Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses çok aşırı yüksek hocam böyle Laptop görmedim ben 2 saattir crysis 3 oynuyom, arkada zip çıkartm, dvd okuma işl mleri devam ediyor ve hiç ısınma yok.Üstelik turbo fan da kapalı. Beklediğimize değdi valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Yunus beenceee imzanı güncelle 24gb ram ve ssd ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanZnc

Yunus beenceee imzanı güncelle 24gb ram ve ssd ;)

Oyun oynamaktan elim değmiyor dün geceden beri bilgisayar açık gittim baktım hiç bişey yok canavar

Yunus senin ki 17" demi arkadaki monster yazısı ışıklı mı ? birde klavye ışıklı mı ? ışık renkleri değiştirilebiliyor mu ?
  • quote:

Yunus senin ki 17" demi arkadaki monster yazısı ışıklı mı ? birde klavye ışıklı mı ? ışık renkleri değiştirilebiliyor mu ?

Klavye ışıksız , logo yapıştırma. Sadece bi MSI kasa da arka logo ışıklı, Clevo kasalarda da klavye ışıklı , logo yapıştırma. MSI kasalarda şimdilik ışıklı klavye yok. Gelecek yeni nesil MSI kasalarda da mavi ışıklı olacak klavyeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ses çok aşırı yüksek hocam böyle Laptop görmedim ben 2 saattir crysis 3 oynuyom, arkada zip çıkartm, dvd okuma işl mleri devam ediyor ve hiç ısınma yok.Üstelik turbo fan da kapalı. Beklediğimize değdi valla

hayırlı olsun yunusum :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: pöh62

quote:

Ses çok aşırı yüksek hocam böyle Laptop görmedim ben 2 saattir crysis 3 oynuyom, arkada zip çıkartm, dvd okuma işl mleri devam ediyor ve hiç ısınma yok.Üstelik turbo fan da kapalı. Beklediğimize değdi valla

Eyvallah kardeşim sağol. Aldın bilgisayarı bir daha görünmedin nerelerdesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pöh62

quote:

Eyvallah kardeşim sağol. Aldın bilgisayarı bir daha görünmedin nerelerdesin

olur mu gardas hep takip ediyorum ben forumu la :-) herhalde düzelecek monster hayırlısı olsun bakim herkes memnun olur bu hemen teslime geçilmesi en güzeli yani :-)

• 16 gb ram fazla değil mi zaten,
    fazladan ram almaya gerek var mı ?
  • quote:

quote:

Klavye ışıksız , logo yapıştırma. Sadece bi MSI kasa da arka logo ışıklı, Clevo kasalarda da klavye ışıklı , logo yapıştırma. MSI kasalarda şimdilik ışıklı klavye yok. Gelecek yeni nesil MSI kasalarda da mavi ışıklı olacak klavyeler.

Yunus kardesim hayirli ugurlu olsun ilk oncelikle makina isinma degerlerini atabilirmisin merak ettim simdi deglerini en kisa zman da atarsan cok iyi olur

• Bu makinayı SSD'siz kullanmak ferrariyi stablize yolda kullanmaya benziyor, acil SSD almam lazım!
  • ya zalman nc 300 sogutucu aldım ben bırde sankı bıras fazla ısınır gıbı gelıyor makına bana wow oynuyorum hersey acık kasma falan yok ama sankı sıcaklık bıras fazla gıbı 78 derece goruyom ekran kartımı 59 56 arası ıslemcıler anakart 25 28 arası gıbı 680 m war bende 4 gb
  • whydeyuswhy W kullanıcısına yanıt
    Furmark stres testinde 87 dereceleri goruyorum. Eski laptopumdaki 95 derecelerden sonra gayet serin bence... (gtx 675mx)
  • quote:

Orijinalden alıntı: whydeyuswhy

ya zalman nc 300 sogutucu aldım ben bırde sankı bıras fazla ısınır gıbı gelıyor makına bana wow oynuyorum hersey acık kasma falan yok ama sankı sıcaklık bıras fazla gıbı 78 derece goruyom ekran kartımı 59 56 arası ıslemcıler anakart 25 28 arası gıbı 680 m war bende 4 gb

Hangi programı kullanıyorsunuz söyleyin bende onunla test edeyim

• Hocam demişsinizde sıcaklık. Hangi sıcaklıklar normal gt675mx var. Hangi programla ölçeyim hangi dereceler iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: mtn_fdh

16 gb ram fazla değil mi zaten,
    fazladan ram almaya gerek var mı ?

16 GB elbette yeterli ama upgrade yapacak parça yok el mahkum ram yükseltmeye 32 yapmak abartı 600 tl istiyorlar, bir Slot boş zaten ilerde takılabilir ama şimdilik 16-24 çok iyi

120x2 sdd raid 0 yaptırdım,
    En mantıklısı bu geldi,
    yunus kardesım AIDA64 Extreme Edition su program la crysıs 3 full acıp 20 dakıka deneyıp orana ekran artı bırde cpu derecelerı bana atarmısın rıca etsem
  • Walla haci abiler bende deneyim o dediğinizi fakat benim fan çok sayıda sesli çalışıyor sizdede var mi o sıkıntı

• 21:35

21:56

20 dk Crysis 3 oynadım, tüm ayarlar ultra , kasma takılma yok. Oyun HDD de kurulu.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.