Şimdi Ara

Monster Laptop Almadan Önce Mutlaka Okuyun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
11
Favori
21.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asusun rog serisi başarılı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 Ay kadar önce 3070 'li ve 10870H 'lı modeli heyecanla almıştım. Ekrandaki ışık sızmaları(çok yoğundu), mux switch 'in olmaması ve bilgisayarın anlamsız biçimde çok düşük FPS 'ler alması, ara ara gelen aşırı FPS dropları, helikopter kaldırırcasına çıkan fan sesi neticesinde kendisini iade ettim. Meğer Mux Switch gerçekten yokmuş, sonradan öğrendim ve telefondaki arkadaş inatla olduğunu söylüyordu. İyi ki de iade etmişim. O esnada 2070 'li ve 10750H 'lı MSI GL75 Leopard modelini Newegg üzerinden çok uygun fiyata aldık. Kalite farkını anlatamam, monster o makinayı elime aldığım an gözümde tamamen bitti. Tamam onda da mux switch yok ama saçma sapan fps dropları yaşamıyorum veya turbo fan devredeyken evde helikopter kalkmıyor. Monster ürünleri genel kasa itibariyle gerçekten çok leş, bir daha kesinlikle almam. Tek memnun olduğum kısım makinayı koşulsuz iade almaları ve beni uğraştırmamaları oldu. Şimdi yine bir laptop daha alacağız 3070 'li 11800H 'lı GP76 11UG modelinden düşünüyorum bakalım, fiyatlarını takip ediyorum bir indirim kovalıyorum...

Monster alacaksanız, alacağınız makina eğer 3050 'li veya dengi bir ekran kartına sahipse ve makina msi asus gibi muadillerine göre eğer gözle görülür biçimde çok ucuzsa tercih edilebilir. Ama onu tercih edene kadar yurt dışından vergisi dahil adam gibi bir model kovalayabilirsiniz. Daha üst donanımlara o kasa kaliteleri kesinlikle yakışmıyor, Saygılarımla.

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

Mux Switch yok, tasarımı kötü(göreceli kavram eyvallah), dahili webcam yok ve kasa çok fazla oyuncu laptobu gibi duruyor. Soğutma noktasında da bakıldığında sıcaklık değerleri muadilleri ile aynı seviyelerde geziyor. Bir artısı yok yani benim gözümde. Bilmediğimiz bir şey varsa aydınlatınız. :)

• Hocam THH'den çıkan iade kararı artık kesinleşmiş bir hüküm olduğu için; sen ürünü şirkete kargoladıktan sonra şirketle iletişime bile geçmeden gidip icra dairesinden icra takibi başlatabiliyorsun bu kararla.

Şimdi icra dairesine gittiğin zaman bi ton iş, gerçekten allah oralara düşürmesin insanı o yüzden ben daha önce genel vekalet verdiğim bi avukat arkadaşı aradım; direkt kararı gönder dedi, senin adına şak diye e-devlet'ten icra takibini başlatıyor o, sen uğraşmıyorsun. Yasal süre içinde (yanlış hatırlamıyorsam ya bir ya iki haftaydı) yine ödemezlerse avukatın hesaplarına bloke falan koydurulmasını isteyebiliyor.

Tabi bu sefer sadece ürünün iade bedelini ödemekle kalmıyorlar, bir de sen avukat tuttuğun için avukat kendi avukatlık ücretini de karşıya çakmış oluyor  

Şirket eğer ısrarcıysa işi tüketici mahkemesine de taşıyabilir tabi ama ordan da genelde tüketici lehine karar çıkıyor, bir de mahkeme masrafı ödemeyi göze almıyorlar genelde.

@Anaxagorass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 5 Ekim 2021; 22:21:2 >

• Acerın servisi de çok kötü maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt

Apple başlattı galiba hocam, bende çok gıcık oluyorum

• Asus tuf gaming serisini tavsiye ederim hem şık hemde malzeme kalitesi gayet sağlam.

• Modele göre değişiyor ama genelde batarya daha büyük, genelde 52wh olur pc ler , rog da 90wh a kadar olan mpdel var

• Monster markasına yüklenilmiş ama ben Asus laptopta da mağduriyet yaşadım. Her şey kanunda yazılmış ama uygulayan müşteriyi takan yok. Ne alırsan al dua edeceksin Allah'ım ne olur bozulmasın diye. Bozuldu mu garanti filan hak getire.

Genel olarak ahlak problemimiz var, ülkenin genel sorunu bu. Ben de yeri gelmişken Asus'u kınıyorum tekrar. Ben de Asus ürünlere tövbeliyim hayatta almam kimseye de tavsiye etmem.

• Dell alinir. Gerci bolgeyi misirlilar yonetmeden cok daha iyilerdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasa böyle tasarlanır 4 kanal çift fan soğutma ayrıca çok iyi düşünülmüş ince ayrıntılar

Lenovo Legion 5 şuan en iyi kasa soğutmasına sahip msı asus

Monster Laptop Almadan Önce Mutlaka OkuyunLaptopMediayoutube
    🔬 In-depth Review: https://laptopmedia.com/review/lenovo-legion-5i-17-review-they-have-done-it-again/ 📈 💵 Specs and Prices: https://laptopmedia.com/series/lenovo-legion-5i-17/ ✅ LaptopMedia.com
    https://www.youtube.com/watch?v=B3FpywlLX3k&t=28s
    Monster Laptop Almadan Önce Mutlaka Okuyun

Abidik kubidik yerde güç girişi ve eternet girişi konmamış

soğutma için çok iyi düşünülmüş mesafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Ekim 2021; 23:47:5 >

• yıllar önce aldığım MSI Titan laptop'ı hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum 1 kere bile garantiye göndermedim sıcaklık olarak 70c i geçmiyor alt kapağı açıp kendim 10 dk da detaylı temizleyip kapatabiliyorum. atalarımız gerçekten boşa söylememiş "ucuz etin yahnisi yavan olur" diye

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt

Asus'un G750'leri vardı 17" kalın kasa. Kocaman fanlar çift boru bağımsız soğutucularla soğuturdu CPU ve GPU'yu. Şimdi kullanıcı ince seviyor diye yük altında frekans düşüren garip soğutma çözümlerine geçildi.

• Dogecoin kullanıcısına yanıt

Doğru Apple diye de bir dert var. :)

• Teknoloji şanş işi biraz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun oynuyorsan, oyun oynayacağın bilgisayar dizüstü olsun diyorsan ve uygun fiyatlı olsun diyorsan malesef Monster'dan başka bir seçenek kalmıyor. Bundan 1,5 yıl kadar önce Abra A7 laptop aldım. Benzer özellikteki diğer markalarla arasında 1000 tl ye yakın fark vardı. Şuan durum nedir bilmiyorum ama ozaman gerçekten uygun fiyata bulmuştum bilgisayarı. Zaten bu fiyat farkı da malzeme kalitesinin düşüklüğünden geliyor. Gönül ister ki en iyi gaming laptopu alalım. Malzeme kalitesi de iyi olsun, özellikleri de iyi olsun. Ama işte mali bir sıkıntı var. O yüzden ister istemez mecbur kalıyorsun Monster gibi markalara.

• Burdan neyi öğrendik monster =Türk firmalarının yaptığı ürünlere mesafeli yaklaşmak gerekiyormus bilgilendirme için sağol, birçok leptop alacak insana yol gösteriyor bu konular...

• monster hakkında çok şikayet duyuyorum etraftan arkadaşlardan. şahsen güvenip laptop satın alabileceğim bir firma değil...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.