Bildirim
Monk karakterimdeki bugla dalga geçtiler :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0xnemesis0x
http://b1205.hizliresim.com/x/p/6dppt.jpg
De-Chuck Norrisify
İyiymiş
-
anlamadım okudum ama sonradan farkettım kı ıngılızceymıs :) -
-
De-chuck Norrisify -
ahahahah -
-
GM ile in game dialoglarda GM den bir şaka yapmasını istemek lazım "tell me a joke" diye, bir ara epey popülerdi wow da millet eften püften şey için ticket açar sonra "tell me a joke" diye devam ederdi. Official forumda bir topic de vardı bununla ilgili...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Koltuğumdan düşüyodum lan gülerken -
ben mob keserken tavuğa dönüşme olayını anlamıyorum. neden böyle bişey yapmışlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurozgel
ben mob keserken tavuğa dönüşme olayını anlamıyorum. neden böyle bişey yapmışlar
Şakasına mı söyledin bilmiyorum da o olay witch doctor'un hex skilli -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurozgel
ben mob keserken tavuğa dönüşme olayını anlamıyorum. neden böyle bişey yapmışlar
Şakasına mı söyledin bilmiyorum da o olay witch doctor'un hex skilli
diablo 2 de de vardı. ben büyücü ile oynarken bir asa aldım sert bir darbe aldım mı pigme oluyordum :)
necromancer ile daha iyi bir item vrdı elimde. büyücünün ateşli yürüyüşünden yapıyordu :P
-
Hahah çok güzel cevap gelmiş -
Yarıldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X