Şimdi Ara

monitör kendisini kapatıyor askıya alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben uzun yıllardır knight online oynuyorum. geçenlerde pc ye format attırdm sona oyunu tekrar yükledim oyuna grdikten bi 20 dakka, yarım saat sonra monitör kendisini kapatıyo askıya alıyo gibi bişey oluyo daha sonra baska bi arkadasıma format attırdm servis pack 1 attı sorun düzeldi Simdi yine öbür adama format attrdm aynı sorun yine basladı :S ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden saolun monitör kendisini kapatıyo askıya alıyo
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sen yine arkadaşına attır
  • Öcelikle forumumuzda Yardımm Lütfen !!!!!!!! tarzı konu başlığı kullanmak kurallara aykırı...Bölüm kurallarını okumanızı tavsiye ederim..İkinci olarak sisteminizle ve işletim sistemiyle ilgili detaylı bilgi vermeniz iyi olur şu durumda yorum yapacak pek bir şey yok...

Soruna gelince monitor gittikten sonra öylece kalıyormu ses çıkıyormu windows'a mı düşüyor ??? Arkadaşınız format atınca sorun olmuyormuş...Belkide bilgisayarcınız bazı sürücüleri nasıl olsa vista-xp yanıyor diye kurmuyordr..Onları kendi CD sinden yada netten indirip güncel olarak kurabilirsiniz
  • Sadece ekran kapanıyo ses fln oyun devam ediyo oyundan gelen sesleri duyuyorum oyunu kapatıyom görevi sonlandırdan ekran yine açılıyo neden yapıyor acaba böyle ?
  • Çözünürlük bir anda değişyor olabilr..Ekran kartı sürücünü kaldırıp güncel olanını indirip denermisin...Marka model bilmiyorsan everest programıyla bakabilirsin...
  • Hmm saol arkadasım bi bakıymm olmassa döncem ben sana yine
  • Monitörünüzden kaynaklanan bir sorun da olabilir, yüksek çözünürlükte ve yüksek frekanslarda kullandığınız için monitör ısınıp vs.. nedenlerle korumaya geçiyor olabilir. Aynı durumdaki bir LCD monitör gelmişti, 100mF/400VDC kondansatörünü değiştirdim, düzelmişti 5-6 ay sonra tekrar aynı problemler tekrarladı, bu seferde ısınan ana entegresinin üzerine, anakartın kuzey köprüsü soğutucusunu japonla yapıştırdım, bir daha monitör geri gelmedi, herhalde olmuştur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.