Şimdi Ara

Monster Notebook'ta Eski Notebook'unu getirene 10.000 TL İndirim Kampanyası Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her marka ve model ve çalışır durumdaki eski notebookunu getirene, Monster Semruk modellerinde 10.000 TL indirim yapılıyormuş.

Monster Notebook'ta Eski Notebook'unu getirene 10.000 TL İndirim Kampanyası Başladı

https://www.monsternotebook.com.tr/eski-notebookunu-getir-10000-tl-indirimle-semruku-gotur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 24 Temmuz 2024; 17:47:50 >

• Monster vaktiyle bu kadar bilinmezken 2016 gibi F/P laptoplar satardı. İlk oyun laptopumu monsterden almıştım ve uzun yıllar kullandım. Ne zaman ki kadıköy’de yeni büyük dükkanı açtılar, satışlar arttı, marka popüler oldu, TV de reklamlar çıkmaya başladı şirket zaten talep var diye yavaş yavaş fiyatları yükseltmeye başladı. Şu an monster piyasada F/P den en uzak marka. Fiyatlar aşırı yüksek ve kalite eh işte. Fokus Bilgisayar durumdan memnunsa tabiki bu politikada devam edilebilir, ancak ne kadar sürdürebilir bilmem. Belli bir yaşın üzerindeki az buçuk bilgisayardan anlayan arkadaşların ilk tercihi olmaktan artık çoook uzaktalar…

Aynen öyle, bunlar Çin'den üstüne marka basılan ürünler değiller mi Clevo vs. gibi ben mi yanlış biliyorum? Ömür boyu bakım vs. göz boyama tamamen, yaptıklarını ortalama kullanıcı kendi de yapar hadi en kötü verir 2-3 yılda bir bilgisayarcıya ona yaptırır, sanki kaç yılda bir termal macun değişimine gerek var? MSI vs. aynı zamanda markasının güvenilirliğini de satıyor sonuçta bunlar donanım üreticisi aynı zamanda. Monster ne zaman bu güveni elde etti de onlardan pahalıya ürün satmaya başladı anlamadım. Ucuzken bile insanlar tereddüte düşüp sırf ucuz diye alıyordu.

• 4060 monstera 70k versem o hafta uyuyamam herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok başkan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monster vaktiyle bu kadar bilinmezken 2016 gibi F/P laptoplar satardı. İlk oyun laptopumu monsterden almıştım ve uzun yıllar kullandım. Ne zaman ki kadıköy’de yeni büyük dükkanı açtılar, satışlar arttı, marka popüler oldu, TV de reklamlar çıkmaya başladı şirket zaten talep var diye yavaş yavaş fiyatları yükseltmeye başladı. Şu an monster piyasada F/P den en uzak marka. Fiyatlar aşırı yüksek ve kalite eh işte. Fokus Bilgisayar durumdan memnunsa tabiki bu politikada devam edilebilir, ancak ne kadar sürdürebilir bilmem. Belli bir yaşın üzerindeki az buçuk bilgisayardan anlayan arkadaşların ilk tercihi olmaktan artık çoook uzaktalar…

• rezilsin monster rtx 4070'e 76 bin lira diyor. 10k indirim yapacakmış bir de Monster Notebook'ta Eski Notebook'unu getirene 10.000 TL İndirim Kampanyası Başladı 

aynı msi laptop 50 bin lira. dolandırıcılıktır benim nezdim de bu.

4070 diye tıkladım 4060 cıktı hahahah her yerde dolandırıcılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaman -- 26 Temmuz 2024; 13:27:37 >

• bu arada 4070 pşanı 91k :D msi 50k

• dreaman kullanıcısına yanıt

50 K nerde onuda paylaşın ricam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 17" ekran takıntınız yoksa 15,6" asus dell gibi markalardan tercih edebilirsiniz.

Fiyat olarak saçmalamışlar. Kalitesi de tartışılır.

Ömür boyu bakım garantisi verir. 2 yıldan sonra anakartta arıza çıkınca 20-30binden başlarlar. F/P ürünü değil cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abalbil -- 31 Ağustos 2024; 13:0:13 >
  • abalbil kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, bunlar Çin'den üstüne marka basılan ürünler değiller mi Clevo vs. gibi ben mi yanlış biliyorum? Ömür boyu bakım vs. göz boyama tamamen, yaptıklarını ortalama kullanıcı kendi de yapar hadi en kötü verir 2-3 yılda bir bilgisayarcıya ona yaptırır, sanki kaç yılda bir termal macun değişimine gerek var? MSI vs. aynı zamanda markasının güvenilirliğini de satıyor sonuçta bunlar donanım üreticisi aynı zamanda. Monster ne zaman bu güveni elde etti de onlardan pahalıya ürün satmaya başladı anlamadım. Ucuzken bile insanlar tereddüte düşüp sırf ucuz diye alıyordu.

• Siz almayın abicim monster falan hadi Asus a devam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4060 lı 34 bine de var ekmek köfte hikayesi bunlar beyler. parayı verdikçe ekran kalitesi kasa kalitesi vsvs artıyor. monster çok da gömmemek lazım adamlar 34k ya satarken 4060 lı laptopu piyasada en ucuzu 40k dan başlıyor

• estafine E kullanıcısına yanıt

Sen nereden bakıyorsun bu fiyatlara? Monster yetkilisi gibi bir halin var.

Monster Notebook'ta Eski Notebook'unu getirene 10.000 TL İndirim Kampanyası Başladıamazon
    HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i5-13500H, 16GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, 7P645EA
    https://www.amazon.com.tr/HP-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-i5-13500H-7P645EA/dp/B0C85HX5GW

• spintirea kullanıcısına yanıt

monster yetkilisi değilim orada fiyatlar gözüküyor. diğerine de akakce fiyat arama motorundan baktım ekstra çaba sarfetmedim. bu arada attığın victusun ekranı o kadar iğrenç görüntü veriyor ki emin ol almazsın...

Monster Notebook'ta Eski Notebook'unu getirene 10.000 TL İndirim Kampanyası Başladıwww.monsternotebook.com.tr
    Tulpar Oyun Bilgisayarı Serisi ile Muhteşem Deneyim | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/?sort=price_asc
  • estafine E kullanıcısına yanıt

4060'lı laptop sıraladığın için en ucuzunu attım ben de yoksa Victus yerine başka modeller de bakılır tabii.

• spintirea kullanıcısına yanıt

şu aralar acer nitro 16 f/p skalasında önde ekranı falan iyi. ryzen 7 işlemcili olanı amd den dolayı ısınmıyordur da. alacak olan onu alsın hb de en ucuz 43k idi.

• Günlük işlerimi halledebileceğim f/p laptop önerilerine açığım. Oyun için almayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.