Bildirim
MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
14 Nisan'da sipariş verdiğim, 31 Mayıs tahmini teslim tarihli Q63P170EM80 model Monster'ım bugün sorunsuz geldi.
CPU: Ivy Bridge Core i7-3630QM
RAM: 16GB (2x8GB) DDR3-1600 Mhz
GPU: 4GB GDDR5 256Bit nVIDIA® Geforce GTX 680M
HDD: 750GB 7200RPM
SSD: 128GB (2 aylık gecikme için upgrade olarak geldi)
Ekran: 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
5 liraya aldığım 200 liralık şehirfırsatı indirim kuponuyla 3300 liraya geldi.
full ışıklı klavye diye fiyata bindirmişlerdi ama gece karanlıkta daha rahat kullanmak için bunu alayım dedim. kasası da bir harika iyi ki öteki modeli almamışım. Şunla aynı işte.
http://www.xoticpc.com/sager-np8250s-clevo-p157sm-p-5870.html
2 aylık gecikme aslında hiç fena değil, finaller, tatil derken zaten kullanamayacaktım bedavadan ssd'i de geldi. Bu modele talep yoktu o yüzden fazla gecikme olmadı sanırım. Benim durumumda biraz şanslıyım, buradaki yorumları okuyunca. Öteki alan arkadaşlara da hayırlı olsun
-
Merhaba Arkadaşlar
Sonunda ürünlerimize kavuştuk. Bende Bugun mağazaya gidip elden aldım. ne olur ne olmaz kontrol ediyim diye. 800 TL monster para puan ile i7 3840QM taktırdım. Az önce win 7 kurdum (Win8 den gerçekten hoşlanmadım ).İlginç bir durum ise siparişimde 750 gb lik HDD 'yi iptal edip 150 tl farkla sadece 120 gb lik SSD koydurtmuştum. Baktım ki HDD de içinde. Bana monster'un ek hediyesi olmuş oldu.Sağolsunlar. SSD+ HDD PUAHHAHAHA :)
ilk izlenimlerim:
Kutu içeriği iyi, paketleme sağlam, gerekli driver sürücüleri içinde, kasa kalite hissi veriyor ve çok devasa (hatunun ultrabook'u tablet gibi kalıyo yanında ) , Kasanın fanları çok sessiz çalışıyor...
Şuan acaba hangi oyun ile başlasam diye düşünüyorum .. :) sağlıcakla kalın.......
Model : MONSTER® Q63MS-17627 17.3"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salenko -- 6 Ağustos 2013; 0:39:53 > -
Bizomde hdd kaynadı arada demekki sana gelmiş. Monster puan bi benim işime yaramadı arkadaş ne işlemci ne düzgün ssd alabildik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayıp etmişer hocam. ben hdd bitmiş olacağına inanmıyorum ama sizin modelde çok talep var diye işlerinde geldikleri gibi yapmışlar sanırım.
şöyle birşey alıp takabilirsiniz belki
http://www.mormani.com/western-digital-scorpio-blue-1tb-5400-rpm-sata-disk-wd10jpvt/p_153722/ -
Benım 30 haziran son teslimli siparisim icin hala aramadılar bide 6 agustos son dıyolardı. Teslim alanlar var ama sanırım bayramdan sonraya atacakları siparislerde var -
quote:
Orijinalden alıntı: herceptin
Benım 30 haziran son teslimli siparisim icin hala aramadılar bide 6 agustos son dıyolardı. Teslim alanlar var ama sanırım bayramdan sonraya atacakları siparislerde var
Sn. herceptin;
Öncelikte teslimat sürecinde yaşanan gecikme için samimiyetle özür diliyoruz, kusura bakmayın lütfen.
Ürününüz Barış Bey' le yaptığınız görüşme sonrasında Aras Kargo' ya verilmiştir. Bayramınız mübarek olsun, ürününüzü güzel günlerde kullanın inşallah.
