Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: salenko

Merhaba Arkadaşlar

Az önce Barış Bey ile konuştum, 1-2 gün içinde upgrade için arkadaşlar arayacak sizi dedi. buarada benim MART teslim'li. Ama ben genede önümüzdeki Cumartesi mağazaya gidicem, bi şekilde pc yi alıp dönücem. temin edemezlerse hemen teslim cihazlardan gerekli donanımları söktürüp benim makinaya taktırcam...

Öyle bi dünya yok hocam ondan sök bana tak

Ben bugün yine gittim 5 de, bana ellerinde bütün parçaların olduğunu, ocaktan itibaren teslimat sırasına göre aradıklarını ve gönderdiklerini bayrama kadar bütün teslimatları yapacaklarını söylediler. Benim de yarın veya cumartesi aranacağımı, aranmazsam pazartesi günü gidip elden alabileceğimi söyledi Barış bey. Monster baya akıllanmış harıl harıl çalışıyorlar

bi daha gittiğinizde su haswellerin durumu da sorsanız :)

• Pazartesi gitcem sorarım hocam sorun değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pazartesi gitcem sorarım hocam sorun değil

• Monster da herhangi birine ulaşabileceğim telefon numarası bilen var mı? 02164494930 cevap vermiyor.
  • S.A // A.S

Az Önce Barış Bey Tarafından Arandım.Upgrade İşlemi Yapıp Bilgisayarımı Bugün Kargoya Verileceğini Söyledi.

120 Gb SSD ile 8 Ram Aldım.

16-30 Nisan Teslimat

Bekleyenlere Allah Sabır Versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar_84

Monster da herhangi birine ulaşabileceğim telefon numarası bilen var mı? 02164494930 cevap vermiyor.

Hocam Barış Beyin Cep No'su Vardı Forumda Oradan Ulaşabilirsiniz.Biraz Forumu Araştırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityOne -- 3 Ağustos 2013; 12:42:24 >
  • Barış bey şimdi aradı beni, bugün gelip alabilirsiniz dedin

• Bu ayın bitimine kadar veremedikleri laptopları full dağıtacaklar gibi duruyo, son zamanlarda çok kişi laptopunu aldı.

• Şu an dükkandayım ben hariç 3 kişi daha var almaya gelmişler. Barış bey Liste hazırlamış 20 kişi filan var. Kargoya verilecek bugün. Bu nim bilgisayarı hazırlıyorlar, burası bilgisayar kaynıyor

• quote:

Şu an dükkandayım ben hariç 3 kişi daha var almaya gelmişler. Barış bey Liste hazırlamış 20 kişi filan var. Kargoya verilecek bugün. Bu nim bilgisayarı hazırlıyorlar, burası bilgisayar kaynıyor

Haswelleri sorabildiniz mi

• S.A // A.S

Ewet Az Önce Bilgisayarım Kargoya Verildi.Epey Bekledik Umarım Değecektir.

Alamayanlar Umarım En Yakın Zamanda Alırlar.
  • +120 GB SD = 470 TL (399 + KDV)
    +8 GB RAM = 240 TL (200 + KDV)
    +G500 Gaming Mouse = 110 TL

Biriken 810 lirama bunları aldım , malesef ellerinde işlemci yokmuş. 3630'da kaldık

MONSTER® Q63MS-17627 17.3'  31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! )

Depo :

Bugün gönderilen bazı kargolar:

• Arkadaslar benimkide bugun verildi
    islemci:3720 yaptim
    8gb ram aldim
    Mouse sogutucu

• Upgrad için kaçta aradılar acaba? Beni bugün 12:05 de aradılar ve işlemci yok dediler

• quote:

Upgrad için kaçta aradılar acaba? Beni bugün 12:05 de aradılar ve işlemci yok dediler

11.36

120 Gb Kington SSD ile 8 GB Ram ALdım + 130 TL Verdim Bonusum Param Yetmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityOne

quote:

Upgrad için kaçta aradılar acaba? Beni bugün 12:05 de aradılar ve işlemci yok dediler

11.36

Ram çok pahalı hocam dışardan alıp kendiniz taksanız anca 130 verirsiniz keşke yerine mause alsaydınız ya neyse hayırlı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salenko

Merhaba Arkadaşlar

Az önce Barış Bey ile konuştum, 1-2 gün içinde upgrade için arkadaşlar arayacak sizi dedi. buarada benim MART teslim'li. Ama ben genede önümüzdeki Cumartesi mağazaya gidicem, bi şekilde pc yi alıp dönücem. temin edemezlerse hemen teslim cihazlardan gerekli donanımları söktürüp benim makinaya taktırcam...

Öyle bi dünya yok hocam ondan sök bana tak

Ben bugün yine gittim 5 de, bana ellerinde bütün parçaların olduğunu, ocaktan itibaren teslimat sırasına göre aradıklarını ve gönderdiklerini bayrama kadar bütün teslimatları yapacaklarını söylediler. Benim de yarın veya cumartesi aranacağımı, aranmazsam pazartesi günü gidip elden alabileceğimi söyledi Barış bey. Monster baya akıllanmış harıl harıl çalışıyorlar

Var var öyle bir dünya var. Pazartesi öğleden önce inş. alıcam. 800 tl monster para puan birikmiş. Upgrade olarak i7 3840qm taktırdım. Darısı herkesin başına arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salenko -- 3 Ağustos 2013; 23:37:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SecurityOne

quote:

11.36

Ram çok pahalı hocam dışardan alıp kendiniz taksanız anca 130 verirsiniz keşke yerine mause alsaydınız ya neyse hayırlı olsun

Hocam Anladığım Kadarıyla Benim Aynı Model Laptopu Almışsınız.Sizinki Sadece Ekran Kartı GTX 680 Benimki GTX 675MX

Ben Daha Alamadım Notebooku Kargoda Sanırım Anca Pazartesi Alırım.Sizden Rica İlk İzlenimlerinizi Paylaşır Mısınız.Mesala Ölü Pixel Var Mı?Windows Kurdusanız Derecelendirmesi Kaç Gibi...

• Yukarda fotoğrafları attım hocam makine çok şekil, sağlam duruyor. Sesi dehşet bişey yok böyle bir ses Gücü hoparlöre gerek yok crysis 3 kuruyom şuan yarın yorum yaparım

• MONSTER® Q63MS-16F370 Serisini Alan Arkadaşlarda Ses'ten Şikayetleri Vardı.Yazdıklarınıza Bakarak MONSTER® Q63MS-17629 Serisinde Böyle Bir Sorunun Olmadığını Anlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.