Şimdi Ara

Monster Notebook’ta DH üyelerine özel 1.000 TL indirim fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerli dizüstü bilgisayar üreticisi Monster Notebook ve DH iş birliği ile DH takipçilerine özel olarak 500 TL ve 1.000 TL değerinde indirim fırsatı sunuyoruz. Monster Notebook Abra A5 V20.2 ve Tulpar T6 V2.1 gaming dizüstü bilgisayar modellerini indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Monster Abra A5 V20.2 500 TL İndirim Kodu: DONANIM500

Monster Abra A5 V20.2’ye Intel Raptor Lake Core i5-13500H işlemcisi ve RTX4050 ekran kartı güç veriyor. 15,6 inç 144 Hz IPS ekran ile gelen notebookta 16 GB RAM ve 512 GB SSD sunuluyor. Dilerseniz özelleştirme kısmından RAM ve SSD miktarını artırabilirsiniz.

Monster Abra A5 V20.2’yi 500 TL indirimle satın almak için ürünü sepete ekleyip “Promosyon Kodum Var” alanına DONANIM500 kodunu yazabilirsiniz.

Satın almak için: Monster Abra A5 V20.2

Ayrıca Bkz.Monster Pusat Business Pro Mini - Ofis ortamının yeni gözdesi!

Monster Abra A5 V20.2 Özellikleri

• Intel® Raptor Lake Core™ i5-13500H 12C/16T; 18MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.70GHZ; 45W

• NVIDIA® GeForce® RTX4050 Max-Performance 6GB GDDR6 96-Bit DX12

• 15,6" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran

• 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM

• 500GB M.2 SSD PCIe 4.0 x4

• FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır.

• 2 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD)

• RGB Tek Bölge Aydınlatmalı Klavye

• 23mm Kalınlık

• 2kg Ağırlık

• Monster Sırt Çantası Hediye

Tulpar T6 V2.1 AI Creator 1000 TL İndirim Kodu: DONANIM1000

Monster Tulpar T6 V2.1 dizüstü bilgisayar gücünü yeni nesil Intel Core Ultra 7 155H işlemciden ve RTX4070 ekran kartından alıyor. 16 inç boyutunda, WQXGA 240 Hz ekranı bulunuyor. Intel Core Ultra işlemcisi sayesinde yapay zeka işlemlerinde önceki nesile göre 2,3 kat daha iyi performans sergiliyor. Klavye üzerindeki Copilot tuşu Windows 11’in yapay zeka destekli asistanına kolay erişim imkanı sağlıyor. 80 Whr bataryanın 10 saate varan kullanım süresi sunduğu ifade ediliyor.

Monster Notebook Tulpar T6 V2.1’i 1.000 TL indirimle satın almak için ürünü sepete ekleyip “Promosyon Kodum Var” alanına DONANIM1000 kodunu yazabilirsiniz.

Satın almak için: Monster Tulpar T6 V2.1

Monster Notebook Tulpar T6 V2.1 Özellikleri

• Intel® Core™ Ultra 7 155H 16C/22T; 24MB L3; E-CORE Max 3.80GHZ P-CORE Max 4.80GHZ; 28W

• NVIDIA® GeForce® RTX4070 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12

• 16'' WQXGA 2560X1600 240 Hz IPS Mat LED Ekran

• 16GB (1x16GB) DDR5 5600MHz

• 500GB M.2 SSD PCIe 4.0 x4

• FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)

• 2 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD)

• RGB Tek Bölge Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)

• 1,95kg Ağırlık

• Monster Sırt Çantası Hediye

• Güçlendirilmiş Plastik ve Alüminyum Kasa Yapısı

• Normal de hiç bir firma için kötü yorum yapmak istemem. Ama kesinlikle uzak durun. 5 yıllık cihaz in batarya si Pert oldu 2000 TL ücreti çıkardı lar. Niye böyle oldu diyoruz oyun makinasi oldugu için diyorlar cevap a bak. Bu cihaz dan Baska 6 tane daha laptop var hepsi de gaming. 10 senelik olan da var 2 senelik olan da var hiç birinde bırak batarya sismesi Pert olması daha yarı ömür leri bile bitmedi faal olduklari halde. Fan lari traktor gibi ses çıkarmaya basladi 5. Sene de garanti ye gönderdim 1430 TL tutar çıktı odedik geldi 1 gün kullandım kapattım aksam cihaz bir daha Acilmadi. Diger pc ler de hiç bir sorun yokken bunun sorunu bitmiyor her yerden patliyor. Bakalım servise gonderdik ne diyecek ler yine.

• Gitmeyen modeller sanırsam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüzde olarak indirime bakılırsa satın almaya değmez cazibesi de yoktur.

Sorunlu marka her türlüsü... Çinlilerden belli bir miktarın üstünde sipariş verirsen istediğin markayı üzerine BIOS/UEFI sine işleyebilirsiniz ... Ama bir handikapı vardır Çin lilerin belirlediği ürettiği TASARIMLARDA ...

• Monster'ın Donanım Haber'i yıllar yıllar sonra yeniden hatırlaması gözlerimi yaşarttı buradan kampanya duyurusu yaptıklarına göre satışlar pek iyi gitmiyor olsa gerek.  

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Hocam ikinci laptop Tongfang kasa. Öbür Clevo kasa laptoplardan bir tık daha kalitelidir ama ikisinin de kalite limiti, garanti işleyişi belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    www.sikayetvar.com
    Monster Notebook - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/monster-notebook
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim hocam da, monster açısından görece daha kaliteli bir ürün satılıyor bu indirimle

Tabii ki indirimli fiyatı da çöp, fırsat kollanacak bir fiyat değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal de hiç bir firma için kötü yorum yapmak istemem. Ama kesinlikle uzak durun. 5 yıllık cihaz in batarya si Pert oldu 2000 TL ücreti çıkardı lar. Niye böyle oldu diyoruz oyun makinasi oldugu için diyorlar cevap a bak. Bu cihaz dan Baska 6 tane daha laptop var hepsi de gaming. 10 senelik olan da var 2 senelik olan da var hiç birinde bırak batarya sismesi Pert olması daha yarı ömür leri bile bitmedi faal olduklari halde. Fan lari traktor gibi ses çıkarmaya basladi 5. Sene de garanti ye gönderdim 1430 TL tutar çıktı odedik geldi 1 gün kullandım kapattım aksam cihaz bir daha Acilmadi. Diger pc ler de hiç bir sorun yokken bunun sorunu bitmiyor her yerden patliyor. Bakalım servise gonderdik ne diyecek ler yine.

• 60 bine daha iyi seçenek var mı peki?

• Monster = Casper kalite yerlerde ikisininde başına dert almak isteyen alabilir.

• aman aman. benden uzak olsun bi kere aldık pişman olduk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.