Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ben sipariş ettiğimde kur 170 filandı, benden yana şirket Çok zarar edecek

İmza kısmında bir monster görüyorum.

2. siparişiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi css2005 -- 25 Temmuz 2013; 11:09:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whydeyuswhy

walla agustosda verıcekler dıyorlar ama kacınca vafaatlarını oldugunu ben bıle hatırlamıyorum her gelen bır tarıh verıyor ben cıddı bır sekılde bılenıyorum ama sımdı telefonları falan acmıyorlar ya yarın oburgun hep bunları ayelindekullanıcam ben yarın sabahdan 9 da dukkanlarında olucam bakalım bu sefer ne dıyeceklermerak edıyorum..

Gelişmeleri burda paylaşırsanız sevinirim...
  • Evet arkadaslar bugun bilgisayarimi teslim aldim darisi sizin basina artik hemn soyleyim teslim tarihim 16- 30 nisan di ekran kartida 680 gtx up olarak 750 hardisk birde blue ray yazici aldim bilgisayari kurayim detayli bilgiyi paylarisim insallah en yakin zmanda sizde teslim aliris tek duam su anda gorusmek uzere saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet arkadaslar bugun bilgisayarimi teslim aldim darisi sizin basina artik hemn soyleyim teslim tarihim 16- 30 nisan di ekran kartida 680 gtx up olarak 750 hardisk birde blue ray yazici aldim bilgisayari kurayim detayli bilgiyi paylarisim insallah en yakin zmanda sizde teslim aliris tek duam su anda gorusmek uzere saygilar

Hayırlı olsun acaba hangi modeli aldınız? ve upgrade olarak ne sipariş ettiniz.. Takip!
  • Q63ms-17 up olarak 750 hdd birde blue ray yazici aldin

• quote:

Evet arkadaslar bugun bilgisayarimi teslim aldim darisi sizin basina artik hemn soyleyim teslim tarihim 16- 30 nisan di ekran kartida 680 gtx up olarak 750 hardisk birde blue ray yazici aldim bilgisayari kurayim detayli bilgiyi paylarisim insallah en yakin zmanda sizde teslim aliris tek duam su anda gorusmek uzere saygilar

Hayırlı Olsun Kardeşim Karısı Başımıza...

Bakalım Bizimde 16-30 Nisandı Teslim Tarihimiz Biz Ne Zaman Alıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityOne -- 25 Temmuz 2013; 23:09:31 >
  • Urun hemen teslim fiyatiyla mi aldiniz .ne dir bu monsterden cektigimiz kasimda verdim siparisi daha alamadim

• quote:

Hayırlı olsun hocam, az önce dükkankarına gittim bana 6 ağustos da gel al dedi. Sizin bilgisayarı söyledim öyle bişey olamaz ya elimizde gtx680m yok diyo. Bir de bayramdan önce bütün bilgisayarları teslim etmek istiyoruz dedi.

• Sence kim yalan soyluyor ben mi ? Onlar mi win 7 64 kurdum 7.9 puan werdi crysis 3 high de oynuyorum haci

• Birasdan resimlerini atarim istersen

• quote:

Sence kim yalan soyluyor ben mi ? Onlar mi win 7 64 kurdum 7.9 puan werdi crysis 3 high de oynuyorum haci

Adamlar Sünnet,Kuran Hariç Ne Söyleseler İnanmayın.Banada Ağustosun ilk haftası dediler ama hala upgrade için arayan olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityOne -- 26 Temmuz 2013; 18:31:48 >
  • adamlar dalga geçiyo resmen, 675mx ekran kartı olmadığı için yollayamıyoruz siparişi bekliyoruz diyolar, hemen teslim diye 675mx i olan bilgisayar satıyolar, lan ne derece adiliktir bu nasıl bişeydir

• quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahimozugur

adamlar dalga geçiyo resmen, 675mx ekran kartı olmadığı için yollayamıyoruz siparişi bekliyoruz diyolar, hemen teslim diye 675mx i olan bilgisayar satıyolar, lan ne derece adiliktir bu nasıl bişeydir

Aynısını 680m için de diyorlar

• quote:

adamlar dalga geçiyo resmen, 675mx ekran kartı olmadığı için yollayamıyoruz siparişi bekliyoruz diyolar, hemen teslim diye 675mx i olan bilgisayar satıyolar, lan ne derece adiliktir bu nasıl bişeydir

Yapacağın en iyi iş dükkanlarına gidip seninkini vermeseler bile hemen teslimi istemek zorla biraz bence

• ya arkadaşlar bu bilgisyarlara 3d ekran taktırabiliyoz mu haberi olan varmı? daha önce düşünen yada
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

quote:

Yapacağın en iyi iş dükkanlarına gidip seninkini vermeseler bile hemen teslimi istemek zorla biraz bence

ankarada oturuyorum, haftayada yollanmazsa, avukatımlada konuştum zaten bilgisayarı alabilmek için tüm hukuksal süreçleri deniycez, ayrıca zararımın karşılanmasınıda isteyecem, onların yüzünden bilgisayar kiralayıp staja gidiyorum.

• Merhaba Arkadaşlar

Az önce Barış Bey ile konuştum, 1-2 gün içinde upgrade için arkadaşlar arayacak sizi dedi. buarada benim MART teslim'li. Ama ben genede önümüzdeki Cumartesi mağazaya gidicem, bi şekilde pc yi alıp dönücem. temin edemezlerse hemen teslim cihazlardan gerekli donanımları söktürüp benim makinaya taktırcam...
  • S.A // A.S

Şimdi Bende Barış Beyle Görüştüm.Anladığım Kadarıyla Ellerinde Bir Liste Var O Listeye Göre Teslimat Yapıyorlarmış.Cuma veya Cumartesi Upgrade İşlemi İçin Bana Döneceklermiş.
  • Makina : Q63MS-16F33 15.6"
    Sip tarihi : subat 2013
    Teslimat tarihi : 30 nisan 2013

Bugun ben de gorustum Barış Bey ile, sıkı pazarlık sonucu 1.5GB 670MX'i 3GB 670MX yapabildi, gamut ekran ve 3630 islemciyi 3720 yaptı. Bu aksam gelin alın dedi.

5 dakika sonra tekrar aradı, sizinki MS kasaymıs, biz clevo zannettik, biz sizi sonra arayacaz dedi

Once clevoları temizliyorlarmıs, haftaya bize sıra gelir umarım. Bu gelişme bile birşeydir sonucta

Not : 675MX yokmus ellerinde cok zorladım ama 3GB yapmaktan baska birsey yapamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: salenko

Merhaba Arkadaşlar

Az önce Barış Bey ile konuştum, 1-2 gün içinde upgrade için arkadaşlar arayacak sizi dedi. buarada benim MART teslim'li. Ama ben genede önümüzdeki Cumartesi mağazaya gidicem, bi şekilde pc yi alıp dönücem. temin edemezlerse hemen teslim cihazlardan gerekli donanımları söktürüp benim makinaya taktırcam...

Öyle bi dünya yok hocam ondan sök bana tak

Ben bugün yine gittim 5 de, bana ellerinde bütün parçaların olduğunu, ocaktan itibaren teslimat sırasına göre aradıklarını ve gönderdiklerini bayrama kadar bütün teslimatları yapacaklarını söylediler. Benim de yarın veya cumartesi aranacağımı, aranmazsam pazartesi günü gidip elden alabileceğimi söyledi Barış bey. Monster baya akıllanmış harıl harıl çalışıyorlar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.