. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

• her ikisi de bu sınıfta kendini kanıtlamış ve kaliteli araçlar. passat ikinci elde çok değer kaybetmiyor bu açıdan avantajlı, ama uzun süreli kullanımlarda bu konunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum. bir yandan da yeni kasa mondeonun tanıtıldığını ve en geç 2014'te geleceğini ( 2013 de olabilir) hatırlatmak isterim. bana göre her ikisi de mutlu edecek, iyi araçlar. ama sanırım ben olsam yeni mondeoyu beklerdim, müthiş bir araba olmuş bence..

bir de bulunduğum şehirdeki ford bayii telefon aramasında elindeki 1.6 tdci titanium mondeoyu 64.500 e bırakmıştı ki yüz yüze bir görüşmede daha da inebilir. yani ford düşünürseniz daha sıkı pazarlık etmenizi öneririm, iyi akşamlar.
  • Mondeonun yeni kasa çıkarması sizi etkilemez ve uzun süre kullanırım derseniz 4 ay beklemek yerine alınır ama satabilirim yeni kasa olması kötü düşünüyorsanız passat alın zira zararınız az olur ve çabuk satılır passat, her ikiside konforlu, kaliteli araçlar, mondeonun hemen teslimi ve fiyatı en büyük artısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyniunverdi

İyi akşamlar arkadaşlar. 1,6 TDİ comfortline manuel passat almak istiyordum vw'e gittim mart başında getirebiliriz dediler. ellerinde araba yokmuş ve aldığım zamanın fiyatları üzerinden ödeme yapılacakmış. şu an 70,500 TL. Eve dönerken aklımda yokken Fordu görüp bi uğrıyım dedim. Mondeoya oturdum hoşuma gitti. tok, büyük, kaliteli bi arabaya benziyor. Geç olduğu için test sürüşü yapamadım. 1,6 tdci titanyum manuel için 65,000 lira teklif verdiler en son. Benim amacım konforlu, sessiz, güvenli bi araba almak. Passat aslında isteğimi tam olarak karşılıyor. fakat mondeo kafamı karıştırdı. Sizce marta kadar bekleyip passat mı almalıyım yoksa 2 gün sonra daha ucuz olan Mondeo yu mu almalıyım. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

mondeo 2 gün sonra geliyorsa neden bekleyesiniz ki.
    tabi şunu da ekleyeyim eğer hızlı satayımcı paraya çevireyimciyseniz passat alın.

• Aceleniz yoksa ve uzun süre kullanacaksanız bence Passat'ı bekleyin..Çünkü eğer gönlünüzde Passat yatıyorsa ve Mondeo'nun en ufak tıkırtısında Passat'ı beklemediğinize pişman olacaksanız,bekleyin ama değsin..

Makyajlı Mondeo'nun tasarımı,donanımı,konforu harika,söylenecek söz yok..Ama iç malzeme kalitesi ve kullanım rahatlığı konusunda Passat bir adım önde bana göre..
  • Şu tek kelime yorum yazıp sonra çekip gidenler var ya,onlara özendim.

Mondeo
  • cevaplayan arkadaşlara cok tesekkur ederim. yeni mondeo gerçekten çok güzel olmuş, insanı heyecanlandırıyor, ama o kadar beklemek istemiyorum. Aslında uzun süre kullanmak için alıcam bu arabayı yani ikinci el değeri o kadar da önemli değil ama sonuçta bi şekilde ikinci el değerini dikkate almak lazım. sonuçta dünyanın bin türlü hali var. ne olacağı belli olmaz. Bu kadar kararsızlık da iyi değil aslında
  • Mondeo'nun yeni kasası gelecek zaten, aldığınızda hatrı sayılır bir zararınız olur. Ben olsaydım Passat'ı beklerdim.
  • Ben olsam Mondeo alırdım... Hem 5bin tl cebinizde kalmış olur hem de 2gün sonra arabayı teslim almış olursunuz zaten uzun süre kullanacakmışsınız...
  • Her iki araç da hazır olsa (Passat'da bekleme olmasa) bile, ben olsam yine Mondeo alırdım.

Mondeo'nun motor güç ve torku daha iyi. Rakamlar dışında gaza tepki bakımından da hissedilir şekilde daha iyi.

Yol tutuş ve sürüş dinamizmi Passat'dan daha iyi.

İç hacmi daha geniş.

Donanımları tek tek incelemedim ama bildiğim kadarı ile Mondeo Tit. donanımı Passat Comf.'dan daha fazla. Sony müzik sistemi gibi bir artısı da var.

Ben olsam hiç düşünmem Mondeo'yu alırdım, üstelik liste fiyatına göre baya inmişler, Focus fiyatına düşmüşler nerdeyse.
  • Passat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.