|
Bildirim
Gitmeyen modeller sanırsam
|
Monster'ın Donanım Haber'i yıllar yıllar sonra yeniden hatırlaması gözlerimi yaşarttı buradan kampanya duyurusu yaptıklarına göre satışlar pek iyi gitmiyor olsa gerek. |
Normal de hiç bir firma için kötü yorum yapmak istemem. Ama kesinlikle uzak durun. 5 yıllık cihaz in batarya si Pert oldu 2000 TL ücreti çıkardı lar. Niye böyle oldu diyoruz oyun makinasi oldugu için diyorlar cevap a bak. Bu cihaz dan Baska 6 tane daha laptop var hepsi de gaming. 10 senelik olan da var 2 senelik olan da var hiç birinde bırak batarya sismesi Pert olması daha yarı ömür leri bile bitmedi faal olduklari halde. Fan lari traktor gibi ses çıkarmaya basladi 5. Sene de garanti ye gönderdim 1430 TL tutar çıktı odedik geldi 1 gün kullandım kapattım aksam cihaz bir daha Acilmadi. Diger pc ler de hiç bir sorun yokken bunun sorunu bitmiyor her yerden patliyor. Bakalım servise gonderdik ne diyecek ler yine. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yüzde olarak indirime bakılırsa satın almaya değmez cazibesi de yoktur. Sorunlu marka her türlüsü... Çinlilerden belli bir miktarın üstünde sipariş verirsen istediğin markayı üzerine BIOS/UEFI sine işleyebilirsiniz ... Ama bir handikapı vardır Çin lilerin belirlediği ürettiği TASARIMLARDA ... |
Monster'ın Donanım Haber'i yıllar yıllar sonra yeniden hatırlaması gözlerimi yaşarttı buradan kampanya duyurusu yaptıklarına göre satışlar pek iyi gitmiyor olsa gerek. |
Hocam ikinci laptop Tongfang kasa. Öbür Clevo kasa laptoplardan bir tık daha kalitelidir ama ikisinin de kalite limiti, garanti işleyişi belli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynı fikirdeyim hocam da, monster açısından görece daha kaliteli bir ürün satılıyor bu indirimle Tabii ki indirimli fiyatı da çöp, fırsat kollanacak bir fiyat değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Normal de hiç bir firma için kötü yorum yapmak istemem. Ama kesinlikle uzak durun. 5 yıllık cihaz in batarya si Pert oldu 2000 TL ücreti çıkardı lar. Niye böyle oldu diyoruz oyun makinasi oldugu için diyorlar cevap a bak. Bu cihaz dan Baska 6 tane daha laptop var hepsi de gaming. 10 senelik olan da var 2 senelik olan da var hiç birinde bırak batarya sismesi Pert olması daha yarı ömür leri bile bitmedi faal olduklari halde. Fan lari traktor gibi ses çıkarmaya basladi 5. Sene de garanti ye gönderdim 1430 TL tutar çıktı odedik geldi 1 gün kullandım kapattım aksam cihaz bir daha Acilmadi. Diger pc ler de hiç bir sorun yokken bunun sorunu bitmiyor her yerden patliyor. Bakalım servise gonderdik ne diyecek ler yine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
60 bine daha iyi seçenek var mı peki? |
|
aman aman. benden uzak olsun bi kere aldık pişman olduk |