Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    680M'in fiyatı hala dusmedi ya ondandır :P
  • Ben cok guvenmiyorum acikcasi bir ağustos teslim edilcegime pek inanmiyorum acikcasi bakalim bu sefer ne yalan soyleyip bizi avutacaklar bizde salata gibi ha tmm bekleriz diyecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whydeyuswhy W kullanıcısına yanıt
    bana pazartesiye kesin hazır olacak dediler ama hadi bakalım
  • Teslimtarihin. Neydi senin seninki birde ekran karti modelini alabilirmiyim

• 680m hemen teslimli laptoplar cıkarmışlar bence telefonlarınıza üşüşün isteyiniz laptopunuzu .
  • whydeyuswhy W kullanıcısına yanıt
    660M ve mart 1-15 teslimi
  • Geçen yıl bizim firmadan bir arkadaş alana kadar firmanın adını hiç duymamıştım. O da ön ödemeli aldı ve teslim tarihinden yaklaşık 10 gün sonra teslim etmişlerdi.

Bu sene mayıs ayında da güzel bir kampanya olduğunu söyledi ve beni de ikna etti Q63W150 modelini sipariş ettim. Sonuçta karşımda bir kullanan vardı ve bilgisayar 4x4. Sitelerinde bonus kartı online kabul etmediği için şansıma küseyim ben de almıyorum o zaman dedim. Lakin 2-3 saat sonra Ferhat bey aradı ve yaklaşık 10dk konuşmayla beni ikna etti. Yalnız hakkınızda birçok şikayet olduğunu söyledim ve ocaktan beri teslimatları yapmamışsınız dedim, doğrudur bu kış çok problem yaşadık, gümrük, sel deprem vs. vs buradaki herkesin bildiği pazarlama stratejilerini anlattı. Sonunda sipariş ettik. Teslimat 15 Haziran-30 Temmuz.

Maillere hemen cevap veriyorlar. Ancak herkesçe bilinen cevaplar tarih erteleme. iki sefer yazıştım ilki haziranda temmuzun 2. haftası demişlerdi. Şimdi de Ağustosun 2. haftasına sarktı.

Bakalım Ağustosta ne olacak? Nasip.

• Nisan teslimatlarin alamiyanlar war hatta subat tan birde mart teslimatindan alamiyan insanlar war bence isyan etmek icin cok erken

• quote:

Orijinalden alıntı: whydeyuswhy

Nisan teslimatlarin alamiyanlar war hatta subat tan birde mart teslimatindan alamiyan insanlar war bence isyan etmek icin cok erken

Arkadaşlar Ocak teslimli hala var mı aramızda ? yoksa şubat'a mı geçtiler? benimki mart ve ağustos 1. hafta ya süre verildi...
  • Evet ocak teslimliyim ellerinde 680m olmadigi icin agustosun ilk haftasina attilar.forumda 1-2 kisi daha olmasi lazim

• Herkese ayni tarihi vermeleri biras garipime gitti acikcasi bakalim bekleyip gorucez insallah mukahat olmaz surada toplasan 20 30 kisi bilgisayar bekliyor hep ayni kisiler yaziyor bunlar 30 kisinin bilgisayarini teslim edemiyorsa zaten biraksinlar bu isleri ha burayida takip ediyorlar ama kimseye msj atmiyorlar bence dukkanlardaki telefon olayida tmmmem yalan bence musterilere cvp vermekten sıkıldiklari icin yapmiyorlar yoksa satislarini %80 telefon yapan bir sirketin teli neden bozuk olsun ki ... Ben bir anlam weremiyom bakalim bir agustosda kapanmazsa bu sirkette birsey olmaz artik birde telefonlar neden bozuk dedik facedebde yasaklamislar hyvan herifler bu kadarda adilerr bir agustosu kaldi butun umitler artik

• yahu inanmayın benimki 660m 3 aydır bekliyorum bu modelden sipariş veren olmadı benden başka kendileride söylediler o modelden fazla sipariş yok gecikme olmaz felan diye adamların amacı oyalayıp parayı işletmek ellerinde olmadığı olayı hikaye 660m'i bile vermeyen bir sürü sipariş olan 680m i nasıl versin ? amaçları oyaladıkça oyalayıp paraları işletmek
  • herkes bir agustosu beklıyor forumlara bakıyorum 2-3 gundur sesız sedasız gıdyor!! bir agustosda teslım olmasa ne yapıcaz ? mahkemeyle mı ugrasıcaz bırde bu kdar bekledıkten sonra
  • yaptığınız sözleşmedeki yasal süre dolduğu vakit zaman kaybetmeden tüketici derneğinden bir ihtar çekin, 1 hafta süre içerisinde anlaşmaya ya sadık kalmasını yada para iadesi isteyin, eğer zaman dolduğu vakit eğer hala elinizde bişe yoksa, dava açın avukatınız uğraşsın. Eğer avukat lazım olursa ankaradan özellikle yardımcı olabilirim. başka türlü telefonla işi çözemezsiniz, mağazaya gider yakar yıkarım düşünürsenizde siz umduğunuzdan daha fazla suçlu çıkarsınız. hiçbirşey yapmasanız bile mağazaya gidiyor olmanız demek bizim dükkanı dağıttı şunu yaptı etti diye iftira yemenizede neden olabilir. riske girmeyin haklıyken haksız duruma düşmeyin. resmi ve hukuk yoluyla çözülmeyecek hiçbirşey yok. ve inanın diğerinden daha erken zaman içerisinde çözersiniz...
  • Umarım Ağustos'ta Teslim Ederler.

Forumlarda Herkes Diyor Firma Ha Battı Ha Batacak...Firmaya Giden Var Mı Acaba Batma Durumları Yok Değil mi?
  • SecurityOne kullanıcısına yanıt
    ben gitmedim ama yerli yerinde duruyormuş adamlar batmıyor sadece para işletiyorlar özellikle biz sipariş verirken dolar 1,82 seviyelerindeydi şimdi 1,92-1,96 yani ya kur düşecek yada bunlar parayı işletip ellerinden geldiği kadar 2-3 derken siparişleri teslim edecekler öyle yoğun bir teslimat süreci düşünmeyin...
  • Ben sipariş ettiğimde kur 170 filandı, benden yana şirket Çok zarar edecek

• bunların telefonlari ne zman düzeliceklermıs bır bilgisi olan warmı aranızda acaba 15 gün once pazartesi demişlerdi
  • Alabilen var mı arkadaşlar. Temmuz da böyle geçti.....Bakalım Ağustos ayında neler olcak.
  • walla agustosda verıcekler dıyorlar ama kacınca vafaatlarını oldugunu ben bıle hatırlamıyorum her gelen bır tarıh verıyor ben cıddı bır sekılde bılenıyorum ama sımdı telefonları falan acmıyorlar ya yarın oburgun hep bunları ayelindekullanıcam ben yarın sabahdan 9 da dukkanlarında olucam bakalım bu sefer ne dıyeceklermerak edıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.