Saygılarımızla,
MONSTER Müşteri Hizmetleri Yönetimi
-
Nisan 30 teslimatım vardı ertelendi.iptal ettim sonra cankat beyle görüştüm Temmuz sonuna söz verdi diye iptalimi geri aldım fakat Ağustos geldi teslimat yok.tekrar iptal ettim bu sefer de dağıtım başladı. Yani ne para var ne laptop monster telefonlarına ulaşamıyorum maile de cevap alamıyorum.Forumdan herkese dönüş yapılıyor.Bi bana dönen yok maalesef
quote:
Orijinalden alıntı: zuckerkandl
Nisan 30 teslimatım vardı ertelendi.iptal ettim sonra cankat beyle görüştüm Temmuz sonuna söz verdi diye iptalimi geri aldım fakat Ağustos geldi teslimat yok.tekrar iptal ettim bu sefer de dağıtım başladı. Yani ne para var ne laptop monster telefonlarına ulaşamıyorum maile de cevap alamıyorum.Forumdan herkese dönüş yapılıyor.Bi bana dönen yok maalesef
Bahtsız bedevi misali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
24 haziranda siparişi iptal etmek için mağazalarına gittim , cankat bey 25-30 gün içinde iade edilecek dedi ama halen iade edilmedi ve telefonları açmıyorlar.memlekete döndüğüm için eylül e kadar istanbul da olamıcam , ne zaman para ödenir sizce ve nasıl ulaşabilirim monster e ?
arkadaşlar hangi notebook soğutucusunu önerirsiniz bu canavar için? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshirō
arkadaşlar hangi notebook soğutucusunu önerirsiniz bu canavar için?
Gerek var mı hocam ısınma problemidiye bişey yok zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshirō
arkadaşlar hangi notebook soğutucusunu önerirsiniz bu canavar için?
ZALMAN marka tavsiye ederim, vatan bilgisayarda %25 indirimin olduğu birgün alınabilir.. -
gerek yok aslında, kasadan ve soğutmadan çok memnunum. bizimkisi önlem işte
@salenko bende zalman düşünüyorum, parasından kaçınmayacam. kompakt birşey olursa yararıma olur -
http://www.sanalmarketim.com/zalman-zmnc2000-17-ultra-sessiz-notebook-sogutucu-siyah/p_13049/
bunun daha üstü yok değil mi? parasından kaçınmıyorum en iyisi neyse onu alıcam
17.3" e de oluyormuş amazondaki yorumları okuduğum kadarıyla. bir üst modeli NC3000'de tek büyük fan var ama malzemesinde plastik kullanılmış baya fazla, o sorun teşkil edebilir. bu fazla yüksek değil, çantaya da sığar. o yüzden bunu alacağım sanırım. -
Alan arkadaşlara hayırlı olsun....
Benim teslimat 20 haziran 30 temmuzdu. Bugünkü mailimde Ferhat Bey'in de ayrılmış olduğunu öğrendim.
Bakalım haswell işlemciler ne zaman dağıtılacak.... -
Bir de Barış Bey'de deneyelim şansımızı bakalım... Belki de ararlar -
Ben teslim alırken Ferhat bey yoktu, beni almak için o ikna etmişti yalan dolan o zamandan beri kimler girdi çıktı işe, bi Barış bey kaldı
Bugün Barış Bey'le görüştüm. Modelimin clevo serisi olduğunu ve talep çok fazla olduğu için ürünleri beklediklerini söyledi. Ancak haswell olmazsa hemen teslimlerden de istediğim taktirde kargolayabileceğini belirtti. Ayrıca verdiğim siparişte de sistem kaynaklı bir hata mevcut olduğu için HDD siz olduğunu belirtti.. (Bunu bugün öğrendim. Ben hem HDD hem SSD var biliyordum.)
Ben de bekleyip birikenlerle de Eylül ayında kendi bilgisayarımı alıp, HDD upgrade yapmayı tercih ettim. Bakalım....Eylül ayında da Barış Bey ayrılmazsa... inşallah bilgisayarıma kavuşacağım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X